Eşim işyerindeyken beni aramıyor normal zamanda iyiyiz sorun yok ancak sürekli işim var vs diyor tek seferde 13 saat çalışıyor bu süre zarfında tüm boşluklarını arkadaşlarıyla sohbet ederek geçiriyor beni bir kez bile aramıyor söylediğimde de değişen bir şey olmuyor erkeklerin geneli böyle mi ne yapmalıyım şaşırdım artık.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yılben stresli değilsem arardım ama iş yetiştirme sürekli bir kavga gürültü dönen ülke şartlarında liyakatsizlikle yürüyen işler yüzünden değil eşimi aynaya bakacak vakit bulamıyorum.
03 Yorumla
Soran1 yılstresli bir işi var ancak gününün çoğunu muhabbet ederek geçirdiğine eminim
- 1 yıl
yahu stresi atmak için eşin muhabbet ediyordur ama seninle 7-24 muhabbet etmemesi ilişkinizin yararına.. çünkü özlemeye yer açıyorsunuz bu durumda.. seni aldatmayacağına eminsen sık boğaz etme boşuna herifi.
Soran1 yılmantıklı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılArıyor tabi günde 2 3 kez arar ve yazdığım zamanlarda da hiç boş geçmez ya da geç cevap vermez... bırak arkadaşlarına kendisine biraz vakit ayirsin ne var bunda anlamadım yani
03 Yorumla
Soran1 yılaramazsa aramasın mı diosunuz yani sizinki de aramasa siz ne tepki verirsiniz
Cevap sahibi1 yılAtamazsa aramasın demiyorum ama mesela bazı günler şöyle olur öğle arası arar bugün der arkadaslarlayım der haber verir ben onu aramam bilirim ne yaptığını, ya da bazen iş çıkışı 2 saat kadar geç geleceğim der ne yaptığını söyler aramam, bende arkadaşlarımla olduğum zaman o ne yaptığımı bilir ama sürekli çocuk gibi arayıp rahatsız etmez...
Soran1 yılben arkadaşlarıyla buluştuğunda aramıyorum işyerindeyken aramamasına bozuluyorum tüm gün ben onu aramasam o illa ki bir iki kez arar ancak bende aramıyım da taktik yapayım o arasın kafasına girmek istemiyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
26Cevap
1 yılniye arasın ki eve gelince görüyor zaten seni
01 Yorumla
Soran1 yılevde olmadığı zamanlarda da iyi olup olmadığımı merak etmesi gerekmez mi
esim olsa hic olmazsa mesaj atardim bazen oyle yogun oluyoki sarj bile 99 da kaliyo
04 Yorumla
Soran1 yıliki tane mesaj atar o kadar saatte
Soran1 yılyoğnluğu da var boşlukları da
1 yılGünde bir kez ya d aiki kez ararım onun dışında işimdeyim yani pek fırsat olmaz aramaya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılÇalışan erkekler rahat bırakın gerçekten çalışıp yoğun oluyor olabilirler
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılşu an evli değilim ama sevdiğimi en az 2 kez arıyorum ondan önemli bir işim olmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sürekli çalışmıyorum cümlesi yanlış bir kavram hanimefendi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de aramam hatta eşim neden aramıyorsun der. Siz kadınlar neden aynısınız
143 Yorumla
Soran1 yılişte aradığım cevap😅peki aramama sebebiniz ne merak etmediğiniz için mi kafa boşaltmak için falan mı
