Merhaba arkadaşlar, benim uzun zamandır hoşlandığım biri var ve onun da benden hoşlandığından şüpheleniyorum. Son 1 yıldır aramızda bir şeyler oldu ama son 1 haftada olanları anlatayım: geçen hafta bir yere yemek yemeye götürdü beni, birkaç saat oturduk sohbet ettik, mekanın çıkışında beklerken ben sonradan çıktım ve beni uzaktan gelirken görünce birkaç saniye çok tatlı tatlı gülümseyerek baktı sonra yüzünü düzeltti, sonra beraber metroya yürüyüp oradan dağıldık. Bugün de beni görünce, o gün nasıldı sence güzel miydi, insanın bazen böyle değişikliklere ihtiyacı var değil mi dedi. ben de ona kendimi kaptırmamaya çalıştığım için iyiydi ya deyip geçiştirdim, sürekli halimi hatırımı sordu, onun davrandığı gibi davranmayınca da bozuldu biraz. Çok heyecanlıydı bugün ya hevesini kırdım galiba. Bu arada ben 26 yaşındayım o 42 falan
Anlattıklarıma göre benden hoşlanıyor olabilir mi?
Güncellemeler
1 yıl
görüşlerinize ihtiyacım var ben mi büyütüyorum acaba hareketlerini ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yaş farkiniz bu kadar olmasa birak akisina derim harika baslamis
Evli olmasaydı yaş farkı umurumda olmazdı, çok isterdim birlikte olmayı ama evli işte.
Yaaa olmaz tabi. Bekar da olsa nebilim ya yas faa degil mi sence
Bence değil ya. Beraberken güzel güzel konuşup sohbet edebiliyoruz, enerjilerimiz birbirine uyuyor, yanımdayken ne kadar heyecanlandığını görebiliyorum nefesi kesiliyor bazen heyecandan, ben de aynı şekilde hissediyorum aynı hale geliyorum ama evli olması bütün her şeyi bozuyor.
Huzur ve güven dimi?
Yani evet huzurlu ve güvende hissediyorum, yanında olmak çok iyi hissettiriyor, konuşmak iyi hissettiriyor, bana önem verdiğini hissediyorum gayet özenli hassas davranıyor ve çok hoşuma gidiyor bu.
Burcun ne? Takip atcam , sende at
Terazi. tamamdır
Son durum noldu sizin
Bu adamdan uzak durmazsan başın çok ağrır, bu kadar yaş farkın var görüşüyorsan ailenden zerre sevgi görmemişsindir.
Görüşmüyoruz ama aynı yerde çalışıyoruz
Ayrıca evet çok sevgi dolu bir evde büyüdüğüm söylenemez. Doğru tespit
Farkındayım, aklı başında sevgi görmüş insan böyle bir yaş farkı olan insandan hoşlanmaz. Bu anormal bir durum.
Daha tuhaf olanı benim sevgilim de var. Son zamanlarda hiç ilgi göstermiyor bana, şimdi o yüzden mi başkasına baktın diyeceksin alakası yok, o çocuk hayatıma girmeden önce de bu adama karşı ilgim vardı ama bu kadar yoğun değildi. Son 1 yıldır falan böyle aşağı yukarı. Sevgilimin de son zamanlarda sorunları var, ona destek olmaya çalışıyorum ama benim de sorunlarım var ve yapayalnızım. Adamı da bir ara unutmuştum ama bu olaylar yeniden tetikledi. İlgi eksikliğinden belki de bilmiyorum
İşini değiştirme imkanın var mı?
Maalesef bu bir yıl içinde yok. Belki sonrasında olabilir
Sana tavsiyem bu adamdan uzak dur, en fazla senden 3 veya 4 yaş büyük bir insanla birlikte ol olucaksan da. Zaten devir çok tehlikeli arkadaş edinirken bile 10 kere düşünmek gerekiyor böyle ciddi konular için fazla fazla düşünülmeli.
