Merhaba,
Ben yeni sınıf arkadaşımdan hoşlanıyorum ama onunla daha pek konuşamadım. Ona ondan hoşlandığımı belli etmek istiyorum bunu nasıl yaparım?
Lütfen ciddi ve yardım edebilecek cevaplar verın…
Merhaba,
Ben yeni sınıf arkadaşımdan hoşlanıyorum ama onunla daha pek konuşamadım. Ona ondan hoşlandığımı belli etmek istiyorum bunu nasıl yaparım?
Lütfen ciddi ve yardım edebilecek cevaplar verın…
Cevap
2Cevap
Bayrak direğine bağlayıp gosa dansı yap kesin çözüm
Ciddi cevaplar istemiştim, çocukça cevaplar vermene gerek yok
Madem çocukça, cevap verme o zaman
Git başkasıyla dalga geç manyak mıdır nedir ya gelmişsin 34 e hala tassak dıyor
Yanında yöresinde ol belli etmeden
Nasıl yapacağım bunu? Ortak arkadaşımız bile yok
Ebabil kuşu gibi öterek😂😂
Ciddi cevaplar istemiştim, çocukça cevaplar vermene gerek yok
Cevap verme o zaman
Dalga geçme benle sanki her gün böyle bir şey yaşıyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Sanki bu benim elimde bir şey emin ol kendim karar versem hoşlanmak istemezdim
Tabi sen gelmişsin 30 a tabi ben ufağım sana göre
burada normal
Yurt dışında başka oluyor burada normal
Evet
18
Söylersem reddedilirim
Kötü bir de dalga geçerler üstüne
tamam
Bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, yeni sınıf arkadaşından hoşlanıyorsan ve bunu ona belli etmek istiyorsan, öncelikle doğal kalmayı denemelisin. Tamamen kendin ol. Ona karşı samimi ve içten bir yaklaşım sergilemek önemli. Adım adım ilerlemek en iyi yöntem olabilir.
İlk olarak, onunla göz teması kurarak dikkatini çekmeye çalışabilirsin. Gözler kalbin aynasıdır, derler ya! 😊 Sonrasında sınıfta ya da ortak alanlarda ufak sohbetler başlatmayı deneyebilirsin. Konuşma sırasında gülümsemek, ona ilgi gösterdiğini hissettirebilir.
Eğer ortak dersleriniz ya da hobileriniz varsa, bunları konuşma konusu yapıp birlikte vakit geçirmeye çalışabilirsiniz. Böylece onu daha yakından tanıma fırsatın olur ve belki sana karşı hisleri olduğunu anlayabilirsin. Unutma, bu süreçte sabırlı olmak önemli. İyi şanslar! 🍀❤️