Cevap sahibi1 yılYa zaten ev içinde yeteri kadar darlıyor beni işe gidince biraz kafa dinliyorum bari orada rahat bırakın 😃
Soran1 yılmantıklı bi cevap peki çocuğunuz var mı onu ararmısınız
Cevap sahibi1 yılEvet var hasta olduklarında falan arayıp soruyorum
Soran1 yılonun dışında aramıyorsunuz yani eşim gibi aynı😅
Cevap sahibi1 yılÖyle hiç yoktan aramam işim olursa ararım 😃😃 normal değil mi 😃
Soran1 yılhahha peki demekki eşimde siz gibi rahat bırakam o zaman😅peki kıskanılmak rahatsız eder mi sizi
Cevap sahibi1 yılBenimki beni rahat bırakmıyor ki beni arayıp trip atıyor bana akşam da suratını asıyor aramıyorum diye 😃 evet bazen karışıyor bana uyuz oluyorum
Cevap sahibi1 yılSen de baya darlıyorsun kocanı galiba 😃
Soran1 yılyok ben kıskandığımı belli etmemeye çalışıyorum ne kadar sinir olsam da hesap sormuyorum ama onun rahat olduğu kadar bende rahat takılıyorum benimde sohbet ettiğim erkek arkadaşlarım var işyerimde o kızıyosa bana karışma diosa bende ona diorum
Cevap sahibi1 yılYani tabi en doğal hakkın bu. O kadınlarla konuşunca rahatsız oluyor musun
Soran1 yılolmuyorum ancak samimiyet kurulunca oluyorum mesela biri kahve söyliyim gel dior eşime eşim gidiyor işyerindeki dedikoduları anlatıyorlar birbirlerine eşimde gelip bana anlatıyor akşam bişey demiyorum ancak bi kadınla başbaşa kahve içmesi pekte hoşuma gitmiyor sorarsan sende yapıyomusun die eskiden yapmazdım ama artık bende yapıyorum
Cevap sahibi1 yılEe tabi o yaparsa sen de yaparsın 😃 ben yapsam benimki benle konuşmaz 😃
Soran1 yılişte bu çözüm değil eşinin seninke konuşmaması bi yerden sonra umrunda olmaz ama o da yaparsa işler değişir😅
Cevap sahibi1 yılKendi küsüp kendi barışıyor zaten 😃 konuşmasa benim için daha iyi 😃
Cevap sahibi1 yılProfilime gelir misin acaba 🙂
Soran1 yılkaç yıllık evlisiniz
Cevap sahibi1 yıl9 yıl oldu 3 te çocuk, sen
Soran1 yılbaya olmuş 6 yıl tek çocuk
Soran1 yıleşini peki hiç aldattın mı
Cevap sahibi1 yılSenin de olmuş baya. Reelde hiç aldatmadım ama sanaldan konuştuklarım oldu sayılır mı 🙂
Soran1 yılyani sayılır peki reelde neden yapmadın yakalanırım die mi
Cevap sahibi1 yılKorksam buaya da girmezdim. Fırsat olmadı yapmadım
Soran1 yıltelefona şifre koymak daha kolay ama reel başka
Soran1 yılpeki eşin demiyo mu bu saatte kimle yazışıyosun yani ne cevap veriyosun
Cevap sahibi1 yılTelefonuma bakıyor ama bir şey bulamıyor 🙂
Cevap sahibi1 yılİşlerim var diyorum zaten o alıştı geç uyumama da anlamıyor
Soran1 yılnasıl bulamıyo siliyomusun
Cevap sahibi1 yılYoo, telefonumda ikinci alan var orayı bilmiyor her şey orada
Soran1 yılo nasıl oluyor ya merak ettim bak şimdi
Cevap sahibi1 yılGel sana da göstereyim ama burdan olmaz
Soran1 yılıphone da da oluyor mu
Cevap sahibi1 yılAndroidte oluyor iPhone da öyle bir özellik yok
Soran1 yıliyi bari😅çünkü eşimin telefonunu ona belli etmeden karıştırırm ve hiçbi zaman hiçbişey bulmadım onunki ıphone
Cevap sahibi1 yıliPhone da hiç bir şey saklayamaz 😃 bu yüzden android kullanıyorum. Seninki android mi?
