Sevgilimle 7 ay öncesine kadar 2 senelik mükemmel bir ilişkimiz vardı. Saygı ve sevgi çerçevesinde çok güzel sürdürüyorduk. Hiç tartışmazdık, küfür, hakaret vs etmezdik birbirimize. Daha sonra o benim yaptığım küçücük bir hataya tahammül edemedi (Metrobüs durağında onu beklememi istemişti metrobüsle gitmeyeceğimiz halde akbil basıp içeride onu bekledim sadece bütün hatam bu) Söylediğine göre zamanında kızmadığı çok hata yapmışım ancak bu patlama noktası olmuş bana hakaretler etti ayrılmak istediğini söyledi ve gerçekten o gün bütün saygı çerçevesini aştı.
O gün çok üzüldüm ondan ayrılamadım fakat böyle devam etti ve şu an ilişkimizde saygı çerçevesi diye bir şey maalesef kalmamış durumda fakat o bunu yeniden oluşturmaya çalışsa da ben eskiden yaptıklarına çok kırgınım. Çok üzülmüştüm bu konuda kafama hala çok takıyorum eskiden bana söylediklerini.
Bana küfür de ediyor s**** g** tarzında fakat hiç ayrılamadık işte ilişkimiz toksikleşti. Ben onu affedemiyorum ama ayrılamıyorum da hatta onunla buluşmak bile istemiyorum o aramızı yeniden iyileştirmeye çalışıyor bana verdiği hasarın farkında ama ben gerçekten iyi hissetmiyorum ona da bunu anlatamıyor ve ondan ayrılamıyorum. Yani Sezen'in dediği gibi "ne seninle ne de sensiz".
Yani aslında son 1 aydır düzelme çabaları ve belirtileri var uğraşıyor fakat ben bir kere kırıldım affedemiyorum. Ama ayrılmak da istemiyorum işte...
Ne yapmalıyım bana lütfen yardım edin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer