Kendimden utanıyorum böyle birini eş namus seçtim diye?

Eşimle 4 aydır evliyiz instgramda tanıştık kendisi öğretmen bende bir şikrette calışıyorum.1 evlilik 1 nişan atmıştı cocuğu yoktu ben hic evlenmedim evlendik neyse 2 hafta önce ufak bir tartışma yaşadık şiddet aldatma yok bana sen kimsin benim eski eşim 1,85 boyundaydı dedi bende ailesine gönderdim ve 1 hafta sonra yanına gittim yuvam dağılmasın diye babasının yanında baba eski eşimin bana çektirmediğini bu 3 ayda çekti dedi babasına ya kıızn eski eş diyor ben kızını dövmüyorum aldatmadım düğünde yaptım geçimsiz biri sen bir baba olarak eski eşinden bahsediyor kızına bişey demiyorsun yeter dedim evlerinden çıktım 2 gün önce boşanma açtım. Dayıma anlattım durumu sen hic evlenmedin dul kadınla evlenirsen sen karşılaştırır boşan dedi. Soruyorum size yemin ediyorum vurmadım aldatmadım ufacık bişeyde eski eş diyor? bunu 3 kez yaptı. Eski eşiyle 6 sene önce boşandı e devletinde görmüştüm yeni olsa adamı unutmadı diycem. Ama boyumu bile eski eşiyle kıyayaslayan kadını istemiyorum. Çekişmelide olsa boşanma davası açtım. Ve umarım kurtulurum

Kendimden utanıyorum böyle birini eş namus seçtim diye?