Soran1 yılıphone
Cevap sahibi1 yılSen de saklayamazsın. Kocanın bilmediği şeyler var mı
Soran1 yılBu uygulamayı o yokken yükleyip sonra siliyorum ama özelden kimseyle konuşmadım hiç sadece canım sıkkınken falan giriyorum
Cevap sahibi1 yılÖyle de uğraşılmaz ki tarayıcıdan gir bari. Şu an canın sıkkın o zaman 🙂
Cevap sahibi1 yılProfilime niye gelmiyorsun ya seni merak ettim
Soran1 yılkolay aslında yüz tanımayla hallediyorum uğraşmıyorum ama özelden konuşmuyorum kimseyle
Cevap sahibi1 yılİstisna yap bi kerelik 🙂
Cevap sahibi1 yılburada mısın
Gizli Üye(25-29)1 yılAramasınlar * gitsinler biraz kafamızı dinleyelim
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılstrsin gitsinler
Soran1 yılöyle mi dersin😅
Cevap sahibi1 yılTabi canım fazla muhabbet tez ayrılık getirir demişler
Soran1 yılmantıklı ama bende çalışıyorum ben işteyken o arar
İnsan merak eder sevdiği kadını, günün nasıl geçtiğini ya da bir problemin olup olmadığını, iyi olduğunu bilmek ister. Nasıl eş bu
00 YorumlaAma böyle olmaz ki çalışmama rağmen defalarca arıyorum bu işte terslik var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılAramasa da yazar
04 Yorumla
Soran1 yılaynen
- 1 yıl
Yazmıyor mu senin ki
Soran1 yılüç satte bi mesaj
- 1 yıl
He iyi az ve öz
1 yılÇalıştığı yerde kadınlar var mı
018 Yorumla
Soran1 yılevet erkek çoğunlukta ancak kadınlarla da sohbet ediyor söyler saklamaz ama kendini de değiştirmez
- 1 yıl
Ozaman sıkıntı var demektir. Çünkü mutlaka g. tu yer görüyor oturup yemek yiyor çay içiyor dur. Vakit ayırmak istese ayırır anlayacagn.
Soran1 yılevet ayırmıyor sorun orada ne yapcağımı bilmiyorum nasıl davranmalıym
- 1 yıl
Sende işe gir aynını yap başka türlü anlamaz o tip insanlar
Soran1 yılçalışıyorum zaten ama ben ona beni arama işim var desem peki der aramaz😅
- 1 yıl
Senin çalıştığın yerde erkekler var mı
Soran1 yılvar bende muhabbet ederim hepsiyle severler beni
- 1 yıl
tamam daha çok muhabbet et ozaman. Ben hep söylerim kadınla erkeğin birlikte çalışması iyi değil mutlaka bir yakınlaşma oluyo.
Soran1 yılçalıştığım yerde gülüp eğlendiğim erkekler var ama hiçbiriyle gönül ilişkim yok iş dışında da aramayız birbirimizi ama işyerinde güler eğleniriz
- 1 yıl
Onlar fırsat kollar doğru zamanı yakaladığı an fırsatı kacirmazlar. Iyi şeyler değil bunlar. Kocanda muhtemelen kendi işyerinde kızlarla gülüp eğleniyor ve senden soğumuş
Soran1 yılşahsen iki senedir aynı kişilerle çalışıyorum fırsat kollasalar da ben kendimden eminim eşimde sohbet ettiği kadınları söyler bir bir ancak eşime kadınlarla konuşma desem kızar bana paranoyaklıkla suçlar yapabilceğim bişeyim yok yani
- 1 yıl
Bir gün mutlaka aranız bozuk olduğunda ya sen ya da eşin iş arkadaşlarından biri ile yakınlaşacak yaz bir kenara demişti dersin
Soran1 yılaramız bozuk olursa ve illa biriyle yakınlaşcak olursam dışarda boşanmamı bekleyen çok erkek var onları seçerim yine iş arkadaşlarımı seçmem ama eşim belki benim gibi düşünmüyodur o da öyle bir hataya düşerse onu boşamadan aynısını ona yaşatmadan yaşamam bunu eşime de söylerim bilir kısasa kısas fakat eşiniz size karşı çıksa illa da iş arkadaşlarımla ben konuşcam dese siz kendinize dikkat etme yolunu mu seçerdiniz yoksa o salmış bende salayım mı derdiniz
- 1 yıl
Ben kadınla erkeğin arkadaşlığına sıcak bakmıyorum. Erkek arkadaşları olan bi kadınla evlenmem. Dışarıda boşanmanı bekleyen erkekler olması da seninde onlarla iletişim halinde olduğunu gösteriyor.
