Selam KS ahalisi! Aşk derken daha çok flört evresinden bahsediyorum tabiki.. İlişkinin başlarında, tanışma aşamasında güler yüzlü davranan bir karşı cins bir adım öne çıkar mı yoksa size yapmacık mı gelir?

Selam KS ahalisi! Aşk derken daha çok flört evresinden bahsediyorum tabiki.. İlişkinin başlarında, tanışma aşamasında güler yüzlü davranan bir karşı cins bir adım öne çıkar mı yoksa size yapmacık mı gelir?

Kesinlikle açar. Güler yüz, sadece yüz ifadesi değil, aynı zamanda bir davettir. İnsanlar doğal olarak sıcak, samimi ve pozitif enerji yayan kişilere çekilir. Bu, ilk izlenimlerde güven uyandırır ve karşı tarafın kendini rahat hissetmesini sağlar. Gülümsemek; "Buradayım ve hayatı beraber daha güzel hale getirebiliriz" demenin en saf yoludur. Aşkta kapıları açmak istiyorsan, anahtarı gülümsemendir. Ama bunu yaparken yapay olmamalı; içten ve samimi olduğunda, gülüşün karşısında kimse kayıtsız kalamaz.
Yapmacık olsa belli olur. Ben şahsen güler yüzlü biriyim. Öyle de anılmak isterim. Şu ana kadar bana bununla alakalı sadece seni görünce biz de mutlu oluyoruz dediler. İlişkilerde bir adım önde olunur mu bilmiyorum ama mutlu olmak karşındakini mutlu etmek surat asmamak güzel şey
Güler yüzlü olmak iyidir ama gevşeklik ve güler yüzlülük arasında ince bir çizgi var ve ona dikkat etmek gerekir. Ve tek başına yeterli değildir gülmek. Başka bir çok şeyin de uyum içerisinde olmalı.
Haklısın ama gelen cevaplara göz gezdirdim de bu da bir faktör..
Güler yüz tek başına yeterli bir etken olmasa da kalbe giden en kestirme yoldur.
Cevap
7Cevap
Eve o yüzden hiç gülmüyorum şu anda aşkla işim yok okul okul okul🙄
Güler yüzlü olmayacaksın, o yüzü soldururlar
Güler yüzlü biri olmak hayatta her kapıyı açar.
Evet açabilir ama aşka inancım yok benim.
Olabilir bana soğuksun demişlerdi😂😜Ama sırf güleç diye bir erkeğin aşık olacağını sanmam. Nitekim erkekler kolay aşık olan varlıklar değiller..
Heee catık kaşlı olduğum için tüm sorun şimdiiiii anladım😅
Ufff anlatamam bunun şerefine kaşlarımı daha çok catıyorum😅
Çatma kurban olayım kaşlarını eyyy nazlı @_infinitum 😃😃
Güler yüz çeker karşı cinsi. Konuşkanlık da bunlarda etkili faktörlerden. Tabi çok konuşup boş konuşmak değil konuşmaktan kasıt.
Ben pozitif düşünme, olumlama yapma ve bununla beraber güler yüzlü, enerjik, dışa dönük olmanın ilişki kurmada etkili olacağına inanıyorum
Açar. Kimse suratsız birini istemez. Hele de zırt pırt trip atıyorsa hiç çekilmez.
Bence kişiden alınan elektrige bağlı. Kimisi güler yüz sever kimisi ciddi
Güler yüzlü olmak birçok alanda insana pozitif kapılar ve yollar açıyor.
yerinde şekilde gülmek az zamanda derin gülmek önemli çok gülmek sizi gamsiz gibi gosterebilir en azından ben hep güler yüzlu bir adamla yapamazdim
Ben ağır başlı adam severim
Her güler yüz gösteren flörtöz değildir bence ya
kimse uzgun birini istemez ya da depresif maalesef
Güler yüz her zaman olumlu hava yaratır
Bilmem açar mı alakası yoktur bence
Sadece bu yetmez ama etkendir
Nasılsa ağlatacaklar güleni napacaklar
Evet açar
Evet olabilir
Evet açar
Belki
Etkilidir tâbi