Sevgilimle aynı yaştayız zaten. Kendimi ona odaklayacağım bu adamın etkisinden kurtulmam lazım. Konuştukça bir tiksinti geldi zaten
En iyisini yaparsın
Adamın niyeti belli, ilgisi senin de hoşuna gidiyor, yolun sonu belli 😀
Ben kendimi öyle rezil bir duruma düşürmem o kadar da değil, hoşuma gittiği doğru ama metresi olacak değilim
Bu detaydan anladığım adamı istiyorsun, başka anlatmak istediğin şeyler varsa yazabilirsin
Senden 16 yaş büyük ama kuşak farkı var❗
Hem de ne fark! Ama yine de bana karşı heyecanını dizginleyemiyor işte. Ben de farklı değilim gerçi, yanındayken ellerim titriyor
Peki senin bakış açın ne bu duruma yönelik❓
Anlaşılan sende onun yanındayken fazla heyecanlanıyosun
Çok hoşlanıyorum, çok iyi anlaşıyoruz, diyaloğumuz gayet iyi, aradaki cinsel çekim o kadar belirgin ki ip gibi bıçakla kesersin yani çok isterdim bir şeyler yaşamayı ama dediğin gibi kuşak farkı var. Zor
Evlimi o, yoksa boşanmış falan mı❓
Geçen gün kağıda bir şey yazmam gerekti, ellerimin titremesinden yazamadım. Pes ediyorum ya bilgisayara yazıcam dedim, aldı kağıdı kalemi kendisi yazdı. Nasıl hoşuna gitti o halim var ya o da az değil
evli ne yazık ki
Tahmin etmiştim evli olduğunu
Hımm, nasıl tahmin ettin
Siz kendinizi sonu olmayan bir sevdaya kaptırmışsınız
Sonu yok ne yazık ki. Ben geçsin bitsin istiyorum ama bilmiyorum içim kıpır kıpır oluyor onu görünce. O da boş değil bana karşı. Karşılığı olmasa ben de unuturdum ama karşılığı olduğunu görmek körüklüyor açıkçası
İlgiye aç olan kızlar genellikle zamanla tecrübe edinmiş evli erkeklere meyil ederler çünkü evli erkeklerin hemen hemen hepsi tecrübeli ancak bazıları işte onun gibi (yanlış anlama ama) karaktersiz
Doğru diyorsun ya karakteri oturmuş bir insan öyle davranmaz zaten. Bir yanım çok kızıyor bu duruma ama bir yandan hoşuma da gidiyor. Hem tiksin geliyor hem güzel geliyor bilmiyorum. Egoist tarafımla ahlaklı tarafım çatışıyor sanırım
Ondan vazgeçeblimen adına uzaklaşman senin elinde ve o onu kendinden soğutarak bir yuvayı yıkılmaktan kurtarmış olursun
Ah emin ol bunları düşünmesem şimdiye kadar çoktaaaan yatağa girmiştik. kendimi geri çekmek için çok uğraşıyorum. aynı yerde çalıştığımız için mecburen diyaloğum oluyor aynı projede falanız ama bugün mesela epeyce flört etmeye çalıştı, o günkü yemek nasıldı vs bildiğin hoşlandığın insana sorulacak şeyler. belki yeniden çıkalım dememi bekledi bilmiyorum, bir şeyler bekleyen bakışları gördüm gözlerinde ama sadece iyiydi ya evet dedim geçiştirdi. üst üste iyi misin falan diye sordu her şey yolunda siz de iyisinizdir umarım dedim öyle yani bozuldu sonra zaten o mesafeli hallerime
Bu durum senin hoşuna gitmiyor nefsinin hoşuna gidiyor ve duygularınla hareket etme, o saf ve temiz duygularını seni gerçekten sevecek erkeğe sakla, aklınla hareket et çünkü aklın yolu 1'dir. Nefsinin arzu ve isteklerine aklınla karşı dur, hevai isteklerini iradenle körelt.
2 buçuk yıllık ilişkim var. Bu akşam biraz sitem ettim ona, beni çok ilgisiz bıraktın, kendi sorunlarına gömülüp beni ihmal ederek haksızlık ediyorsun, ben zaten sana destek olmaya çalışıyorum beni görmezden gelme bu şekilde dedim. Onun da hali iyi değil ama ben de iyi değilim ki yani... öyle işte. dediğin gibi mesafeli olacağım ona karşı
Mesafeli hallerine tabi bozulur çünkü sen ona istediğini vermemişsin ve böyle davranmaya devam et onun sana karşı olan tavır ve davranışlarının, hâl ve hareketlerinin sana karşı ne derece değişeceğini gözlerinle göreceksin
Değişecektir illa ki ama umarım işlerimi zorlaştırmaz veya kötü davranmaz
Peki 2.5 yıllık ilişkinde ki partnerin ile aranda kaç yaş var ve sana karşı neden ilgisiz❓
Sen ondan uzak dur mesafeli ol soğuk ol hep seninle diyalog kurmak isterse kısa cümlelerle geçiştir anlasın
Aynı yaştayız. İlgisizden kastım şu, her gün konuşuyoruz, soğuk değil bana karşı, güzel davranıyor ama eski ilgiyi gösteremiyor, aile sorunları çok yoğun. Psikolojim hiç iyi değil deyip duruyor, o halde de ne kadar ilgi gösterebilir... Zor zamanlar yaşıyor ama fazla gömülüyor o sorunlara. Bilmiyorum bazen bana da odaklanması lazım ama bu aralar biraz tuhaf işte. Sana olan sevgimde sorun yok seni seviyorum aramızda sorun yok ama hiç iyi değilim, seni üzdüğüm için özür dilerim falan dedi güzel güzel sarıldı öyle işte ya benim de biraz daha anlayışlı olmam lazım belki de
Eğer gerçekten aile sorunları varsa sen ona anlayış göster ve seni iyi anlıyorum ilgi istiyosun haklı olarak, o seni ilgisiz bıraktığı için evli olan birine ilgisi sana çok tatlı geliyor çünkü ilgiye susamışsın haliyle
Yani bir de benim de aile sorunlarım var, babam hasta zaten kendi halinde, annem gergin sinirli, kardeşim de öyle soğuk, onun ilgisi çekiyor işte kendine.
Sabırlı ol bekle ve sana iki tatlı söz söyleyenlere güvenme
Güvenecek bir şey yok zaten evli barklı adamın nesine güveneyim
Aynen öyle mesafeli ol boş ver
işine ve ailene odaklan
Senden neden hoşlansın
Davranışları öyle düşündürüyor
Seni etkilemeye mi çalışıyor yani
Adamı yıllardır tanıyorum ve son zamanlarda çok değişik davranıyor. Etkiliyor o halleri zaten yani normal değil hiç
Senin tepkin var mı bu duruma peki
ne tepki versem bilmiyorum yoruldum artık
Yaş farkı var mı aranızda
Neden tepki vermiyorsun
olamaz
Bence hoşlanıyor