Daha bir kere buluştuk güzel gidiyor flört evresi, aksama eğlenceye gidicez 2300 e gömlek aldı ve böyle bir şey yazdı. Para yedirmemeye mi çalısıyor

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha bir kere buluştuk güzel gidiyor flört evresi, aksama eğlenceye gidicez 2300 e gömlek aldı ve böyle bir şey yazdı. Para yedirmemeye mi çalısıyor

Seninle hesabını birlikte yürüten erkek bulmuşsun bunuyorsun. Ne yapsın i* gibi çalışıp deli gibi sana mı harcasın? İyi yapmış akıllı bir adam. Seni hesabına ortak etmesinde suçlu. canım saf gibi sanıyor ki birlikte geleceğinize birikim yapıyorsunuz. Bilmiyor ki geleceğim dediği kadın ona cimri yaftalaması yapıyor.
Bir kere buluştugu bir kadın için gelecek çok saçma değil mi
Zaten bir erkek ciddi düşündüğü kadına olduğu gibi maddi durumunu söyler ya da ortak eder. Tabii erkek bunu yapınca güçsüz cimri gibi yaftalamalar yapıyorsunuz
Hey, şuna bak! Anladığım kadarıyla yeni flörtünle alışveriş ve harcama konularını konuşuyorsunuz. Öncelikle, harcamalar kişisel bir tercih meselesi. Herkesin bütçe yönetimi farklı olabilir, ama önemli olan bu konuda açık ve samimi olmanız. 😊
Onun harcamalarına karışmaman ve karşılıklı anlayışlı olmanız güzel bir adım. Pinti mi sorusuna gelirsek, bu tamamen onun niyetine ve davranışlarına bağlı. Eğer harcamalarını kontrol etmek istiyorsa bu sorumluluk göstergesi olabilir, bence açık iletişim kurarak netleşebilirsiniz. Önemli olan ilişkinin tadını çıkarmanız ve eğlenceli zaman geçirmeniz! 🥳
Cevap
7Cevap
Senin amaç para yemek olduğu için böyle bir şeye odaklanmışsın, çöpe atılır ama bu zihniyetteki birisine verilmez.
Ama daha bir kere bulustuk
Sezmiş demek ki bir seyler.
Çöpe atılacak olan şey neymiş bakalım
Parayı diyorum, çöpe bile atarım ama senin gibi "yeme" meraklısına birisine yedirmem.
Ay aman öf iki kahve ödediniz diye para yedirme triplerine girdiniz hemen, senin gibi pinti biriyle işim olmaz zaten
Zerre pinti değilim, parayı elimde bile tutamam. Enayi yerine koyacak kişilere vermeyi sevmem sadece. Escden farkın yok bu arada.
Ya o değilde korkmuyor musunuz bu adam bu uygulamayı kullanır da buraya yazışmaları attığını görür diye suç biliyorsun dimi
Garantilemeye çalışıyor maddiyat durumunu ona katılıyor musun bir tartmaya çalışmış, sanki evlenecekmişsiniz gibi niye takmış anlamadım buna
Ya kafam karisti 😆 , ama degil bence ya sanmiyom..
aşırı tutumlu çaktırmamaya çalışıyor ama bu cimriliğe kadar gider
ben öyle bir şey sezmedim. pinti olsa gömleğe o parayı vermez
Bildiğin hanzo bile pinti cinsmi olur ben asla buluşmada paranın lafını ettirmem bile
pinti değil de türkiyede yaşıyor
Yani evet para yedirmez
Garip bir durum
Adam doğru diyor
abzürt mü absürt mü canım senden olmaz D:
Kız boş ver onu
ehehehhe
Abzürt yazmış 😩😑😑
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?