Sorum yanlış anlaşılmasın, bu mesleği yapan insanları aşağılamak istemiyorum. sadece bu soruya gelecek cevapları merak ediyorum. Hoşlandığınız kişinin işçi/hamal olduğunu öğrendiniz ne yapardınız?
Sevdiğiniz adamın hamallık yaptığını öğrendiniz ne yapardınız?
Ben o adamı seviyorum o adamın işini değil. Ben o adamın karakterine bakarım ailesine evine ne kadar bağlı ona bakarım. İş değişe bilir birlikte daha fazla para kazana bilir insan. Önemli olan zor günde bili el ele birlikte kuru rkmekle biıe mutlu ola bilmektir. Ve gün gelir tüm zorlukları aşarsınız Allah büyüktür. O zaman bir birinize bakar başardık dersiniz. Hayatta herşeydem önce insanın kendisine bakın kızlar. Zengin bir evde yalnız başına sabaha kadar ağlayarak eşinizin başka kızların yanından dönmesini beklemek yerine kalbinizle sevin dürüst olun.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Şöyle söyleyim helal para kazanıyor ona asla lafım yok emek , ter, çaba var ama açıkçası ben istemem istemememin sevebi kaldırdığı yükler çok ağır ve sonrasında bunun sıkıntısını çekebilir hastalık olarak daha normal bir işte çalışabilir şöförlük yapsın ya da başka bir işte çalışsın ama hamallık kabul etmem.