Eşimle boşandık istemeyerek kabul etmek zorunda kaldım. Söylediğine göre adriana gelse dönüp bakmayacak kdr kadınlardan soğumuş. Evliliğimiz cok kötüydü, bana yaşamam gereken güzel duyguları hic vermedi ilgisiz bıraktı hep. Yasayamadigm hisleri başkasına yaşatacak diye üzülüyorum cunku 6 yıllık evlilik öncesi uzun süren bir sevgililik dönemimiz oldu beni oyle yoksun bıraktı ki. Ayrıldığımızdan cok onla kurduğum hayalleri yaşayamadigima üzülüyorum. Bir başkasıyla olmasını hic istemiyorum. Ne yaparsa yapsın demeyin daha 3 ay oldu ayrılalı seviyorum hala elbette düşüncelerim duygularım hassas su anda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılİlişkiye başlama süreci, bireylerin kişilik özelliklerine, yaşam deneyimlerine ve sosyal dinamiklere bağlı olarak değişkenlik gösterir. Ancak genel olarak, erkekler ve kadınlar arasındaki bu süreçte bazı farklılıklar vardır. İşte bu konuya dair birkaç önemli noktayı inceleyelim:
1. Toplumsal Normlar ve Beklentiler
Erkekler: Toplumda erkeklere genellikle daha aktif ve girişken olmaları beklenir. İlişki başlatma konusunda cesur olmaları, genellikle olumlu karşılanır. Bu nedenle, bazı erkekler için bir ilişki başlatmak daha doğal bir süreç olabilir.
Kadınlar: Kadınlar, daha temkinli ve dikkatli olmaya eğilimli olabilir. Toplumsal normlar, kadınların ilişkiye başlatma konusunda daha çekingen olmalarına yol açabilir. Bu nedenle, kadınlar için bir ilişki başlatmak daha karmaşık bir süreç haline gelebilir.2. Duygusal Hazırlık
Erkekler: Çoğu erkek, duygusal olarak daha hızlı bir şekilde ilişkilere girebilir. Duygusal bağ kurma ihtiyacı bazı erkekler için daha az öncelikli olabilir, bu da onların ilişki başlatma konusunda daha rahat olmalarını sağlar.
Kadınlar: Kadınlar genellikle duygusal bağlantıya daha fazla önem verirler. İlişkiye başlamadan önce, duygusal bir bağ kurma ihtiyacı hissedebilirler. Bu durum, onların ilişki başlatma sürecini yavaşlatabilir.3. İletişim ve İfade Tarzı
Erkekler: Erkekler, genellikle daha doğrudan iletişim kurma eğilimindedir. Bu, ilişki başlatma sürecinde cesaretlendirici bir faktör olabilir.
Kadınlar: Kadınlar, genellikle duygusal ve sözel ifade konusunda daha yetenekli olabilirler. Ancak, bu bazen erkeklerin daha doğrudan yaklaşımlarına göre daha karmaşık bir iletişim tarzı geliştirmelerine neden olabilir.4. Kendi İhtiyaçlarına ve Hedeflerine Göre Değişir
Sonuç olarak, ilişkiye başlama süreci bireyden bireye değişir. Kimi erkekler, daha çekingen olabilirken, bazı kadınlar daha girişken olabilir. Kişinin kendi ihtiyaçları, hedefleri ve geçmiş deneyimleri, bu süreci etkileyen önemli faktörlerdir.
İlişki başlatma konusunda genel bir kural yoktur; her bireyin durumu farklıdır. Önemli olan, her iki tarafın da açık iletişim kurabilmesi ve birbirlerine karşı dürüst olabilmesidir. Bu sayede sağlıklı ve güçlü bir ilişki temeli oluşturulabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Burada iki süreç önemli. Bir ilişkiye karar vermek ve ilişki kuracak insanı bulup hahatına sokmak. İlişkiye karar verme sürecinde erkekler dha hızlıdır. Kadınlar erkeklere göre daha duygusal ve daha seçici yaklaşırlar. Ancak ilişkiye karar verdikleri zaman da bunu başlatma sürecinde erkeklere göre daha şanslıdırlar. Kadınlar daha ikna edicidir. Ancak. Sanıyorum senin buradaki korkun kimin daha önce bir ilişkiye gireceği değil, eşinin bir ilişkiye başlayıp başlamayacağı. Bence hızlı bir başlangıç yapmayacaktır. Sen de buradaki fırsatçılara fazla kulak asmayıpbir ilişki yaşa. aya çalışma. En azından biraz bekle. Hatta eski eşinle iletişime geç. Cinsel olarak ikinizin de ihtiyacı var. Ayrı dahi olsanız birbirinizi iyi tanıyorsunuz. En iyi seks partneri eski eştir. Bunu yapan çok insan var. Bir tdklifte bulun derim. Ama kesinlikle bir araya gelmeniz mümkün değilse ve seni kafasında silmişse, o zaman sen de ayrı bir hayat kurmak için geçmişi rafa kaldırmalısın.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kadınların başlaması daha kolay.
Ama artık kabul etmen gereken bir şey var senin o sevdiğin adam artık yok yerine bambaşka bir insan gelmiş ve bu sevgiyi de artık içinde bitiremesen bile başka bir şeye yönlendir.
Ayrıca zamanla göreceksin ki senin bu yaşadığını yaşayan bir sürü insan var.
Bu çok ince bir çizgi bir gün seni çizginin diğer tarafına biri çekmeyi başarırsa eğer boşu boşuna yanlış insana karşı kaybettiğin o yıllara üzüleceksin. Tabi herkes çizginin diğer tarafına geçebilmek için karşısına çıkan fırsatları değerlendiremiyor orası ayrı.00 Yorumla
Kalplerinizi birleştiren şey geçici şeyse ilişkinizde o kadar süreli olur. Eğer 1 şeyler olmasını istiyorsan. Önce o şeyin olacağına kalbini ve aklını ikna etmelisin. Yarın istediğin gibi olacağına inanmalısın. Ondan sonra aranızdaki muhabbetin artırmana neden olacak şeyler yapman lazım doğrudan yapamıyorsan dolaylı yoldan. Mesela 2nizinde muhabbet ettiğiniz 1 kişiyle... Onun haricinde Allah'ın nasibi var başka yolu yok. Gideni geri getirmek kesinlikle mümkün değil. Ama gitmemişse geri gelecektir. Bunu da Allah bilir...
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah, ne zor bir dönemden geçiyorsun. Ayrılık gerçekten kahrolası bir şey olabilir, özellikle de uzun bir ilişki söz konusu olduğunda. Kalbin hâlâ ona bağlıysa bu duyguları yaşaman çok normal. Ama inan, zamanla bu acılar da azalacak. Kendine biraz zaman ver ve iyileşmeye odaklan.
Unutma ki, ilişkilerde her iki tarafın da katkısı var ve sen de mutlu olmayı hak ediyorsun. Biraz zaman ayırarak kendi ihtiyaçlarına ve hislerine odaklanmak, yeniden kendini keşfetmek için harika bir fırsat olabilir. Farklı hobiler edin veya uzun zamandır yapmak istediğin şeylerin peşine düş, kendi mutluluğunu ve değerini önceliğe al.🌟❤️
Her şey zamanla daha iyi olacak! Desteğe ihtiyaç duyduğun anlarda, yanında olan arkadaşlarına veya bir danışmana ulaşmayı unutma! Bol pozitif enerji gönderiyorum. 💪✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
29Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21,9b cevap paylaştı.
u 1 yılErkekler ilişkisini bitirmeden sıradakine başlıyor zaten :D
13 Yorumla- 1 yıl
@Betülcüm 😅🫶
- Aşk İlişkileri konusunda 269,8b cevap paylaştı.
u 1 yılKadınların tabi ki de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadinlar olarak size mustehak bazi seyler. Aldatiliyorsunuz affediyorsunuz, k**ek gibi muamele goruyorsunuz ilgi alaka yok, guzel duygulari, yasatmak, kadinliginizi tatmin etme yok, sizi hizmetci ve cinsel obje olarak goruyor ama hala seviyorum bilmem ne. Kendinize verdiginiz deger bu mu gercekten?
Yanlis ya da dogru kendimle ilgili bir sey anlatacagim. Esim calismami istedi. Ben istemiyordum pek kendi alanim disinda calismak, is tecrubemde yoktu. Esim yuzunden calisma hayatina basladim ama ordaki bekar bir erkek bana esimde gormedigim, yasadigim hisleri, duygulari yasatti. Degerli oldugumu hissettim. Evde boyle muamele gormuyordum ben. Kadinlik gururum oksandi. Ilgi gördüm, takdir edildim, duygularim gormezden gelinmedi. Ve bu adama vicdanim rahatsiz olsa da ilgi duymaya basladim. Bazen de ne kadinlar var boyle erkeklere sahip, dunyada cenneti yaşıyorlar vs vs diye dusunuyordum.
Esinizin size vermedigi, hissettirmedigi duygulari mutlaka bir baskasi hissettirir. Kadin olsun erkek olsun farketmez.
Esimin davranislari konusunda aydinlamami sagladi o erkek. Kendimin ne kadar degersiz bir seyin icinde oldugumu farkettim. O adama bagli olmayarak bosanmak istedim. Benimde bir seylere hakkim var, bir seyleri yasamaya hakkim var diyerek bosandim.
Arkama da kimseyi almadim bunnu yaparken. Param vardi zaten calisiyordum. Turk kadini calistigi sürece turk erkegine pek ihtiyaci yok. Cunku turk erkegi cogunlukla sadece maddiyat sagliyor. Parasini kazanabilen kadininda o erkegi cekecek sebebi kalmıyor. Erkekte ilfi alaka, sevgi, saygi, deger verme, gonlu hos etme vs yoksa, bir para getiriyorsa onu kazandigin andan itibaren o erkekle işin yok zaten.
Simdi o isyerimdeki erkekle evliyim ben. Bosandiktan sonra o da daha rahat davranmaya baslamisti bana karsi. 1 sene oldu. Esimden onun icin bosanmamistim boyle algilamayin.
Bosanana kadar aramizda bir sey olmadi. Ben helal durumlarina onem veren biriyim. Esimdm ilkimdi. Esimlede evlenmeden bir seyler yasamadim, simdiki esimle de oyle.
Hala ayni. Degerli oldugumu hissettigim, sevildigim, guzel duygulari yasamami saglayan bir erkekle beraberim.
Isin daha da garip kismi buna vesile olanda eski esimdi. Git calis vs diye darlamasaydi simdiki esimle tanisamazdim belki. Esimde bu konularda, maddi konularda anlayisli.
Calismak istiyorsan calis, istersen birak, atan kendi isini yap dedi bana. Kazandigim paraya dahi dokunmaz, senin, sen nasil kullanmak istiyorsan oyle kullan der. Biz evlenmeden once devlete atandi. Bana ugurlu geldin der. Daha az paraya calisma, calismak zorunda degilsin diyor ama bana degisiklik oluyor diye ayni yerde Şu an devam ediyorum ama bende yakin zamanda ayrilmayi dusunuyorum artik.
Yani uzun lafin kisasi. Sana hissettirilmeyen duygulari baskasi hissettirebilir. 6 yil bosuna emek harcamissin o adama. Hic mi emegine acimadin? Ben 1.5 yil evli kaldim adama yaptigim hizmeti, yemegi, donunu yikamami falan helal etmek icimden gelmedi. Keske daha once ayrilsaymisim da emegimi de parami da yedirmeseydim ş***fsize dedim.
Sen ise uzun sevgililik ve evlilikten bahsediyorsun. Cellatina asik denir ya sen oylesin bence. Bir de sen degil, o bosamis seni hala arkasindan yas tutuyorsun. Psikolojik destek almani oneririm. Senin gibi cok kadin var. Olumsuza sıkı sıkıya bagli olan, tutup birakmayan cok kadin var. O baskasina guzellikler yasatacaksa sana da biri yaşatabilir. Kocan benim hanimi baskasi sey edecek, baskasi mutlu edecek diye dusunmeden gitmis sen hala neler dusunuyorsun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılZaten başta şu hata seven insan ayrılmaz üstelik ortada aşırı büyük bir sorun yoksa şiddet, aldatma, sözlü hakaret bunları asla affedilmez ama onun dışında küçük problemler varsa bnce bitmemeli. Ortada büyük sorun yokkken esin bildiğin adamın gelip sana bu sözleri söylemesi sadece açıklaması var sevmiyor. Sevgili iken gerçek yüzünü göstermemiş evlenince görmüş oldun sen değer verirsin zamanın boşa gider. Sen eşisin şu kelimesi yanlış adriana gelse dönüp bakmam kadınlardan soğumuş kaç kadın tanıdıki evliyken şimdi bunu diyor bariz lafı sana demiş senden soğudum hayatında sen varsın. Şimdilik der bakmam etmem illa birgün gelecek ki sana veremediği yaşayamadığı duyguyu yaşatan yanında buna alış şimdi üzül ama unutmak zorundasın daha yeni ayrılmışsın zamn geçer herkes ne derse sen duymayacaksın. Sen üzülürken o mutlu oluyorsa bunu hep aklına getir uxaklasirsin
00 Yorumla Öncelikle uzun süren bir sevgililik olmuş ve adam daha o zaman sana ilgisizmiş böyle olmasına rağmen neden evlendin , hadi evlendin şimdi de nihayet boşanıyorsunuz neden hâlâ zorluyorsun? Sev ama uzaktan da sevebilirsin , hayat bazen kabuldür yoksa yükselemezsin hayatın verdiği sınavı geçemediğin için , bırak gitsin , bırak sadece ve yeni hayatına bak artık kendi iyiliğin için... Seni yormadan sevecek ve çok sevebileceğin bir adam bul kendine ve hayatını çiçek bahçesi yap..
Bu zor süreçlerde de bol bol dua edip Allah'a ve sevdiklerine sığın.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bazen hayatta istediğimiz şeyler bizim dediğimiz gibi olmuyor yaşanmadan bilinmiyor severekte olsa bazen yanlış kişiyi sevmiş veya seçmiş olabiliyoruz ama hayat bu bunlar da var önemli olan doğru zamanda kendimizin yönlendirmemiz gerekiyor yani bu istemesekte ayrılık olabilir çünkü olmuyorsa ittirmenin bir manası yok bence herkesin yolu açık olsun deyip gitmek gerekiyor 🙋♂️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle Allah yardımcınız olsun çok zor durum ayrılmak o süreç falan bunu kimse bilemez evliyken bosaninca kimseyle. gorusmeyecem der ayrılır 3 5 ay geçer boşluğa düşer sıkilir sevgili yapmak ister ya da tam tersi gerçekten kadınlarda sogumustur görüşmek istemez ama bence dayanamaz sevgilisi olur evlenmex belki ama görüştüğü olur siz sevgiliyken de ilgisiz miydi
00 Yorumla
1 yılKadınları seven erkeklerle birlikte olun.
Kafanızın içindeki şey tamamen sevgisizliğe alışmış olmanizdan kaynaklı. O yüzden size cazip geliyor, uzmeleri kirmalari vs.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılHer iki tarafında kolay 👍🏻 istedikten sonra.. tabii ki temkinli olmak lazım herzaman. Ne üz , ne de üzül yani..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılOnu boş ver de sen yarım kalan hayallerini tamamlayacak birini bulsana
06 Yorumla
Soran1 yılNerden bulcAz
- 1 yıl
Heryerde var yeterli sen bı kafa dinle. İnsan ilişki içindeyken bağlılıktan dolayı partnerini eşsiz saniyor oysa herkese uygun o kadar çok kişi var ki
Soran1 yılOlabilir gözümde oyle bir yerdeydi ki kendi bile demişti ben senin düşündüğün gbi biri değilim diye.
- 1 yıl
Onu diyorum sen gözünde buyutmussun anlattıklarına bakınca çok vasat birisi
Soran1 yılOlsun başkasına farklı yaklaşır vs diye korkuyorum
- 1 yıl
Zaten insanın hayatini mahvede bu dusunce. Ben buna küçük kız sendromu diyorum. Misal bir oyuncagin var artık senin işine yaramıyor hatta oynayamiykraun bile ama komşu çocuğu gelip alınca kıyamet kopuyor tamamen bu psikoloji. Kendine odaklan. Başkasıyla onu. Güzel zaman geçireceğini değil kendi hayatında ne güzellikler olacağına odaklan
- Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı.
1 yılİstem dizgin halde niye bisandiniz ki. 6 yıllık süreçte mi herşeyi tukettinz. Kaç yıl evli kaldınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende eşime istemeyerek boşanma davası açtım. Severek evlendik sevdiğim adamla yaşamak istediklerimi yaşayamadığım için üzülüyorum en çok da ve canım sıkılıyor barışmak istiyorum eşimde istiyor ama arayıp sormuyor hoş uzaklaştırma aldım hattımı değiştirdim arayıp soramaz da ama insan arasın istiyor bekliyor
07 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Krypto61 sized3 Rabbim akıl fikir versin. Evli olmadığınız için yuvam yıkılmasın diye çabalamak diye bir şey vardır siz bilmezsiniz.
