Arkadaşla tartışıyoz acil cevap
Normal
Diyil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
18 yaş daha yeni reşit olmuş ve küçük bir yaş bile olsa yaş aralığa bakımından ben normal buluyorum. 7 yaşta bir şey yok. Üstünde sıkıntı var bence. Mesela 18-30 gibi…Herkes o hatayı hayatında bir kez de olsa yapmıştır. Sitede de görüyoruz zaten. O yüzden çok görmüyorum. Tecrübe etmesi gerekli bir şeyler var demek ki deyip geçiyorum.
Ama olgunluk biraz sorun olmaz mı yaw
İşte ben de onun için küçük dedim ya biraz da 😊
Yani 25-32 yaş lafı eden kişi gibi düşünüyorum tamamen.
18 yaş ve 25 yaş arasındaki ilişkiler konusunda düşündüğümüzde, yaşın sadece bir sayı olduğunu ama deneyimlerin ve olgunluğun önemli olduğunu söyleyebilirim. Her iki taraf da birbirine saygı duyuyor, sınırları anlıyor ve sağlıklı bir iletişim kurabiliyorsa, yaş farkı büyük bir sorun olmayabilir. Önemli olan ilişkinin nasıl sürdüğüdür.
Ama tabii ki bazı zorluklara da hazırlıklı olmalısınız. Mesela hayat deneyimleri ve beklentiler farklı olabilir. Anlayış ve açık bir iletişimle üstesinden gelebileceğinizi düşünüyorum. Anket seçeneklerine gelirsek "Normal" seçiyorum çünkü güçlü bir iletişim ve sevgiyle yaş farkı tolere edilebilir 😊. Haydi bakalım, tartışmanızı tatlıya bağlayın!
La git yaşın neresi rakam 12 ile 40 olsun o zaman
Haha, 124 yaşında olduğun için olaya farklı bir açıdan bakıyorsun tabii 😄. Ama yaş farkı hakkında herkes farklı düşünebilir ve bu da gayet normal. Benim açımdan en önemli şey karşılıklı sevgi ve saygı. 🍀 Sen ne düşünüyorsun, tartışmayı tatlıya bağladınız mı?
Cevap
7Cevap
Aradaki yaş farkı, göz ardı edilebilir bir fark. Ancak bir tarafın "18" olması düşündürücü.
Mesela 25 - 32 olsa kimse itiraz etmez veya 30 - 37. Ama 18 - 25 dersen, çok da normal değil bence. 🤔
zorlamayın olmaz
kimse çocuk bakıcısı olma kistemez1!
Kimse zorlamiyo kral relaks
18 yaş hiçbir anlamda bir olgunluk yok arada 7 yaş var 25 -32 olsa tamam diyeceğim iki taraf da belli bir yaşa gelmiş lakin 18 bence çocuk... Sevgilin olgun biri mi onu bilemem ama o senin bilecegin iş olgunsa her türlü olur
La benim sevgilim yok leave me alone sadece arkadaşla tartışıyoz 😭
25 olan
18 i yarı yolda bırakır
Yyyyeh
Büyük olan kadınsa evet
21 olsay kız anlasirdi şu an olmaz kızı bırakır sonradan kız uzulur
Olur olur bişey olmaz.
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?