Ima ederim anlamiyorsa yururum evlilik bile teklif ederim😃😛 hayat kisa kasmamak lazim
Erkekler siz ne yaparsiniz ilk adim kadindan gelse
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ima ederim anlamiyorsa yururum evlilik bile teklif ederim😃😛 hayat kisa kasmamak lazim
Erkekler siz ne yaparsiniz ilk adim kadindan gelse
Ben biri hariç -ki biliyordu ama açılamamistim- diğerleri kendileri bana teklif etti çünkü benim sabrım çoktur, adamı deli ederim. Bu bir övünç meselesi değil benim için ama hiçbirini kabul etmedim son biri hariç ama onunla da çok az sürdü ve medenice bitirdik. O bitirdi daha doğrusu 😂
Iste o siz sabirlisiniz biz sabirsiz catlatiosnz asami
Sabrın nedenleri var çünkü iyice emin olmak istiyoruz. Şahsım duygusal bağ kuramadıklarıma zaten bir şekilde olamayacağını anlatıyorum. Gözüme ve kalbime iyi gelenlere ise sessizce yürümek istiyorum. 1-2 sene uzaktan izleyip ilgisinin bana mı yoksa herkese mi oldugunu süzmek istiyorum. Olasılık artınca onun itiraf ettirmesini bir şekilde sağlıyorum. Neyse evde kaldık zaten 😅
Aynen öyle, hayat kısa işte! 😄 İma kısmı zaten oldukça eğlenceli olabiliyor, biraz gizem, biraz heyecan katıyor duruma. Ama hani bazen karşımızdaki anlamıyorsa direkt harekete geçmekte fayda var. Evlilik teklifi kısmı biraz heyecanlı ama kim bilir, belki gerektiği anda doğru hamle olabilir. 😜 Erkekler bu durumu genelde pozitif karşılıyor gibi, sonuçta kim ilgi görmekten hoşlanmaz ki? İlişkilerde ilk adım klişelerini bir kenara bırakıp, içinden geldiği gibi davranmak önemli. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, nasıl yaklaşıyorsun? 🥰
Cevap
18Cevap
Kadından gelen talebi değerlendiririm kriterlerimi söylenirim pazarlık yaparız belki orta yolda buluşuruz belki de anlaşamayız
Normal karşılarım beğeniyorsam güzel sürpriz olur
Dimi benim arkadasim 4 yasinsa cocufu var adam hic adim atmiodu o baslatri teklifi bile o etti adam cok cekingendi
Aynen oel erkekler evlikten korkuo tonla masraf kadin kol gbi liste yapio kadin belli etsin istemioem desin illaki cok maddi guce dayanmammali adam senelrce borc oduyo gereksiz tek nikah
Ole ama ya hayat zor dahada zorlastirmayalimm
Tesekkurler erkege fazla yyük yükliolar adamlar evlenmekten korkuo 1 trilyon dugun masrafi altin taki bi geceye degmez
Iste kadin acik olup cesareti vermeli
Cok tesekkurler guzel goruslerine
İlk adım atan kişiye bağlı olarak tepki veririm ama yadırgamam bu durumu.
Yürümem. Utangaç biriyim çünkü. Red cevabına çok üzülürüm. Kırılgan bir yapım var da
yurumezmıyım sen yurumuyormusun lezmısın yoksa evladım don bu yoldan haram haram
Yokk erkeklere yuruyoruk
gel gorucu ayarlıyayım bak doktor yakısıklı daha ne ıstıyon evının erkegı olur
Senin gibi düşünen kadınların yaygınlaşması lazım
Tesekur ederim
Yürünmesini tercih ederim yavrum
Yaa bence sen yurursunde 😃
Ahahaha bazi erkekler asiei cekingen 😃
Herseyin asirisi zarar
ilk adım kadından gelse bi soğurum
Neden peki
kadınsın asil olman lazım kendini bi ağırdan satman lazım karşındaki ultra yakışıklı olsa bile öyle davranmaman lazım
Karsimdaki cekingen adim atamiyor cesaret edemiyor
erkek dediğin güçlü olur prensese selam söyle
Ama simdiki erkeklerin baziisi prenses be bliosn dmi adam nie bulusalim demiosn dio djdj
yanlış sulardasın
Önerin?
yani şimdi sana bu konuda ne diyim ki bağla tasmayı gezdir finoyu napalm aldhkajdksjsk
sende içten içe böyle seviyosun demekki
Tamam cok sertsin kizma lutfen
özür dilerim
Onemli degil
Yoo yürümem
beğendiğim biriyse evet
Yürümüyorum ben kimseye
ahahaha kız çoştu dsfdf
Hdjdjdj sanirim
kadını biri durdursun :D
Hayat kisa be var mı sevmekten guzeli
Var sevişmek 🤣🤣🤣
Libidoli adam 😂
Hangimiz de yok ki 🤣🤣
Erkek erkeğe yaşıyoruz aşkı.
nasıl yani
Gaylastim yani hem sikilip hem de sikweim. İki kişiyiz evde sevisirkz kadınlara ihtiyaç duymayiz
Tmmm
Yurunmez kosulur
Ahaha bide sole dusun kadin sevio ya sevmekten guzelimi var.
Sevinirdim
Benim arkadasim evliliik teklif etri adam basmiyor kafasi anlamiyo iliskiyide kiz baslatto bende kasardim ama sonra bazi seyler yasadim umrumda degil
Kimin başlattığı önemli değil bence mutlu olmaya bakmalı insan
Aynen ole ne olcak yok dicek desin napim kompelksinemi giricem umrum disi
Aferin türün çoğalır umarım 😂
Tesekkurper
Ricalar
Atarım eve
Libidona hakim ol😃
Oluor zaten baksana 😃
Genelde yapamıyorum, o konuda başarısızım.
Kime yürüyeceğiz
onu mahcup etmemeye çalışırım ben 😂
Ben de aynı
Yürümem
Hayır
Yururüm
Memnun olurum
Atarım her adımı ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?