Soran1 yılİletişim kurmadan da anlayabilirsin sana yollanan isteklerden ve mesajlardan ona bakarsanız bende kadınm burada benimle kpnuşuyosunuz aynı şeyi eşiniz yapsa kaldıramazsınız ama erkek yapar kadın yapamaz kafasıyla hareket edip kaybeden çok insan tanıdım
- 1 yıl
Ben evli değilim ki. Kullandığın sosyal medyanin ayarlarını degistirebilirsin kimse yazamaz istek atamaz. Bozulmana gerek yok kadın erkek ilişkileri hiç samimi değil arkadaşlık yönünde
Soran1 yılsamimi olmayabilir ancak ben çözüm bulmak için yazıyorum eleştirilmek için değil varsa bi önerin buyur
- 1 yıl
Önerim açık. Kadın erkek bir arada çalışıyorsa her şey olur. Bak şimdi senin iş yerinde gülüp eğlendiğin erkekler de eşlerini aramıyor vakit ayırmıyor emin ol. Hatta belkide eşleriyle gülüp eğlenmiyorlar da. Kim ne derse desin kadın kadınla erkek erkekle çalşmalı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSorun sende o zaman çok sıktın adamı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Eşim yok. Ama arayıp sormalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı. Eşim yok olsa arardım
00 Yorumla
1 yılEşim olunca söylerim😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılDışarda bari biraz hzur verin :))
010 Yorumla
Soran1 yılhahah öyle mi dersiniz kafa dağıtmak istiyo yani anladım☺️
- 1 yıl
Hani arayıp arada yoklasa iyi olur eşin seni, ama dışarı stresi erkekleri çok geriyor ya biraz idare edin 😊
Soran1 yılanladım doğru evet peki kıskanılmak rahatsız eder mi sizi
- 1 yıl
Etmez, sevildiğimi hissetmeme güzel bir sebep olur 😊
Soran1 yılbenim eşim kıskanılmaktan da hoşlanmıyor bende kıskansamda belli etmiyorum mesela ama bende o beni kıskandığında ona aynını yapıyorum kısasa kısas
- 1 yıl
Kısasta hayat vardır 😊
Soran1 yılfaydasını çok gördüm kısasın eşim laftan anlamaz çünkü
- 1 yıl
Laftan anlamayana anladığı dilden konuşmak iyidir canım 😊
Soran1 yılaynen😀
- 1 yıl
👍🫵😊
Gizli Üye(25-29)1 yılAma durduk yerde neden arasın ki
019 Yorumla
Soran1 yılmerak etsin beni nasılım die
Cevap sahibi1 yılİş esnasında aklına gelmez sen olsan senin içinde aynısı olur
Soran1 yılbenim geliyor ama bende çalışıyorum
Cevap sahibi1 yılArıyor musun sen oeki
Soran1 yılmesaj atarm aramam
Cevap sahibi1 yılO zaman niye arasın dedin 😂
Soran1 yılaynı şey gibi mesaj da atabilir hatırlamak önemli
Cevap sahibi1 yılSeni sevmiyor mu
Soran1 yılSeviyor sevmese neden evli kalsın ki sevmediğini düşünmüyorum ancak bazı şeylerin aramızda bittiğini düşünüyorum eski bağlılık yok bence mesela eskiden çok kıskanırdı ama şimdi pekte kıskanmıyor
Cevap sahibi1 yılZaten bir süre sonra aynı evin içinde iki arkadaş gibi yaşıyorsun her şey bitiyor karşılıklı olması lazım
Soran1 yıltutku yok mesela aramızda ama seviyomusun dersen seviyorum hiç ayrılmak istemedim bi hatasını da görmedim fakat eskiden benimle plan yapardı şimdi yapmıyor
Cevap sahibi1 yılİşte karşılıklı bu mesela her şeyini beraber yapıp eğlenen birbirini sıkmayanda var kafasına göre takılıp evliliği bitirende
Soran1 yıl6 yıllık evliyiz ancak son iki ayda bu hale geldik
Cevap sahibi1 yılİlerde dahada söner gibi evlilikte ortak yol almak Şevket tutku mutlu olmak bunlar hep önemli şeyler yoksa anlamı kalmıyor
Soran1 yılbelki de ayrılırız kimbilir
Cevap sahibi1 yılGzliden çıksam biraz konuşabilir miyiz
Soran1 yılözelden konuşmuyorum kimseyle
