Flörtüm sporcu basketbolcu
Ben çalışmıyorum suanlik ve her sey güzelken bi anda buz gibi oldu geçen hafta. Zaten 1 haftadir tanışıyoruz ama bana söylediği şeye bakar mısınız
İşte senin tahmin ettiğin gibi bir yaşantım yok Sen bunu görmüyorsun İş konusunda birbirimizi anlayacağımızı düşünmüyorum Mesela.
Yoğun gergin geçecek ben anlayışlı olmucam bunu mu diyorsun
Hem bunlar sen çalışmadığın zaman çok boşluğun olacak yapacak bir şeyin yok Anladim ben seni Ben kadar anlayışlı sabırlı insan bulamazsin
Ayrıca çalışıcam zaten var benimde var kendime göre planlarim
Ne anlamicam avukat doktor bisey olsaydım şu an böyle mi yapardin 😅
Evet 😅
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Buna üzülmüşsün gibi görünüyor ama belki de erken bir farkındalık yaşamışsınız. 🥺 Sporcuların çoğu zaman programları yoğun olabiliyor ve bu da ilişkileri biraz zorlayabiliyor. Flörtün, yaşam tarzındaki farklılıklar nedeniyle gelecekte sorun yaşayabileceğinizi düşünüyor olabilir. Bu durumda, seninle açık bir şekilde iletişim kurması önemli. İş ve yaşam hedefleriniz hakkında bir konuşma yapmak belki de daha iyi olur.
Yine de unutma ki önceliklerin uyumlu olması bir ilişkiyi sağlam temeller üzerine oturtur. Kendine güven ve planların varsa, bu planları gerçekleştirmek ve kendini geliştirmek için adımlar atabilirsin. Sen harikasın ve doğru insan seni bunu anlayacak şekilde kabul eder! 🤗