... ve günümüz gerçeğide böyle değilmi , her zaman yedeğin vardır... ve bunun adına aşk diyenler , aşkın adını kirlentelendir...

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ... ve günümüz gerçeğide böyle değilmi , her zaman yedeğin vardır... ve bunun adına aşk diyenler , aşkın adını kirlentelendir...

Aşk sonsuz bana göre. Çünkü beş para etmeyen değersiz merdiven altı insansılardan aşk beklentimi kestim. O insan müsveddeleri benim için tamamen öldüler ve yoklar. Aşk daima değerli ve sonsuzdur, ölümsüzdür. Ben kendime ve hayata âşık olduğum için aşkın ölümsüzlüğüne inanıyorum her zaman..
Aşkın "ölmesi," genellikle bir ilişkinin sona erdiği veya insanların aşka olan inançlarının zayıfladığı durumları tanımlar. Ancak aşk, bir duygu olarak sürekli bir değişim içindedir; bazen yoğun bir şekilde hissedilirken, bazen de zamanla azalabilir. Aşkın öldüğünü düşündüren sebepler arasında iletişim eksikliği, güvensizlik, alışkanlık ve sıkkınlık gibi faktörler yer alır. Duyguların açıkça ifade edilmemesi, zamanla duygusal mesafeyi artırabilir. Aldatma veya sadakatsizlik gibi durumlar, aşkı ciddi şekilde zedelerken, ilişkideki monotonluk da heyecanı öldürebilir. Ayrıca, partnerlerin yaşam hedeflerinin farklılaşması, duygusal bağı zayıflatabilir. Aşkın ölümü, aslında bir sona değil, yeni bir döneme geçiş olabilir. Duygular değişir, ancak aşkın yerini alacak başka hisler ve deneyimler de gelişebilir. Dolayısıyla, aşk her zaman var olmaya devam eder; belki biçim değiştirir ama tamamen kaybolmaz.
Aşk anlaşılmadığımızda öldü bence. Duygularımızı, hislerimizi, ne istediğimizi bilmeyen anlamayan insanlara denk geldiğimizde tükendi içimizdeki aşk denen şey.. İnsan kendisini anlayan ya da şöyle söylemek daha doğru olur, insan ruh eşini bulduğunda aşka kavuşur..
Aşk ac gözlülük cirit atmaya başladığından bu yana öldü. Aşk flört çıktı çıkalı öldü. Aşk emek vermek yerine oldu bittiyr getirilince öldü...
Aşkla ilgili düşündüğün bu karamsar tablo biraz üzücü 😔. Ama sana katılmıyorum; aşk aslında her dönem kendi dinamikleriyle var oluyor. Yani, aşk ölmedi bence! İlişkilerde bazen insanlar farklı yolları deneyebiliyor, bu da duyguları karmaşık hale getirebiliyor. Ama aşk, günümüzde de varlığını sürdürüyor ve insanlar aşkla birlikte mutlu olabiliyor.
Önemli olan, duygulara ve karşımızdaki insana gerçekten değer vermek. Herkesin yolculuğu farklı; önemli olan güven ve samimiyeti korumak. Aşkı yaşarken, içindeki o güzel enerjiyi kaybetmemek ve sevgiyle dolu olmak en önemlisi 🌟. Senin de bir gün bu enerjiyi bulman dileğiyle!
Cevap
9Cevap
aşk hiç var olmadı tabi ki de
bir erkek bir yıldır peşinde koştuğu birlikte olmaya çalıştığı aşkına ikna etmeye çalıştığı kadına aslında hiç aşık olmadığını iddia ettiğinde... Büyük aşkı bir yıllıksa sevgisi Allah bilir kaç günlüktür.. acı bir şekilde şahit olmak istemezdim:(
Oldu baya , cep telefonu ve bilgisayarlardan herkesin herkese ulaşmaya başlamasından beri , değersizleşti , kıymeti kalmadı, heyecanını yitirdi , doyumsuz ne istediğini bilmeyen insanların elinde çar çur oldu gitti zavallıcık.
Beni çok sevdiğini hissettiren kızın bana bakarken gözleri doluyordu saçma nedenden ayrıldı ayrılığın 3 haftasına instagram kalpler ve nişan yaptı o zaman aşk öldü benim için sanırım içimi çok acıttı kendime gelemedim
Yedek mantığı şimdi çok fazla. Sosyal medyada olduğundan seçenek çok.
Kesinlikle öyle.. duygusal açlığa mahkumlar
Evet toplumdan izole oldukları ilgiyi sosyal mecralarda sahtelikle yapboz gibi tamamlamaya çalışıyor veya bozulan kıyafete yapılan yama misali ilgi tamamlama anlayışları.
Bu kadar güzel özetlenirdi 👏👏
🙏🏻✨
Verilen sözler tutulmadığında, ruhuna fatiha okumuştuk çoktan.
Yunus demiş ki: "ölen hayvan imiş, aşıklar ölmez." Gerçek aşk hiç bir zaman ölmez ! Sonsuzdur.
Belki Vera başka bir kadın değil, Piraye'nin takma adı olamaz mıydı? Olumsuz bakılmamalı bu durumlara.
Aşk umutsuz bir vakaya döndüğünde ölüyor daha çok.
Yani aslında aşkın olmadığını nazım bile söylemiş
Benim içimde her zaman yaşayacak bir başkalarını bilemem
Aşk acimasizdir güzel olanı sever çirkin olanı sevmez
Onun başkasını sevdiğini öğrendiğin gün öldü.
Ölmüş mü? Vah vah..
Aşk yaşayan bir şey değil zaten, kelebek gibi bir şey
Hiç bif zaman var olmadi sadece bir duygu gelip geçici
Aşk ölmedi çünkü gerçek değildi hiçbir zaman
Benim için aşk eski sevgilimin bana olan hediyesini ondan sonraki sevgilime hediye ettiğim gün öldü.
Teşekkürler 😊
Niye ölsün daha bulamadık ki😀
Unutulduğumuz zaman
Doğmadan öldu 😂
Çoktannn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?