Sizce sevmek bunun için çabalamak gurursuzlukmudur?

Yaklaşık 2 ay konuştuğum bir kız vardı bundan öncesindede kızı 3 aydır tanıyordum düşünüyordum. Her neyse ben bu kızla konuşmaya başladım iyi gitti konuşmamızın 3. haftasında buluştuk o gün gayet iyi geçti ve kız ondan sonra daha istekli görünmeye başladı. Bende istekli davrandığı için ilerletmek istedim birbirimizi daha iyi tanıyalım bence dedim. O da bana " şu an çok stresli bir dönemdeyim ve 3 hafta sonra üniversite sınavları açıklanıcak belki farklı şehirlere gidicez şimdi başlayıp ayrı şehirlere düşersek kötü olur dedi" Bende beni oyaladığını düşündüm ve senin için elimden geleni yaptığımı düşünüyorum ama istemiyosun belli ki dedim. O da bana geçmişte aldatıldığını ve bu yüzden güven problemi olduğunu bir daha üzülmek istemediğini söyledi. Bende ona karşı böyle bir şeyi asla yapmayacağımı söyledim ve elini uzat bırakırsam şerefsizim dedim. Sonuç olarak bilemiyorum falan gibi arada kalan sözler söyleyip ikna olmadı ve yolun açık olsun falan diyerek ben bitirdim. Ondan sonra konuşmadığımız aralarda yakın arkadaşlardan kendini storylerde paylaşmaya devam etti 3 hafta sonra sınavlar açıklandığı zaman geldi bana yazdı o zaman bende istiyor mu istemiyor mu diye flörtleşmeye başladım o da başladı eskisi gibi yakın arkadaşlardan storyleri devam ettirdi her şey güzel gidiyordu ama bu sıralar sadece mesajlaşıyoruz 2 hafta falan geçti ve yine ilişki istemiyorum beni kötü etkiliyor dedi. Bende bu durumu yediremedim kızdan hoşlanıyordum yine yolun açık olsun muhabbetleri başladı ve konuşmayı bitirdik. Asıl sıçma hikayem şimdi başlıyor hayatımda hiç yapmayacağım mallıkları bu kız için yapmaya başlıyorum. Aradan 4 gün geçti gece vakti direksiyon başındayım alkollüyüm dayanamadım ben bu kıza yazdım ilk üzüldüğüm kız sensin, niye böyle oldu anlamadım ben hiç bir kız için böyle üzülmedim gerçekten seni sevdim gibi laflar söyledim. O gece hızlı sürerken 1 2 saniye farkla kazadan kurtulmuştum baya dehşet verici bir videoydu ben bunu storye attım bunu gördü ve çok endişelendi saçma sapan iş yapma düzgün sür kenara çek konuşalım falan dedi açmadım telefonu 3 4 kere aradı bilinmeyen numaradan aradı arkadaşıma mesaj attı söyleyin kenara çeksin falan diye ve o zaman gerçekten bana değer verdiğini düşündüm bu beni daha umutlandırdı. Sonra sabahında geceyi konuşmaya başladık ben buna kusura bakma falan dedim Ve onu çok sevdiğimi bu yüzden böyle bir şey yaptığımı söyledim. Sonra normal konuşmaya devam ettik yakın zamanda ehliyet sınavı vardı bende parkurun olduğu yere gittim bekledim o gün bir şeylerin olacağına çok inanmıştım. Kızı göremedim ve yakın arkadaşıyım diyerek ehliyet kursunu aradım sınav saatini öğrenmek için öğrendim bekledim göremedim sonra bir şey oldumu diye kendisine yazdım merak ettim ilk parkurda kalmış ben ilk parkurun önündeydim ve benimde orada olduğumu onun için beklediğimi söyledim. Ve o zaman bana sen benim kursumumu aradın beni zor duruğuma soktuğunun farkındamısın dedi bende onu sevdiğim için ve merak ettiğim için böyle bir şey yaptım dedim.

Güncellemeler
1 yıl
Ondan sonra istemiyorum benimle ilgili birşeylerle ilgilenme yoksa sana çok farklı konuşurum diyip engelledi. Sonra gece 12.30da yazdı bu aralar yazma mesaj atma evimin olduğu yere gelme senin iyiliğin için söylüyorum dedi ve ben yine onu sevdiğimi söyledim sizce bu gurursuzluk mu? yoksa sevmekmidir
Sizce sevmek bunun için çabalamak gurursuzlukmudur?