Erkek arkadaşım hiç ücret ödemiyor?

2 ayda şu zamana kadar hiçbir şekilde jest yapıp hesabımı ödemedi. Sadece arkadaşımın tavsiyesiyle bir buket çiçek aldı. Bu duruma çok takılmadım. İlk başlarda kendi hesabımı kendim ödüyordum fakat son 1 aydır çalışmadığımı, borcum olduğunu bildiği halde kendi hesabını da bana ödetmeye başladı. Ne zaman kartımı alıp tekele girse (sadece şunu al diye altını çiziyordum) kendi sigarasını birasını bile benim kartımdan alıyor. Hatta bir ara beni arabayla gezdirdiği için yakıt parası da istedi.1 kere ödedim ama 2 gün geçti tekrar isteyince vermedim. İşlerim düzelsin şunu yapacağız, bunu yapacağız diyor ama nedense 1 kere bile işleri düzelmedi. Ben de çalışmadığımı, durumumun iyi olmadığını söylüyorum anlamıyor. Geçen bana mekana gidelim dediğinde param yok dedim. Sıkıntı değil ben hallederim de demiyor. Bir bira da mı içemeyiz dedi bana. Neyse dedim 1 bira içeriz. Bu mekana girmeden önce kartımı aldı. Hani içeridekilere bakın ben ödüyorum gibi artistlik yapacak. Oturduk mekana bira istedik. Baktım garsonun kulağına bir şeyler söylüyor. Dedim ki garsona ne söyledin. Bira tabağı istedim diyor. İptal et dediğim için kavga çıkardı. Arkadaşlar bu kadarı da yüzsüzlük değil mi ben mi abartıyorum ya. Dün zaten 2 birasını ben almışım. 1 tane bira istedim diye param yok dedi bana. Yani arabayla alıyor beni hep ama sizce de bu kadarı fazla değil mi?

Erkek arkadaşım hiç ücret ödemiyor?