Lisede arkadaşım bana birini ayarlamisti. İlk günden sohbet ettik bankta işte. Bahcede el ele tutuştuk yürüdük. Sonra bi kaç gün pek ilgi göstermedi yanıma da gelmedi sinifima yani. 3 4 gün geldi sonralardan gelmedi.
Sonra bi gün servisten indim arkadaşları ile bankta oturuyordu. Ben de ne dediğimi hatırlamıyorum ama bisey mi oldu neden gelmiyorsun sınıfima dedm o da pek umursamadı yoo dedi. Zaten o günden sonra da görüşmedik. Bi sonraki yıl da sevgilisi ile telefonda konuşurken duydum zaten.😂 Aşkım nerdesin falan diyodu
Hey allahimm
Birde o yıl pek güzel olmadığımı düşünüyordum ergendim zaten biyiklarimi kaşlarımı bile almiyodum sacim da kısacık di kutten bile kisaydi. Ondan mı bilmiyorum.
Sonra bi gün servisten indim arkadaşları ile bankta oturuyordu. Ben de ne dediğimi hatırlamıyorum ama bisey mi oldu neden gelmiyorsun sınıfima dedm o da pek umursamadı yoo dedi. Zaten o günden sonra da görüşmedik. Bi sonraki yıl da sevgilisi ile telefonda konuşurken duydum zaten.😂 Aşkım nerdesin falan diyodu
Hey allahimm
Birde o yıl pek güzel olmadığımı düşünüyordum ergendim zaten biyiklarimi kaşlarımı bile almiyodum sacim da kısacık di kutten bile kisaydi. Ondan mı bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, lisenin o tatlı karmaşıklığı! 🌀 Lisede hepimiz bir arayış içindeydik ve kendimizi keşfetmeye çabalıyorduk. Belki de onun hayatında o dönem başka şeyler vardı ve ilgisi dağılmış olabilir. Senin dış görünüşünle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Birinin birine olan ilgisi daha derin sebeplere dayanıyor genelde.
Bu tür ilişkilerde iletişim çok önemli. O zamanlar onun ne düşündüğünü ya da hissettiğini anlayamamış olabilirsin çünkü ergenlik biraz karışık bir dönemdi, değil mi? 😊 Şimdi her şey geçmişte kaldı ve kesinlikle daha güçlü ve kendine güvenli olmana katkı sağladı. Unutma, her şey bir deneyim ve sen büyüdükçe ilişkilerinde de daha bilinçli olacaksın. 💪💕