Aşk İlişkileri Tinder ya da benzeri bir uygulamadan en son ne zaman biriyle buluştunuz? Voltemolte Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ve nasıl gecti Güncellemeler1 yıl Ulan kimse de kullanmıyor allahın işine bak. Herkes entelektüel ortamlarda takılıyormuş meğer Tinder ya da benzeri bir uygulamadan en son ne zaman biriyle buluştunuz? Cevapla Uygulama Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
the_olympos Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 774 cevap paylaştı. İki sene önce takılmıştım 4 gey 2 travesti 1 evli kadın 1 tanede niyeti evlilik olan dul din kültürü öğretmeni denk geldi hemen kapattım uygulamayı 0 2 Yorumla Voltemolte 1 yıl :d şans Yorumla the_olympos 1 yıl Gökten mm yağsa başımıza eşek sky düşer 😅😅 Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hiç tinder kullanmadım kardeşim 1 2 Yorumla Voltemolte 1 yıl gel kırmızı kurdele takayım göğsüne kral Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Ne alaka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İki sene önce takılmıştım 4 gey 2 travesti 1 evli kadın 1 tanede niyeti evlilik olan dul din kültürü öğretmeni denk geldi hemen kapattım uygulamayı
:d şans
Gökten mm yağsa başımıza eşek sky düşer 😅😅
O tür uygulamalar kullanmam
Hiç tinder kullanmadım kardeşim
gel kırmızı kurdele takayım göğsüne kral
Ne alaka
Daha o kadar kafayı yemedim
Öyle şeylerim yoktur
işim olmaz
Hiç bir zammn
Boş iş
hiç buluşmadım