Aşk İlişkileri Yas 26 evlenemedim neden olmuyor ne yapmalıyım hiç sevgilim olmadı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor ne yapmalıyım Güncellemeler1 yıl buzdolapı suratlı değilim Yas 26 evlenemedim neden olmuyor ne yapmalıyım hiç sevgilim olmadı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mejhi Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl Kendine göre birini bulamamış olabilirsin veya çevrendekilerin aradığı güzelliğe ya da kişiliğe sahip olamayabilirsin 0 0 Yorumla
Btrylll Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Çirkin değilsen nasipin yoktur 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Asık olursun ugrasamam ahsjjssjaj Btrylll 1 yıl Nasıl yani anlayamadım. :D Soran 1 yıl resmimi göndersem anlarsın jsdjdakdj Btrylll 1 yıl Buradan gönderme kimse görmesin. Dilersen gizliden çıkabilirim. 😅 Soran 1 yıl hshSJJSjSSJjj Btrylll 1 yıl Gülme utanıyorum 😅
Blueeeman34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Teklif eden hiç. mi yok 0 8 Yorumla Soran 1 yıl sosyal medya yes gercek no Yorumla Blueeeman34 1 yıl Allah Allah garip.. :/ Yorumla Soran 1 yıl sosyal medya zaten abaza yeri Yorumla Blueeeman34 1 yıl Evet öyle şimdi resmini görmediğim için bilmiyorum hani tarafsiz bir yorum yapmicam Yorumla Soran 1 yıl genellikle insanalr cıkarcı benim hosuma gitmiyor sosyal medya Yorumla Blueeeman34 1 yıl Evet öyle bak benim sosyal medyadan bile talibim yok 🤣 sen gene iyisin Yorumla Soran 1 yıl yok yajdjdkkKakKK YORUM YAZINCA oluyor benle alaksı yoknddKA Yorumla Blueeeman34 1 yıl Hahah üzülme ya Allah hayırlısını versin gerçekten Yorumla
Benfero79 Takip Et Yoda Yaş: 46 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Merak kısmet gelir bulur seni 0 0 Yorumla
BayCarlito_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sosyal ortamlara gir 0 1 Yorumla Soran 1 yıl DENEDİM BECEREMEDİM Yorumla
El_Gaddar Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Evlenmek zorundasın diye bir kanun mu var 0 1 Yorumla Soran 1 yıl yok özenmek benimki Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Nasip 0 0 Yorumla
blondgunes Takip Et Xper 5 Yaş: 38 1 yıl Denk gelmemiştir 0 7 Yorumla Soran 1 yıl gelmedi değil beceremiyorum sevgili falan ben özgürlüğüme düşkün biriyim kısıtlamaya gelemem Yorumla Knightdark 1 yıl Buzdolabı suratlı mısın cidden 😀 Yorumla Soran 1 yıl @Knightdark BUZ DOLAPI SENSİN KAPI SURATLI ARKADASIM Yorumla Knightdark 1 yıl Yaaa tabi inandık arkadaşım 😀 Yorumla Soran 1 yıl @Knightdark inanma djdkkks Yorumla Knightdark 1 yıl Pekiii 😀 Yorumla MevlütBKM 1 yıl Özgürlük derken aile olmak sorumluluk gerektiren bir şey bu kısıtlama değildir eşlerin birbirleri üzerindeki yükümlükleridir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kendine göre birini bulamamış olabilirsin veya çevrendekilerin aradığı güzelliğe ya da kişiliğe sahip olamayabilirsin
Çirkin değilsen nasipin yoktur
Asık olursun ugrasamam ahsjjssjaj
Nasıl yani anlayamadım. :D
resmimi göndersem anlarsın jsdjdakdj
Buradan gönderme kimse görmesin. Dilersen gizliden çıkabilirim. 😅
hshSJJSjSSJjj
Gülme utanıyorum 😅
Teklif eden hiç. mi yok
sosyal medya yes gercek no
Allah Allah garip.. :/
sosyal medya zaten abaza yeri
Evet öyle şimdi resmini görmediğim için bilmiyorum hani tarafsiz bir yorum yapmicam
genellikle insanalr cıkarcı benim hosuma gitmiyor sosyal medya
Evet öyle bak benim sosyal medyadan bile talibim yok 🤣 sen gene iyisin
yok yajdjdkkKakKK YORUM YAZINCA oluyor benle alaksı yoknddKA
Hahah üzülme ya Allah hayırlısını versin gerçekten
Ben de 26 yım. Kendimi kapattım kızlar başa bela
Merak kısmet gelir bulur seni
Sosyal ortamlara gir
DENEDİM BECEREMEDİM
Evlenmek zorundasın diye bir kanun mu var
yok özenmek benimki
Ben arıyorum evlenmek için kendindennnahset
Nasip
Denk gelmemiştir
gelmedi değil beceremiyorum sevgili falan ben özgürlüğüme düşkün biriyim kısıtlamaya gelemem
Buzdolabı suratlı mısın cidden 😀
@Knightdark BUZ DOLAPI SENSİN KAPI SURATLI ARKADASIM
Yaaa tabi inandık arkadaşım 😀
@Knightdark inanma djdkkks
Pekiii 😀
Özgürlük derken aile olmak sorumluluk gerektiren bir şey bu kısıtlama değildir eşlerin birbirleri üzerindeki yükümlükleridir
Olur yaa