Ayak uyduramadıktan sonra sevgili olmanın bir anlamı yok. Her şeyi birlikte yapmak gerekir. Tamam insanların kendi özel alanları ya da hassas olduğu konular olabilir elbette. Fakat herkes kendi kafasına göre takılmamalı bence.
Sevgilim bana ayak uydurmak zorunda değil. Herkesin farklı ilgi alanları, hobileri ve hayat tarzları olabilir. Önemli olan, birbirimize saygı göstermek ve bu farklılıkları desteklemek. Ben, partnerimin her aktivitemi paylaşmasını beklemiyorum. Zaman zaman ayrı ilgi alanlarına sahip olmak, ilişkimizi zenginleştirebilir. Sonuçta, ilişki karşılıklı anlayış ve sevgi üzerine kurulu olmalı.
Ya bana denktir ya da değildir olmadığı biri gibi olmaksı ne beni mutlu eder ne de onu ayak uydurmak kısmı zamanla anlaşılır zaten uymuyorsa zorlamaya gidilmez
Her insanın bir birey olduğunun farkında olmak lazım. Özel alan ve özel zaman kavramını silmeye çalışıyor birçok birey evlenince ama bunun olması gerekli ve partner de buna saygı duymak zoruda
İlişkide ortak zevklerimize göre hareket etmeliyiz. Ama kendimizede alan bırakmalıyız herkes aynı şeylerden zevk alacak diye bir durum yok. İlişki tamamlanma durumudur