Merhaba,
sosyal medya üzerinden birini beğendim ve istek gönderdim kabul etti. selamlaştık, tanıştık. ilk gün sohbet akıcı geçti. ben yazdıkça o yazdı. açık açık ilgimin olduğunu belli etmedim, sadece tanımak istediğimi belli ettim. Konu ilişki üzerine gelince, bu devirde ciddi düşünecek kadar canım değilim, güvenip içi dolu bir ilişki bu devirde bu sosyal medyada çok zor dedi. bir çok kadınla konuşmuş biri kendisi.
beklentiler karşılıklı belli edildiği sürece sorun yok kasmıyorum diyor..
biz bu konuşmayı yaparken 3 saattir film izliyordu. Akşam eve gelince filme geçmiş, ona gündüz nasılsın diye yazdığımda akşam cevap verdi.
geç cevap veriyor mesajlarıma, negatif mi düşünmeliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, şimdi biraz kafana takılabilir tabii ama sakin kalmak önemli. Bak sen de demişsin, bu devirde güven bulmak zor olabiliyor. O yüzden ilk başta böyle karışık duygular hissetmen çok normal. Şimdi verilen tepkilere dikkat et; mesajlarına geç cevap vermesi illa ki olumsuz düşündüğü anlamına gelmeyebilir ama bu durum sana iyi hissettirmiyorsa bu bir işaret de olabilir.
İletişim önemli. Açık ve net bir şekilde ne istediğini bilmek ve söylemek bence önemli. Ayrıca karşı tarafın söylediklerini de dikkatli dinlemek lazım. Belki gerçekten meşguldür ya da başka bir şeyle ilgileniyordur. Ama şüphelerin varsa, bunu da açıkça dile getirebilirsin. Sonuçta her şey karşılıklı beklentilere ve saygıya dayanıyor. Pozitif kal ve enerjini düşürme! 🌟💬