Cevap sahibi1 yılÖzel değil normal bir şekilde sadece sohbet o kadar
Cevap sahibi1 yılBurada konuştuğumuzun aynısı
Gizli Üye(30-35)1 yılAramaması bir sorun mu ki
026 Yorumla
Soran1 yıldeğil mi onu anlamaya çalışıyorum
Cevap sahibi1 yılBence değil ama
Soran1 yılmerak etmeme gibi bi durum geçerli değil mi
Cevap sahibi1 yılSenden emin olduğu için aramıyordur
Soran1 yılemin olmamalı o zaman biraz şüphe mi düşüreyim
Cevap sahibi1 yılÇalıştığın yer belli ise aramıyordur farklı bir yerlere gitsen kesin merak edip arar
Soran1 yılçalıştığım yer belli ve kişiler sabit haklısınız
Cevap sahibi1 yılO yüzden o zaman aramıyordur
Soran1 yılevet
Cevap sahibi1 yılEşin seni seviyor merak etme 😂😃
Soran1 yılsevdiğine eminim yoksa neden evli kalayım ezikmiyim😅
Cevap sahibi1 yılAhdawxbk değil mi ezik misin 😂
Soran1 yıltabi ki hayır😅
Cevap sahibi1 yılİşte güçlü bir kadın 🧍♀️ 🤗😂
Soran1 yılmütevazı olamıycam😅mesleğim var paramı kazanıyorum iyi kötü bi tipimiz de var sevilmesek neden çekelim elin adamının kahrını
Cevap sahibi1 yılBu konuda mütevazi olma zaten 😂
Cevap sahibi1 yılBir zahmet o senin kahrını çeksin
Soran1 yılevet ama o konuda da çok başarılı sayılmam😅
Cevap sahibi1 yılNeden ki
Cevap sahibi1 yılBence sen gayet anlayışı bir insansın sende kahır da olmaz 😂
Soran1 yıldiosun
Cevap sahibi1 yılDedim gitti 😂😊
Cevap sahibi1 yılNe kadardır evlisin
Soran1 yıl6 yıl
Cevap sahibi1 yılAzda değil artık birbirinizi iyi tanıyorsunuzdur
Cevap sahibi1 yılSelam
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılİçine kurt düşürecekler birazdan
014 Yorumla
Soran1 yılyanlış yerde mi arıyorum çözümü diyosun😀
- 1 yıl
Eve yazılanları okudukça işten gelen eşinin de canına okuyacaksın 😂
- 1 yıl
Evet*
Soran1 yılgeçen yıl bi kez burdaki yorumlarla öyle bişey yapmışlığım var😂
- 1 yıl
Ee yani fazla ciddiye alma sen, çalışıyordur, yoğundur vs vs. Ciddiye alma dediysek de fazla da serbest bırakma 😂
Soran1 yılişyerindeki herkesi tanıyorum kadınlarla da sohbet ediyor bana da söylüyor ama kıskandığımı belli etmemeye çalışıyorum çünkü o zaman tersliyor beni ama aramamasına da bozuluyorum
- 1 yıl
Devamlı aramasını bekleme, ama illaki işe gidince kendini kaybetmesi de pek hoş değil.
Soran1 yılben hiç arayıp yazmasam bir iki mesaj atar ya da mesajına cevap vermesem uzun süre arar ama onun dışında yok
- 1 yıl
İlgi delisi olmak ve zıttı ilgisizliğe alışmak hemen hemen aynı bana göre çünkü sonu yok o yüzden ortası ve dozunda olması kafi
Soran1 yılne önerirsin peki
- 1 yıl
Geri plana çek bir süre kendini, baskı yapma ama sadece izle
Soran1 yılşöyle aslında eşim normalde çok kıskançtır ama son zamanlarda değil ya da rol yapıyo bende ona onun bana davrandığı gibi davranıyorum ama bazende dayanamıyorum acaba taktik falan mı yapıyor
- 1 yıl
Bende sana karşı atak tavsiyesinde bulundum zaten, umarım düzelir diyelim
Soran1 yıldeniycem
ararım
02 Yorumla
Soran1 yılpeki bi erkek neden aramaz
1 yılBırak sende arama
011 Yorumla
Soran1 yılsinirlenince öyle yapıyorum
- 1 yıl
Sinirlenince değil. O seni aramaya başlayıncaya kadar hic arama... Sende isim var dersin
Soran1 yılaynen mantıklı ben onu saatlerce aramazsam o beni arar ya da yazar ama hep bi oyun beni yoruyo
- 1 yıl
Kac yılık evlisiniz
Soran1 yıl6
- 1 yıl
O seni, senin onu sevdiğin kadar sevmiyor. Seviyorsa mutlaka aramaya başlar. Cok da zaman geçmemiş evliliğinizde.
