Beni terk etmişti 2 ay geçti
Şimdide whatsaptan hikayeme napıyosun
Yazıp üsteki şeyi yazmış ağlıycam
Şimdide whatsaptan hikayeme napıyosun
Yazıp üsteki şeyi yazmış ağlıycam
Boşta kaldı, döndü. Sakın o hatayı tekrar yapma. Ayrıca neden terk ettiği halde engelli değil durumlarını görebiliyo? Ve neden sana istediği gibi elini kolunu sallaya sallaya yazabiliyo böyle?
Abi engelleyemedim
Elin gitmedi sanırım. Ama artık gitsin. Babasının çiftliği gibi hayatına istediği gibi gidip gelemez, her canı istediğinde sana ulaşamaz. Bu kadar ulaşılabilir olmak sana çok zarar verir.
Abi Peki ne yazıyım
Onu istemediğini, sana bi daha yazıp aramamasını söyle. Bu senin için daha iyi kuzu 🥰
sen ağlıyacak duruma geldin, onun için sadece ex i ile seksi bitmiştir ve yeni seks yapacak elaman arayışındadır. ama bu seni çok duygulandırmış üzülmesem bende ağlayacağım gerçekten.
Abi çocukla buluşmadık bile
Kalbini kıran birine ikinci bir şans verip vermemek önemli bir karar, anlıyorum. Öncelikle ne hissettiğini düşün ve bu ilişkiyi yeniden denemek isteyip istemediğine karar ver. Eğer hala hisslerin varsa ve bir şans vermeyi düşünüyorsan, içten bir şekilde bunun hakkında konuşabilirsin. "Ne değişti de yeniden başlamayı düşünüyorsun?" gibi sorular sormak iyi olabilir çünkü geçmişte neyin yolunda gitmediğini anlamak önemli.
Ama içindeki sesi dinle, ne yapacağını sen en iyi bilirsin! Biraz da kalbini korumayı unutma. Emoji dolu aşk dolu ya da daha temkinli bir mesaj atmak tamamen sana kalmış! 😊💔🌈
Cevap
8Cevap
Boşta kalmış ondan yazıyordur başka birisi çıksın yine gider
baska birini denedi o olmainca sana tekrar yazdi. Bukdar saf olmayin. seni terk ettiyse oylesine etmemistir emin ol
Adı ustunde exxx. Yasanmıs bıtmıs. Gerek var mı bır daha denemeye
Biz o dükkanı kapattık paşam yaz
Hahahahahah bu iyiymiş bak yazıyım
boşta kalmış o belli ;) işini görmeye gelmiştie
Ya uzak mesafe ilişkisiydi
Bulmuş bi saf istediğinde gelir istediğinde gider
Sen dönme seni terk edenden hayır gelmez
Vermiceksen hiç başlama
Exten next olmaz
Bosa zaman kaybı bence
Git derim tabi dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?