Çok kötü zamana geldik, bacak kadar kızlar para için dedeleriyle evleniyorlar. Şeyma bu sistemin ilk kurucularındandır jsjshsh

Çok kötü zamana geldik, bacak kadar kızlar para için dedeleriyle evleniyorlar. Şeyma bu sistemin ilk kurucularındandır jsjshsh

Hayır derim , aşk yoksa tutku yolsa parası batsın, evliliği de ticaret gibi düşünüyor bunlar , sonra aldatmalar başlıyor. İğrenç ilişkiler allah akıl fikir versin
dilek sabancı bana evlenme teklif etse HAYIRRRR derdim:) para da bir yere kadar. ama şeyma vs. öyle değil. acunun yüzüne bakılabilir çok kötü değil
Cevap
13Cevap
Evet hayır diyebilirim bu yeteneğim para ile kaybolmaz 🤣
Şeymadan öncekiler var para alioğlu vardı 😅 helikopterle gezdiriyodu
Evet derim. Hiç parası olmayan birine evet dedik de ne oldu acaba? Hayatımızı kaydırmaktan başka ne yaptılar?
Kız haklı bir şey diyemeyeceğim...
Ben fakir biriyim ama bir kadın zengin diye evlenmem
Acun da hangi kadınla olması gerektiğini biliyor :D
Zayıf ya da fit ve esmer değilse asla o kadınla yaşayamam. Ciddiyim bu arada.
Onu sevmem gerekiyor, yoksa tahammül edemem. Çok zengin bir erkeğin de, çok çapkın olacağını düşünüyorum, oysa ben eşimin tek kadını olmalıyım. 🙂
Aşk sevgi yoksa evlenmem, midem almaz moruklarla da hiç uğraşamam ıyyy
Aşık değilsem kafa yapım da uyuşmuyorsa en zengin insan olsa bile evlenmem. Midem bulanır.
Derim ben fakir yetiştim hiç uğraşamam zengin biriyle
Hayır derim. Kafamın yatmadığı biri olursa nesi olursa olsun beni bağlamaz.
Soruda yaş farkı yok ama tanımadan da olmaz. Zengin diye evet dedikten sonra sıkılırız yav :D
Kız zaten çok büyük duruyo bence
Bak o da doğru jsjsj
Oğlum bu magazinde gördüğünüz her b*ka inanmayın Şeyma mankendi evlenmesi gayet normal acunun şimdiki karısının babası da iş adamı yani gidip fakirlerle evlenmedi okeyyy
Kız sen bizden daha iyi magazini takip ediyorsun. Biz üstün körü baktığımız için yanılmış olabiliriz shdshds
😂😂
Evet bende senin gibi ilk başta şey dedim acun niye hemşire kızla evlendi ki sonra kızı bir araştırdım kızın babası mardinli bir aşiret üyesi çıktı ki ayrıca bir bankanın da muduruymus vel hasr herkes kendi dengiyle evleniyor. Eger bir manken falan değilsen evlenmeleri imkansiz
para pula cidden bu kadar önem vermiyorum. birisinin parası için evlenecek kadar değil ya yapamam
Morukla sevişmeyede mide lazım. Midem bulandı
dehşet fakir birine evet demekten iyi gibi duruyor
Parayı severim ama para için evlenmem..
Genç ve güzelse yaşlı ve ölüm döşeğindeyse
Asla 😃
Paranın gözü kör olsun! Diyesim geliyor..
Her şey para değil
Dedim
Hayir derim
Derim
Evet
Derim
Demistim yine derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?