Soran1 yılZannetmiyorum ne zaman kavga etsek ödü patlıyor onu boşamamdan ancak öyle üstüme de çok düşmüyor anlam veremiyorum onun için davranışlarına
- 1 yıl
İyi o zaman
Soran1 yılnesi iyi boşanmaktan korkuyor ama hakettiğim değeri de görmüyorum
- 1 yıl
Ne desem ki... Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık 😀
Soran1 yıl😬😀
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılsen de beni ara :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
u 1 yılEşim yok maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe zamandır evlisiniz
06 Yorumla
Soran1 yıl6 yıl
Cevap sahibi1 yılDoymuş mu sana 😂
Soran1 yılbelki de o zamanda bende sorun var die düşünürm belki benimde doymam lazım
Cevap sahibi1 yılDoyurmuyo mu seni 😂
Soran1 yıldoyursada doyurmsada eşim napam atsan atılmaz satsan satılmaz😀
Cevap sahibi1 yılHahahaha yaşlar kaç çoçum var mııı
Gizli Üye(30-35)1 yılyani arada arayıp sormalı bence
08 Yorumla
Soran1 yılaynen
Cevap sahibi1 yılmerak eder özler güzel iki çift söz söylemeli kadınlara papatya gibi hissettiren erkek hep bir adım öndedir bu kural değişmez 🙂
Soran1 yılher zaman papatya gibi hissettirmiyosunuz ama o işler başta öyle😀
Cevap sahibi1 yılyooo sen yanlış kişidesin 😂 ben hissettiriyorum valla 😎
Cevap sahibi1 yılkadınları anlamak diye kitap yazsam kapak tesminde papaty aılurdu 😉
Soran1 yılevlimisin
Cevap sahibi1 yılbunu görüş altında belirtmek istemiyorum
Cevap sahibi1 yılMerhaba
1 yılAramaz
12 Yorumla
Soran1 yılne tepki veriyorsun peki
- 1 yıl
Kızsam be olacakki
1 yılArarim
011 Yorumla
Soran1 yılmerak edilmiyor muyum acaba
- 1 yıl
Ediliyosun hayatim
Soran1 yıl🤔
- 1 yıl
Noldu
Soran1 yıltatmin etmedi cevap
Soran1 yılözelden konuşmuyorum burdan yazarmısın
- 1 yıl
Bende esimle ilgi sorcam o yuzden ordan yazmani istedim
Soran1 yılburdan sor kendini gizle nolcak ki
- 1 yıl
Burdan yazarsam kaldirilir
Soran1 yılsen yaz ben anlarım
- 1 yıl
Burdsn olmaz ya erkekler damliyir sonra yaz sen bana
1 yılAynen bende aramam
013 Yorumla
Soran1 yılneden peki merak etmiyormusunuz ben beni merak etmiyor diye düşünüyorum yanlış mı acaba
- 1 yıl
Yok hiç alakası yok
Neyi ni merak etsin
1 / 2ye kadar yatiyursunuz
Geide 3 / 4 saat kaliyur
Soran1 yılçalışan bi kadınım ben sabah 7 de kalkıyorum ancak çalışmadığım zamanlarda evdeyim
- 1 yıl
İster sen bi istişare yap neden aramiyursun
Şüpheniz varsa bilemem
Aramıyurdiye sevmiyur anlamı tasimaz
Soran1 yılsöylediğimde yoğun olduğunu söylüyor ancak yoğun olmadığından eminim zaman zaman yoğunluk oluyor sürekli değil gırgır şamata da çok dönüyor ve söyledm diye kendini değiştirmiyo umursamamaya devam eder
- 1 yıl
Nerde ne iş yapiyur
Kadın ortami var mı
Soran1 yılerkeklerin yoğun olduğu yerde çalışıyor kadınlarda var ama ve kadınlarla da sohbet ediyor söyler de hatta kadınlar bi dedikodu vermişse gelince anlatır ama işteyken benimle muhatap olmaz
- 1 yıl
Belliki şüpheniz var açık olsana
Soran1 yılne şüphesi
- 1 yıl
Başka bir ilişki si oldunu
Soran1 yılöf her aramayanın bi ilişkisi mi var aptal değilim merak etme
- 1 yıl
Ben etmiyurum sen ediyursun
Soran1 yılmerak ettiğim şey beni neden merak etmediği erkek kafası nasıl çalışıyor bilmiyorum onu öğrenmek istiyorum yoksa aldatan erkekle aramamayı bağdaştırmak saçma aksine aldatan adam karısını ilgiye boğuyor sırf anlamasın die
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası