Erkek arkadaşımın takıntısı normal mi?

3 haftadır araya soğukluk girmiş, 2.5 aylık bir ilişkim var. Bunun sebebini de 2 gün önce görüştüğümüzde öğrendim. Erkek arkadaşımın hiç c*nsel birliktelikte olmaması ve karşısındakinin de böyle biri olmasını istemesinin bir hakkı olduğunu söylüyor. Benim öyle olmuyor olmam da kafasına takılıyormuş. Kalbi beni isterken kafası bu dişünceye takılıyorum. Bu düşünceyi kafasından atmak istediğini ve bunun için uğraştığını söyledi. Bu süreçte müsamaha göstermemi istedi. Bu süreçte istersen ara verebiliriz istersen de ben bu düşünceyi atana kadar (atabilirse) belirsiz bi süre soğuk konuşmaya devam edebileceğimizi söyledi. Ara vermek beni çok üzeceği ve araya kopukluk girmesini istemediğim için günlük konuşmaya devam ediyoruz ama bu da beni üzüyor. Bana göre bu düşünceyi kendi başına düşünerek çözemez, daha da büyütür gibi geliyor. Aksine benimle yeni şeyler yaşayarak bu düşünceden kurtulabileceğini söyledim. Ama bunları zaten düşündüğünü ve aklının bunu kabul etmediğini ayrıca şu an kabul etse bile ileride bir sorun çıkarsa diye korkusu olduğunu söyledi. Bence başta kabullenildikten ve şimdiye odaklandıktan sonra sorun çıkmaz ama. Bu durumda ben ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Ne düşüneceğimi de bilmiyorum. Buluştuğumuzda yine ilk günkü gibi ilgili, aşkla bakan, bana bebek gibi davranan biriydi. Bu durumda gerçekten çabalıyor mu yoksa bitirecek ama beni oyalıyor mu anlayamıyorum. Ona yardımcı olmak için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, kendim için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, düşünemiyorum. Bana bi akıl verin, yardım edin lütfen?

Erkek arkadaşımın takıntısı normal mi?