1senedir bir gitip bir geliyor kiskaniyor sudur budur.
en son birseyler yasadik ve erdesi gun yine istemiyorum dedi ben bu adami anlamiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1senedir bir gitip bir geliyor kiskaniyor sudur budur.
en son birseyler yasadik ve erdesi gun yine istemiyorum dedi ben bu adami anlamiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
1 senede insan kendini ifade edebilir aslında sizin beraber geçirdiğiniz süre az değil bence sizde tahmin ediyorsunuz ne düşündüğünü
Bir sene surekli konusmadik karsilasdik bazen konusduk bazen bazen kavga ettik bazen sevisdik delirecemmm yaaa bazen aylardir yokdu tam bir sevgili olamadik ama elektriek cok onu gordugumde
Neden bu kadar bağlandınız onu anlamadım ama süreçte kullanıldığınız çok belli oluyor.
Bende anlamadim ona sarildigimda baska bir his geliyor oda bunu biliyor yakisikli okadar değil ben cabuk birine baglanmam 2kes oldu bu tum hayatom boyunca
Evli falan olabilir ya belki sen bi araştır iyice bu adamı 😁
Evli değil ondan Eminim ama belki hayatinda sevgilisi filan vardir
Gel gitlerin sebebi olabilir bu durum. Tekrar gelirse ne yapacağına karar vermelisin. Ki gelecektir istediğini almak için
Sadece cinselik icin mi insan kendini bukadar dusurur ya
Bu kes asla asla asla
Seni tekrar kandırmasına izin vermezsen gerçekler ortaya çıkar merak etme
Nasil cikar?
İşte seni kullanmasına izin vermezsen oda gerçekten sana yakınlığını belli edecektir ya da tamamen kopacaktır bağınız.
Cok saol bu aklima getirecem tskler
Rica ederim 😇
Elinin altında tutuyor seni. Yolla gitsin
Bana heo geri doneceni biliyorum diyor ama bu kes gercekden donmem.
Nasil ibsan severmis gibi yapip erdesi gun birsey yokmus gibi davrana bilir sqnki gercekden seviyordu
Seven adamlar gitmiyor. Sen gidersin diye korkup üzerine titriyor. Asla daha azını verecek bi adamla yetinme. Yalniz olmak yanlış biriyle olmakdan iyidir. Seks de istiyorsan git bi gecelik yap yine de seviyormuş gibi yapan bi adama saçının telini verme.
Canimin yanmasi normal mi bu kadar
Normal ama hafifleyecek zamanla
Bir hafta oldu ve canim cok aciyor gitigimiz mekanlarda filan bazen karsilasiyoruz ama bir sure kendi kapigima cekilecem arkadaslarimla baska seyler baska yerlere gitecem agliyorum arada. nasil bukadar canım Ola bilirim birlikde yatik tum gece delirecem sqbah kahvaldi yapdik cok iyidik dans ettik sabaha kadar konusduk dertlesdik insanlar cok kotu
Öyle kötüler. Dürüst değiller
Dengesizin teki yol ver gitsin
Canim aciyor normal mi canim acimasi
Ne olarak canin aciyor
Yazarmisin
Onun için sadece cinsel objesin
Gercekler can acitirmis okadar bucak gibi saplaniyor bunlar okudumda ama gercekler bu
Seni cinsellik için kullanıyor
Ne yaşadınız ki
Hersey
Yazar mısın
bir şey sorucam @emeltend
Alacağını almış
Gercek gibiydi seviyor gibiydi
İstediğini alana kadar yapar