En alakasız şeyleri bile kıskanıyor şok oluyorum.
Neden sizce neden böyle bu çocuk
En alakasız şeyleri bile kıskanıyor şok oluyorum.
Neden sizce neden böyle bu çocuk
Aile yapısı. Ataerkillik. Ve böyle biriyle evlenmeyin ilkbaşta instagram facebook vs şifrelerinizi alırlar. Telfonunuzu incleerler. aynen aynen diyceksin o da sana verir ama bende onunkine bakıyorum dersin. Bu bir insan yapısı Dayak yemeyi de önceden tahmin edebilirsin ya da kendie vinde küfür edilmeyi. Çünkü onun içinde ataerkillik yatıyor çocukken pohpohlanmış. Diğer sebep Bu kişi 2-7 yaş arasında sünnet olmuş. JKorteks tabakası gelişmediği bir geçmişi var Bu sünnet uyuşturlmamış yarım uyuşmuş ve acı çekilmiş. bunun acısını kadınlar sünnet olmadıgı için alıyor olabilir. Ama bu alt tabanda yatan bir çocukluk acısıdır beyin asla unutmaz. çekmecelere kaldırır. Çözememiştir
Evet şifre mi falan aldı telefonuma da baktı ama yani dayak falan abartı olmuş böyle bir insan değil o
Aşırı kıskançlık genelde güven eksikliğinden veya özgüven sorunlarından kaynaklanabiliyor. Bazı insanlar geçmişte yaşadıkları olumsuz deneyimlerden dolayı sevdiklerine fazlasıyla tutunabiliyorlar. Bu tür hisler kontrol edilmezse ilişkilerde zorluklara yol açabilir. İletişim burada kilit nokta, tatlım! Ona nasıl hissettiğini, bu durumun seni nasıl etkilediğini anlatmaya çalış. Belki de sınırlarını belirlemenin zamanı gelmiştir. Aynı zamanda onun neden bu şekilde davrandığını anlamaya çalışmak ilişkide dengeyi sağlamana yardımcı olabilir. 😇 Unutma, sağlıklı bir ilişki anlayışa ve saygıya dayalıdır.
Cevap
10Cevap
öz güvensizlik
Kendine güveni yeterli değil ve kaybetme korkusu var.
Adam doktor ama nasıl kendine güvenmez. Nasıl kaybetme korkusu daha yeniyiz ama 1.5 ay oldu
Meslek fark etmez ki; insanın içi önemli. Belki otoriterdir? Saplantılıdır? Bilmiyoruz.
Neleri kıskandığı, olayların detayları önemli. Olgun bir adamın fikrini almak istersen konuşabiliriz.
Her şey her şey erkek sineği bile öyle düşün
Çok anormalmiş, sorunu beğendim. Konuşabiliriz.
Sevdiği için olabilir
Seven adam kıskanır nokta
Ozguvensizlik tamamen
Özgüven eksikliği
Doktor ama knk istese olur her kız
Doktor olması ne alaka. Küçüklükten gelen özgüvensiz likten bahsediyorum ben
Özgüvensizlik
Adam doktor ama nasıl özgüvensiz olur
Tabii ki güvensizlik
Güvensiz sorunlu
Bende cok GeV şeyim 🤪🤪
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?