Tuhaf bi şey bu anlayamadım neden böyle?

Bi kız arkadaşım vardı 2 hafta birlikte olduk aslında çok eskiden tanışıyorduk ama uzun süreli bi iletişimimiz olmamıştı 4 ay geçti ayrılalı. Ben net bir şekilde haklıyım ayrılma konusunda çünkü daha önce çok uyardım değişmedi çokta büyük bir sorun yoktu aslında ama değişmeyince olmuyor bazı şeyler. Gelelim meseleye biz bi gün bununla telefonda konuşurken sabah ezanı okunmaya başladı şimdi bi dua edicem kabul olduğu gün sana söylycem dedi tahmin ediyorum aslında ettiği duayı ve bana sürekli sana karşı çok farklı hissediyorum sanki seni hep tanıyormuş gibiyim gibi şeyler söylüyordu ilk görüşmede beni görür görmez boynuma sarıldı uzun süre kaldı öyle ben pek inanamazdım böyle şeylere siz inanır mısınız bilemem neyse biz bunla ayrıldık ben çok kırdım bunu tek hatam bu ama işin özünde haklıyım ben sonra hatamı anladım barışmak istedim hediye gönderdim olmadı yine tartıştık bi gün beni heryerden engelledi ara ara numaramı yeniden kaydedip engeli kaldırıyordu 3 hafta önce yine engeli kaldırdı numaramı yeniden kaydetti konuştuk bi süre barışma aşamasına geldik yine onun düşüncesiz bi davranışndan dolayı yine tartıştık ve yine engelledi. Bu kız benim aklımdan çıkamıyor biliyorum o da hala düşünüyor beni ama hatasını anlamıyor ben bundan sonra adım atmam engeli kaldırsa bile. 4 sene süren ilişkimde oldu o bu kadar aklımda kalmadı nedir bu durum ben işin içinden çıkamadım?
Tuhaf bi şey bu anlayamadım neden böyle?