Hepinize iyi akşamlar ben 22 yaşında bir çocuktan çok hoşlanıyorum, çocuğun size kısaca kişilik özelliklerini yazayım;
-insanlarla zorunda olmadıkça konuşmayı ve iletişim kurmayı sevmiyor.
-yanlızlıktan ve sessizlikten çok hoşlanıyor.
-insanları sevmiyor ama nasıl desem egoist birisi değil yani kimseyi küçük görmez, böbürlenmez, sadece sevmiyor,
-sosyal medya hayatında hiç kullanmamış, çoğu sosyal medyanın ne işe yaradığını bile bilmiyor.
-kendisi Tıp fakültesi öğrencisi ve ileride bilim insanı olmak istiyormuş.
-kimin ne yaptığından ne dediğinden ilgilenmeyen birisi genel olarak önemsemiyor.
Şimdi soruma geleyim,
-ben her seferinde bu çocuğun yanına giderek bir şeyler konuşmaya çalışıyorum sohbet ederek, bazen bu konuşmayı sonuna kadar dikkatle dinliyor, hiç konuşmuyor.
Bazen influncer ve sosyal medya tiktok gibi konular açtığımda benim bir işim var gitmem gerek sonra görüşürüz diyerek konuşmanın ortasında Aniden kalkıp gidiyor.
Bu çocuk bana ne mesaj vermek istiyor?
Beni sevmiyor mu?, önemsemiyor mu?
Ne yapmam gerekli
Lütfen biraz uzun yazarsanız çok iyi olur desteğinize ihtiyacım var.
-insanlarla zorunda olmadıkça konuşmayı ve iletişim kurmayı sevmiyor.
-yanlızlıktan ve sessizlikten çok hoşlanıyor.
-insanları sevmiyor ama nasıl desem egoist birisi değil yani kimseyi küçük görmez, böbürlenmez, sadece sevmiyor,
-sosyal medya hayatında hiç kullanmamış, çoğu sosyal medyanın ne işe yaradığını bile bilmiyor.
-kendisi Tıp fakültesi öğrencisi ve ileride bilim insanı olmak istiyormuş.
-kimin ne yaptığından ne dediğinden ilgilenmeyen birisi genel olarak önemsemiyor.
Şimdi soruma geleyim,
-ben her seferinde bu çocuğun yanına giderek bir şeyler konuşmaya çalışıyorum sohbet ederek, bazen bu konuşmayı sonuna kadar dikkatle dinliyor, hiç konuşmuyor.
Bazen influncer ve sosyal medya tiktok gibi konular açtığımda benim bir işim var gitmem gerek sonra görüşürüz diyerek konuşmanın ortasında Aniden kalkıp gidiyor.
Bu çocuk bana ne mesaj vermek istiyor?
Beni sevmiyor mu?, önemsemiyor mu?
Ne yapmam gerekli
Lütfen biraz uzun yazarsanız çok iyi olur desteğinize ihtiyacım var.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer