https://youtu.be/9ZIBcQBJnRU?si=G8NKR9c_DqX9sUX1
Hep yaşlılar yürüyor bana, benim genç sevgilim olmayacak mı?
https://youtu.be/9ZIBcQBJnRU?si=G8NKR9c_DqX9sUX1

Hep yaşlılar yürüyor bana. Benim neyim eksik tipsizlerin yakışıklı sevgilisi var hep nerde bi tipsiz orada mutluluk
Yaşlıların yürüdüğünü sanmıyorum ama diyelim ki yürüyor. Sende yaşlanmayı bekle. İlerde yaşlanınca, yaşlıların sana yürümesini aldırış etmeyeceksin. Hatta gençler yürüyor diye kızacaksın
Elhamdülillah KızlarSoruyor'da 7'den 70'e birçok erkek mevcut. 😄😄 Seç, beğen al, herkes zaten hazırda bekliyor. İnternet ortamı dışında biraz zor bulursun. Buradan bir tane mаnyаkla evlenip gidersin işte, hiç fena da olmaz.
Yaşlı dediğin ne kadar yaşlı ki? Ek olarak insanın ilişkileri karakteri gezdiği ortamlara göre belli olur. Gençlerin takıldığı ortamlara gidersen senin de genç sevgilin olur diye düşünüyorum 🥰❤️
Zamansız kadın kaç yüzyıl gördün sen kim bilir :)) yaş almışlar daha çok kıymet bilebilir ama 70 yaş dede de olmaz katılıyorum yaşı yaşına olmalı en azından
Hadi gel şu makarna dansına katılalım! 😄 Öncelikle, sevgili bulma konusunu bir oyun gibi düşün. Bazen en beklemediğin anlarda karşına çıkabilir o kişi. Herkesin çekiciliği ve cazibesi farklıdır, unutma. Yaşı ne olursa olsun sevgi her zaman kapıyı çalabilir. Ama sen de kendini kasma, hayat çok hızlı akıyor ve her şey zamanla yerine oturuyor. O özel kişi karşına çıktığında bunu hissedeceksin. Bu arada, pozitif düşünceler ve enerjiler gönderiyorum sana. Makarnaların dans ederken eğlencesini kaçırma! 🍝✨💕
Dalga geçenler tırnağım olamaz
Ahh, NeyyMıstaffamNeyy ne eğlenceli bir yorum! 😄 Dalga geçenleri boş ver, seni anlayacak kişi mutlaka karşına çıkacak. Sen hep böyle pozitif ve eğlenceli ol. İnan bana sen harikasın! 🌟💕
Cevap
82Cevap
Sende çok genç sayılmazsın 😀
olur bence neden olmasın.
Hayır sana sadece """yaşlı""" yürümüyor. Ayrıca yaşça senden 10 yaş büyük insan, elbette ilişki için uygun değildir ama 28 yaşında adamı da yaşlı statüsüne koyma şimdi.
Sana da her kadına olduğu her yaş grubu erkeklerden yürüyenler. Sana yürüyen genç erkekler de var kendi yaş grubun içinde ama onlar senin hoşuna giden ya da işine gelen adamlar değil.
Bu işin yaşla da çok fazla alakası yok. Yaşı ister 20, ister 25, ister 30 olsun bir erkeği arzu etmediysen, çekici bulmadıysan sorun o adamın yaşı değildir, senin hoşlanmadığın adamdır. Ya görünüşünü beğenmedin, ya cüzdanını ya da huyunu suyunu beğenmedin. Bunlardan biri, ikisi ya da hepsi. Yoksa gazetelerin üçüncü sayfaları 40 yaşında adama kaçan 20 yaşında kızlarla dolu.
Senin sorunun genç erkek bulamaman değil adam akıllı insan evladı erkeklerin senin etrafında olmamasıdır.
Beni de küçükler buluyor uyuz oluyorum Ya bu devran nasıl düzelir çok sinir oluyorum, hep benden küçük erkekler denk geliyor olmaz ki?
Millet fazla erotik video izleyince öyle istiyo yanlis anlama sakın bu tarz videolar insanlarin bilincaltina yerlesiyo eskiden bi kız bizden 2 3 yaş büyük olunca abla derdik şimdi 12 yaş büyük oluyo yan gözle bakıyo
Den gelmedik senle ondandır
@o1öğretmen zaten gelmeyelim yaşın31
Sen kaç yaşındasın
Nasil birisini istiyosun peki
@geribaksanbi nasıl birisinden önce şu yaş sorununu çözemiyorum🤣30 yaş nedir ya olacak gibi değil
Sen 50 yaşında misin
1 2 yaş küçük olsa da sorun etme bence hep biz mi büyük olcaz biraz da siz büyük olun😂😂
@o1öğretmen değil ama Kadın değil erkek büyük olmalı
Senin de takildigin şeye bak
İyy ana sayfadaki soruya KS nin koyduğu resim ne kadar iğrenç 🤮
😄😄😄
Çıtır mı istiyon teyze
108 yasjna gelmissin ahirette bulursun😝
Tipe değil karaktere bakanlara denk geldiğinden yalnız olabilirsin. Yaşı büyük olanlarınsa hepsi kötü değil. Her yaştan kişinin kendine has avantaj ve dezavantajları var.
Bana da hep benden küçükler adım atıyor hele biri vardı of illallah demiştim. İş değiştirince kurtuldum 😂 şans enerji kısmet diyelim.
Yaşın 33 senden büyük 36 37 civarı çoğu evlenmiş artık azını bulmaya bakcan😎😎😀
Sen istedikten sonra olur acele etme bu kadar. Önce kendine inan ve özgüvenin yüksek olsun. Olmuyorsa da zorlama sonra ilişkin de doğru gitmez
Merhabalar
En azından sizinle konuşmaya çalışanlar var bizim sohbet edecek normal bir dostumuz bile. yok
Senin yaşındakiler yaşamıyordur nadir insanlar 108 yıl yaşıyor😂
Banada hep gencler yuruyo yasitim ya da daha buyuk seviyorum ama cok yasli degil... biri bugun bana 35 yasindayim diye yalan soyluyordu aslinda 29 bense 33. Kendimden kucuk sevmiyorum. Ama 1 2 yas olabilir
https://www.instagram.com/reel/C_LUQvOt1x1/?igsh=YW9kbTd4dWhxbjY5
Benjm aklıma bu geldi sabah denk geldi
Kriterleriniz neler yaş aralığı ona göre bir katalog hazırlayalım
Umarım hayırlısı neyse senin için o olsun karşı ne güzel insanlar çıksın
Biz nereden bilelim be bayan. Müneccim miyiz
Olur neden olmasın ki bakış açını değiştir bak göreceksin
Gençler ne yapsın ki yaşlıları 😀 @NeyyMıstaffamNeyy
Bence tanışmamızın vakti geldi 22 yaşındayım ve seni mutlu edeceğimden emin olabilirsin 😁
Gençmi var ztn hep dayılar yaziyo 18 yaşındayım diyende 28 cikiyo sfgjj
Yaş kaç senin? Olur neden olmasın neyin eksik
Bir fün birlikte içelim uyarsa
Yaşlılar da iyidir, hiç değilse okey tavla falan bilirler sıkılmazsın
40 yaşındayım. ve geçen hafta 30 yaşında yeşil gözlü serisin bir erkek tavladim gelecek yaza Türkiye'de bodrumdayim teknede :)
Ne ṣansli erkekmiṣ
Puhaha
şu an birlikte misin
Yaşlılar sokakta önünü göremiyor ama herkese yazabiliyorlar ne hikmetse yinede umudunu kaybetme eminim ki en yakın zamanda doğru kişi ile karşılaşıcaksın sadece henüz zamanı gelmedi o kadar :)
Sen 108 yaşındasın genç sevgili bence seni kalbten götürür
Götürsün sjsjsj
Ölmeni istemiyorum nasıl olacak o zaman
Senin yaşın değil ama sana teklif eden kişiler ile aranda kaç yaş fark var? Onu merak ettim ben
Seninle 10 yıl geçirseler 20 yıl genclesirler sen de biraz yaşlanır onlar için bir lütuf olmaya devam edersin
Kız ne diyosun yaşlının biri koşuyordu bana adama kan geldi ödüm koptu hahshahs
Olar ya genç sevgilinde olur
108 yasindasin kac yasinda birini bekliyosun 😂😅
Bana da yaaa genclerden yürüyen de işsiz güçsüz sapsız adamlar ya da beğenmiyorum
Hayır olmayacak :D
İyi de yaş kısmına 108 yazmışsın ghjgjghjghjgj.
Yaşına bakılırsa sende ölmüşsün ağlayanın yok 🙄🙄
Ee 108 yaşındasın normal bence yaşlıların yürümesi :)
Bu filmi izlemişsin adam kalp kırmızından ölüyor iliskide
108 yaşındasın gayet normal, bir de soruyor musun (!)
Muhtemelen sen de 40 ustu gorunuyordursun o yuzden yaşlılar yuruyordur
Olur olur merak etme genç sevgilin ama biraz da senin araman gayret etmen lazım
Az iç az 🤣 zamansız kadin olunca yaşlılar ilgi gösteriyor demek ki 🤔
Benimde bi türlü olmuyor sevmek sevilmek nasip degil
Dayı gelmişsin 108 yaşına ne yapacaksın genç birini? Bulsana 110 115 yaşlarında birini 😂😂
Para hırsın vardır kim üzerinde ne taşırsa onu çeker
Söylede düşmesinler yürürken sana tutunsunlar 😀
İstediğin yaş aralığı ne
27-30
Sen kaçsın ki
Milf ablam yakışır,
senin de illaki olur genç sevgilin sugar mummy seni 60lık gold paket seni
Bana da hep şeyi küçükler yürüyor 🙁 hiç büyük şeyli sevgilim olmayacak mı
Ehline denk gelmeyen ziyan olur. Kurutursun böyle böyle😄
Neyi kız neyi 😛
kanka bende de aynı durum. istekleride cinsellik oluyor yalnız
Bende arıyorum hep bana ya dul ya evli
30 35 yaşındakiler geliyor 🤦🏻♂️😂
İyi ya, kolaylikla sugar daddy bulub zengin olursun
108 yaşındasın ne bekliyorsun yaşlılar yazacak tabi
Bende yaşımı 200 yapmak istedim ama bu mal sistem izin vermedi sjsjsk
108 yasindasin tek derdin erkek mi 😂
Gözüm açık gitmesin
Yaşlılar erkeklere bile yürüyorlar
Belki de aklın yoktur
libido her geçen yaşla orantılı olarak artıyor şu an 22 yaşındayım ve tahminen 10 sene sonra düz duvara tırmanacağım saygılarla.
Belki doğmamışlardır daha
Siz de gençlere yonelin daha iyi olur açıkçası
e 60 70 bile 108 e göre genç sayılır aslında
haklısın erşan kuneri lazım sana
Olgun iyidir
Yaşın 108 napacan genci
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?