- 1 yıl
Evli olmadığımı kim söyledi size? Benimde benzer sıkıntım vardı onu atlattım. Size dediğim şeyleri yaptım üstelik kendimde eşime ulaşmaya çalıştım... Dediğimi anladıysanız arap olayım açıkçası... Tamamıyla lafımı kökünden absürt etmişsiniz... Eşinize başka insanla işgillendirin dedim size gitsin başkasıyla fingirdeşsin demedim. Allah cidden size akıl fikir versin. Lafımı kusura bakmayın ama o... pu ettiniz.
Cevap sahibi1 yıl@Krypto61 pardon da neden böyle bir yola eşimi atayım ben elime ne geçicek?
Cevap sahibi1 yıl@Krypto61 dm den bir şey sorabilir miyim size izniniz olursa?
- 1 yıl
Sahiden mi
Cevap sahibi1 yıl@Donsuzeros nedir sahiden diye sorduğunuz?
Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Karşı tarafın kontrolü sende değil istediğini yapar.
00 Yorumla
1 yılKS duydugum en sacma soru yani sasırtıcı cevap veriyorum kadınlar bildim madalya isterim
00 Yorumla
1 yılErkek bıktı mı önünde çıplak manken eğilse bakmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı.
1 yılBenzer duyguları birçok kişi yaşıyor. Hayallerini yaşamamak kötü ama buna takılıp kalmak daha kötü
00 Yorumla
1 yılSende başkasıyla olcaksın oda unutmucaksınız birbirinizi
01 Yorumla- 1 yıl
İstediğin biriyle istedigin şeyleri yaşayamamak çok üzüyor dimi?
Bence kadınların ama her kolay başlayan ilişki hemen söner
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Kadınların kolay bir kadının peşinde 100 erkek dolaşıyor
02 Yorumla
Soran1 yılHiç öyle biri değilim guZellik cirkinlik meselesi değil de hanımefendi kimliğim agir basıyor bana yaklaşmak zor
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgılılık ve evlılık dönemınde sneı mutlu edemedıyse kımseyı edemez. Evlılıktekı sorunlardan dolayı bu hale gelmemıs sevgılıykende aynısıymıs
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. erkekler senesi dolmadan yeni limanlara yol alır lakin senin toparlaman çoook uzun sürer
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
1 yılSoğumuştur doğru ama çok uzun sürmez öxellikle cinselliğe düşkünse
04 Yorumla
Soran1 yılDeğildi
- 1 yıl
O zaman uzunca bir süre kadınlara yaklaşmaz
Soran1 yılUmarım
- 1 yıl
Öyledir merak etme
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılİlk başlarda normal sonra unutuyorsun senin sorun kafanda çok kurguluyorsun
00 Yorumla
1 yılErkeklerin daha kolay şıpsevdi gibi çoğu nerde kız görse nefes alsın yeter hesabındalar linç yemeyeyim istisnaları saymıyorum
00 Yorumla
1 yılduygusal ve mantıksal durumuna göre değişir ama genelde erkekler ama öyle kadınlar tanıdım ki , erkeklerden de kolay ilişkiye başlayabiliyorlar
00 Yorumla
1 yılBir erkeğin ilişkiye başlaması daha kolay her zaman için bunu bilir bunu söylerim
00 Yorumla
1 yılEvlilik pişmanlıktır ya bende evliydim boşandım 3 yıl önce
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖncelikle kadınlardan soğuma sebebi ne bunu bilmek çok önemli. Ne konuda anlasamiyordunuz mesela
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılbelki de sen yaşayacaksın başkasıyla
00 Yorumla Erkeklerin diye düşünüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBöyle bir adamdan neden ayrılmadın ki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Maddi durumu iyiyse erkegin
00 YorumlaTam olarak neden ayrıldın
04 Yorumla
Soran1 yılAdamda ilgi sevgi bisey yok bundna dolayı kavga ediyorduk sürekli
Soran1 yılYok sağol
1 yılEvet ne diyorsun kanka @wkertenkele
01 Yorumla- 1 yıl
? @wkertenkele lütfen
1 yılbayan o bi kewre
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkek
00 Yorumla
1 yılSite de ne kadar çok ayrılan kadın var yaaa 🤔
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. Sen böyle yaparsan nasıl kenxni toparlayacaksin
00 Yorumla
1 yılKadınların bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı.
m 1 yılKadın
00 Yorumla erkeklerin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılerkek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSen peşini bıtakma seviyosan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılikiside
00 Yorumla
1 yılkadın