36 yaşında bi ablayla daha doğrusu kankamla tatile gidicez bu havalarda nasıl olur bilemedik ama bakalım nereyi önerirsiniz?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ablayla gideceğinize göre artık o senin "ablan" olmayacak sanırım.. biri yazmış İzmir'e yakınsa (ben izmirdeyim) çeşme gayet iyi.
neden olmasın ki bro
bilmem iki kişi sen erkek o kadın tatile gidiyosunuz, muhtemelen aynı oda da kalacak ve yatacaksınız.
Lütfen 30 yaş üstü abiler ablalar kanka sözünü kullanmasın ya komik duruyor dkfkdj
ben 24 yaşındayım dkdkd
Kankan da annen yaşında maşallah dlfldk
nolcak be kdkd bizim üniversitedendi
Ee bu annen yaşında olmadığı anlamına gelmiyor 😑 umarım evli değildir
yok be bekar kadın , olsun annem yaşında olsa sanki çokmu yaşlıı
sen bakma bunlara kanka, hayatını yaşa, insan toxic bir canlıdır, hep zararına çalışır.
Sen bilirsunn
@VuR-KaN kankan yorumlarını kaldırıyor dkfkdkd beğenmiyor galiba boşuna konuşma
ben kaldırmadım ki KS kaldırmıştır
Tabi tabi çevir hemen
yooo ben kötü bişey yazmadım zaten knk kaldırmaz, ben destekliyorum 36 yaş çok değil birde güzel de olabilir kadın.. kıskançlıktan bile sen böyle dersin kızları bilirim.
ne çevircem kız neyse ben 36 lık kankamla tatildeyim ndkdkd
@VuR-KaN dkfkfkdkfkdkd ya tabi ne kadar kıskandım şu an bi bilsen kafamı duvarlara vuruyorum, ayrıca 36 yaşındaki kadın teyzesi oluyor siz kabul etmeseniz de
kanka ne teyzesi yaa kdkd
Sen daha annenin karnındayken kadın 12 yaşındaydi teyzen işte ben teyze diyorum onlara dkfkd
sana 36 lık bi adam çeşme deyim özel uçak yolluyom gel dese, duvarları değil evini , hatta mahelleni yıkar öyle gidersin , herkeste kaç şiddetinde deprem oldu diye dışarlara çıkar.
sen anneme teyze desen çok fena kızardı sana kddkdk
@VuR-KaN yemin etsene bi allah aşkına jfkdkd çevrendeki kadınlar o kadar ucuz ki herkesi bir sanıyorsunuz
Valla ben derim dkfkdk 30 33 yaş arasına hanımefendi diyorum ama 33 üstü teyze amcadır benim için
oladabilir peki nasıl gözüktüğünün önemi yokmu genç vs
36 yaşındaki biri ne kadar genç görünebilir ki yani mesela yanındaki erkek de o yaşlardaysa tamam genç görünebilir çünkü erkekler biraz daha yaşlı duruyor o yaşlarda ama senle o olmaz yani teyzen o senin kendine gel dkdjsj
balbiri sana fotosunu göstereyim ona göre yorum yap bidaha olur mu 😂
kız zaten ablam diyorım ona ben kdkd
Göstersene
Ablayla tatile gidilmez o zaman dkfkd ayrıca Instagram kullanmıyorum burdan atacaksan at ki bu yorumumun altına özelden konuşmuyorum djdk
kanka burdan özelden atim madem yorumdan olmsz
hahaha knk ablanın yanına bide çıtır geldi xD
@VuR-KaN bence seni alsınlar dkfkdkd maşallah kadını görmeden beğendin zaten tam oldunuz sizz
abla gelmezse annemle gidicem daha net değil zaten olmadı ana oğul gideriz kdkd
olm terbiyesizleşme knk haklı yani 36 yaşında kadın fotosu atarım sana senden genç görünüyo, hemde çok güzel, sen 36 yı 50 sanıyon heralde xD
Sapıksın anlaşıldı dkfjd bu yorumumun altındaki kankanı da al da git
kanka sen çok ters anlıyon biz zsten sahil insanıyız sürekli denize gidip duruyozda çok saçma uzadı bu muhabbet hadi bay bay herkese dkdkd
yoda olmuşun daha anlamamışın burayı bence
@VuR-KaN maalesef senin gibi gece gündüz burada gezmiyorum
nasıl ilerledin madem o kadar
Tamam yanlış anladıysam da KB daha da yazmayın djdkd yoruldum
bu kızın yüzü olsa yazardım buna saf birine benziyo xD
@VuR-KaN sorularım etkileşim alıyordu belki ondan ki bi üst seviyeye çıkmayım diye sorularımı siliyorum yani pek ilgim yok bu siteye ya da içinde olanlara sana kolay gelsin
@VuR-KaN senden öncekiler yazsın da sana sıra gelirse dkfkdkdk ben daha çok safa yatmayı severim yine de sen öyle san artık susabilirsinn
Deniz kenarını tercih edin
Ceşme mukemmel
denenirr