Güncellemeler
1 yıl
Kizlar size soruyorum erkek arkadaşım niye böyle yapiyor
Erkekler size soruyorum bi normal samimi olduğum bi erkek arkadaşım var saçımı 1 ay önce gidip geliyor bana saçını hiç beğenmedim sana hiç yakışmamış git boyat diyor ve onun dışında herkes saçımı beğenmiş işte bu heckel arkadaşım bana baskı yapiyor saçına zarar verdin bu renk sana yakışmamış ben bu rengi sana yakıştıramadım seni 50 yaş büyütmüş vit değiştir diyor beyefendi beğenmemiş ama yoldaki insanlar ve erkekler saç rengine bayılmışlar bi erkek arkadaşım beğenmemiş bana takmış rengini değiştir diye sizce neden böyle yapıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
saça göre seçmem ben
Saçıma karışmıyordu bi anda böyle karışmaya başladi
Sen sevdiysen onun görünüşüne saygı duyması gerekir
Ama bana baskı yapiyor ben sana yakıştıramadım bu rengi diye git değiştir diye
Ona ne sen ve herkes beğenmiş hayatını başkalarının dediğine göre değil kendi isteğine göre yaşa
tamam da ama o bu son zamanlar baskı yapmaya başladı saç rengimi değiştireyim diye
Yapıştır ağzının ortasına bir tane görsün bakalım baskıyı
Valah beni döver
İletişimini azalt onunla en basitinden. Negatif insanlar sinir bozucu
Valah öyle
Bende sarı saçlıyım erkeklerin hatta herkesin bakışı değişti ama tanıdıkça anladılar öyle kız olmadığımı kızlar nefret bile etti benden takma
Onu dinleyip rengini mi değiştirsem insanlar beni yolda durdurup saçıma döküyorlar çok yakıştığını söylüyorlar ama benimki beğenmemiş
Belki kıskanıyor
Kiskab8yorsa neden bana bu rengi sana hiç yakıştıramadım yaşlı nineler gibi çıkmışsın diyor aynaya kendine bakmıyor musun saçının rengine bakmıyor musun diyor
Çok kötü konuşmuş ama bazı erkekler böyle başkası bakmasın diye kötüler
Bilmiyorum sence neden böyle yapiyor bana akıl ver bide rengini değiştireyim diye bana baskı uygulamaya başladim
Baskı ile olmaz önce haddini bilsin eşin olursa bile seni kırmadan bu rengi yapar mısın derse anlarım ama baskı olmaz
Erkek knkam varsa sor ciddi yorum yapsın
Valah bana bu son zamanlar baskı yapmaya başladı ben sana bu rengi yakıştıramadım diye bu rengi sevmedim diye git değiştir diyor seni büyütmüş diyor
Baskı varsa kıskançlık var gibi
Bilmiyorum hiç sevgilim olmadığı için
Açık açık söyle bana baskı yapıyorsun güzelce istersen anlarım ama baskı olmaz de
Üfff bide yetmemiş gibi yok ben beğenmedim diyor sanki sana soran oldu bide hep cehennemde yanacaksın diyor günah diyor saçını yaktın diyor saçına zarar verdin diyor git değiştir diyor buda yetmemiş gibi saçımı zorla toplatiriyor
Bişey soracağım altta evli yazmışsın beni yanlış anlama ama sarı saçına günah vs diyorsa evli olup başkası ile olmasıda günah ve eminim güzel kızsın niye karısına bunu yapanı havalandırıyorsun
Ona aşk olduğum işte🥺
Bence aklını kullan seçim senin her koyun bacağından asılır
Bana akıl verir misin
Ondan ayrıl sarı saçlarınla kal Kendine yönel
Bence senden hoşlanıyor.
Ve bu saç rengi sana çok yakıştığı için güzellestigin için erkekler seni beğenecek diye kıskanıyor o yüzden böyle yapıyor
Cidden mi
🥺
Evetttt çok belli direk bu nettt
Sevgilin yok demi
Olmasını istemiyordur
Evet yok
Kesin sen den hoşlanıyor bak
Seninde varda bir duyguların konuş bende bilemedim şimdi.
