Neden engelledi?

3 gün içinde tanıştık 3 gün sonra buluştuk buluştuğumuz zaman güzel vakit geçirdik sohbet ettik tekrar buluşma planı yaptık gideceğimiz yerleri belirledik sonrasında elimi tuttu koluna omzuma falan attı sonra yan yana oturuyorduk ben yanağını sıktım makas aldım yanağından Ondan sonra da benim yanağımdan öptü Ben de onun Yanağından öptüm beni göğsüne yasladı o şekilde oturduk biraz sonra benim Dudağımdan öpmeye kalktı dudağı dudağıma değdi Hayır dedim geri çekildim birkaç dakika geçti Az önce hayır dediğin şey için özür dilerim dedi Sorun değil dedim Sonra fotoğraflar çekindik el ele yürüdük beni otobüse bindirdi otobüse bindirirken Yanağımdan öpüp Eve gidince haber ver dedi Tamam dedim Eve gidince soğuk yapmaya başladı Ne oldu dedim yorgunum dedi Tamam dedim alttan aldım Sabah kalktığımda günaydın mesajı attım görüldü attı baktığımda engellemişti başka bir yerden Neden engellediğini sordum Eve gittiğinde konuşmak istemediğini fark ettiğini söyledi Tamam dedim az önce tekrar yazdım tekrar konuşmak istemediğini söyledi peki dedim sizce neden Ve kendimi ona o kadar yakın hissedşyorumki 3 gündür tanışıyoduk ama yıllardır tanıyomuşum gibi hissedşyorum bulusuncada öyle hissettim kaç yıldır sevgiliymişiz gibi aklımdan çıkmıyor

Neden engelledi?