Çünkü bunun konsumaha niyeti yok belli çok çekiniyordur
Ne napiyim şimdi onu kandırayım mi 😅 gidip tamam rengini değiştireceğim diyip rengini 15 günlüğün jilayla koyulaştirayim nasıl fikir
Yav adam evli çocuğu var
Ohaa niye baştan söylemiyorsun adam evli ve çocuğu var.
O zaman hiç bir şey olamaz direk saçını beğenmemiştir bu kadar net
Ya bide saçıma laf sokup duruyor
Çakma sarı sevmiyor olabilir mi
Bilmiyorum
Ben mi bilicem
Tam tersi ben sarışın severim
Bende boyatim sarıya işte çok güzel bir renk yoldaki erkekler bile saç rengini beğeniyor bu neden böyle bir şey yaptim
Mldr
Ne
Maal
Dürüst olsak dert olmasak dert bj s gidin aq
Gerçekten neden böyle yapiyor
Ne bilem ben aq
Arabalarla ilgili herseyi sor soyleyeyim bu isleri baan sormayın aq
Ama sende erkeksin erkeklerin kafasından anlarsin
Üzgünüm hiçbir erkeğin kafası benle aynı değil. Onların aklı seks ve tembellikte.
Yardımcı olmak isterdim ama yanlış yönlendirmek istemiylrum
Olsun yine yardımcı ol
🙄
Hoşlanıyor senden köpek gibi aşık duydun da egonu rahatlattın mı al
Bıktım hepinizde bi s gidin rahat bırakın beni aq kasmerleri
🥺😔
Ne var la? Sevinsene bak bi erkek daha tapıyormuş sana bak
İstanbul beyefendisi adamı seri katil gibi yaptınız ya birinize yüz verene nolsun bu saatten sonra
Bu arada sari siyah o bu sevmem diye bisey demedim herkes kendini nasıl begeniyorsa öyle olmalı
Zırlama bosuna
Sence neden bana baskı yapiyor saçımı değiştireyim diye
Beğenmeyen in ta ya de devam et
Ya bilmiyorum valla bilmiyorum yeminle bilmiyorum ya neler yaşattın bana aq
1 tanecik sevgilim oldu benim o da arabalarla uğraşıyorum diye terk etti (yarışcıyım)
Niye terk etti ya
Söylediğim gibi. Araba sevgimden ve onlara verdiğim ilgiden dolayı. Bir de sürüşümden
Uzak mesafeydi bide
boş ver simdi
Cocuk senden hoşlanıyor bukadar net
ya da sakalasiyor da olabilir
Benden hoşlanıyorsa niye söylemiyor onu diliyim mi saçımın rengini değiştireyim mi
Sen biraz yaklaşmaya çalış bakalım napacak
2.3 v6 cologne motor swaplı bi murat 131 im vardi bağlattım arabayi ondan terketti habire arabalarla uğraşıyorsun yok sen hızlı ve öfkeli misin al gitti araban kendini öldüreceksin falan filan diye terk etti
Konumuz ju degil neyse
Senin için ne diyebilirim demeki seni sevmiyor
Biteli çok oldu ama iyi de oldu. Bittiği için üzülecek veya olduğu için pişman olacak kadar aciz değilim tecrübe oldu der geçerjm
Aynen dediğin gibi tecrübe daha iyisine layıksın
Beni tanımıyorsunuz ki nereden biliyorsunuz belki çok kötü biriyim🤣
Hisetim
Teşekkür ederim
Rica ederim ama gerçektende öyle görünüyorsun
Teveccühünüz Beni bahtiyar ettiniz :)
Nasıl istiyorsanız öyle gezin bosverin milleti
Ben de sizde gördüm aslında özellikle duygusal bir yapınız var
Evet duyfusal bir bağim var o adama
Yajlas biraz ozaman sende ne kafa gondikliyon🤣
Kimse yaklaştım adam evli çocuğu var
Benim için gayet hoş