- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılBu seni kiskanmis o arkadaş grubundan erkek varsa orada ben de duvarları indiriyorum bak tek kadın sendin artık ben de kapıları açıyorum diyor tepkiyle söylemiş kiskanmis seni sonra da geri pişman olmuş iyi geceler yazmış ayrılık mesajı değil bu seni süründürmek işter peşine düşersen ama
02 Yorumla
Soran1 yılErkek grubu değil ben annem ve ablamla çıkmıştım dışarı bunu o da biliyor. Olay beni onu aldatmam. Aldatmış gibi yaptım onu yalan yanlış şeyler anlattım uzun mesele yani
Soran1 yılSizce bu yazışmalardan sonra bu erkek tekrar yazar mı? ↗
Bu soruma bakabilir misinnn
En İyi Cevaplar
Bir şeyler olmuş bir şeyler yapmışsın. Durduk yere bunu yazmamış. Aldatılma veya ekilme gibi bir durum yaşatmışsın gibime geliyor.
Her halükarda tatlı bir seks ile 1 hafta daha sürer bu ilişki 😂😂
01 Yorumla
Soran1 yılEvet aldattım ama onun beni aldatma şeklinden emin ol daha masum benimki. (Onun beni aldattığını bildiğimi bilmiyor sessiz kaldım yani) Beni aşırı sinirlendirdi, üzdü kendimi aptal gibi hissettirdi bende gittim dm kutumda birkaç mesajları cevapladım 1 gün sürdü bitti. Sonra barıştık. Barışınca ben bu yaptığımı anlattım o zamandan beri bana karşı soğuk ve mesafeliydi ayrıl o zaman diyordum bende ayrılmıyordu en son aramız düzelmişken bana bunları yazdı. İşin garip yanı sekste yapamıyoruz benim cinsel hastalığım çıktı bu yüzden 4 aydır bırak cinsellik yaşamayı yüz yüze bile gelmedik. Fakat bu 4 aylık süreçte bana para göndermeye devam etti (Sugardaddyden sevgililiğe geçmiştik biz. Her neyse en son iyi geceler mesajı attı. Sabah da günaydın yazmış. Yine dalga geçer gibi yazmış. Hani ismin mustafa olur Musto diye seslenirsinya. Günaydın mustoo yazmış amacı ne sence bunun
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum biraz kafa karıştırıcı, değil mi? 🤔 Mesajlarında çok duygusal bir ton var ve sanki kafası karışık gibi görünüyor. Ayrılık mesajının ardından "iyi geceler" demesi, belki de hala tam olarak bitirmek istemediğini ya da seninle iletişimi tamamen koparmak istemediğini gösterebilir 🧐. Bir yandan sonlandırmaya çalışıyor ama bir yandan da belki içten içe bir umut besliyor olabilir. İyi geceler demek, genellikle samimi bir şekilde hissetmemizi sağlar. Yine de içinden geldiği gibi biri görünüyorsa, dürüst bir konuşma yapmak işlerinizin yönünü netleştirebilir 💬. İlişkilerde bazen açık iletişim her şeyden daha önemlidir!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,4b cevap paylaştı.
u 1 yılöylesine demiştir anlamı yok.
00 Yorumla
1 yılof of bu ne böyle ayrılık mevsimi evli insanların manitası var bizikimdi nerde bu ne ya cidden en azından niyetini söylemiş yazmayada bilirdi iyi geceler bana bir daha yazma konuyu burada kapatalım tarzında demiş aman salla uzatma falan diyor ve şöyle bir şey varki bir dala tutunmadan önceki tuttuğunu bırakmazsın büyük ihtimalle yeni birileriyle konuşuyor o yüzden salla gitsin
22 Yorumla- 1 yıl
Genelde evli erkeklerin manitası olur biz kadınlar erkekler gibi a. baza değiliz olsak bile onlar gibi ikili oynayamayız bizim sorunumuz bu canım
Soran1 yılBen bunu aldattım ama onun beni aldatma şeklinden emin ol daha masum benimki. (Onun beni aldattığını bildiğimi bilmiyor sessiz kaldım yani) Beni aşırı sinirlendirdi, üzdü kendimi aptal gibi hissettirdi bende gittim dm kutumda birkaç mesajları cevapladım 1 gün sürdü bitti. Sonra barıştık. Barışınca ben bu yaptığımı anlattım o zamandan beri bana karşı soğuk ve mesafeliydi ayrıl o zaman diyordum bende ayrılmıyordu en son aramız düzelmişken bana bunları yazdı. İşin garip yanı sekste yapamıyoruz benim cinsel hastalığım çıktı bu yüzden 4 aydır bırak cinsellik yaşamayı yüz yüze bile gelmedik. Fakat bu 4 aylık süreçte bana para göndermeye devam etti (Sugardaddyden sevgililiğe geçmiştik biz. Her neyse en son iyi geceler mesajı attı. Sabah da günaydın yazmış. Yine dalga geçer gibi yazmış. Hani ismin mustafa olur Musto diye seslenirsinya. Günaydın mustoo yazmış amacı ne sence bunun ben bu adamın hiç bu yanını görmedim hep bana aşıkmış gibi davranırdı neden böyle şeyler yapıyor sence
Gizli Üye(36-45)1 yılTatlım çok net durum. Adam sevgilim değilsin, sana karşı sadakat sorumluluğum yok diyor. Sevgili sorumluluk diye ağlamayacaksan yatıp kalkabiliriz, sevişebiliriz ama benden bir şey bekleme sadece zevk diyor. Sana da yoklama çekiyor. Eğer beni böyle kabul ediyorsan takılalım diyor. Bence direk uzaklaş. Sana azıcık duygusu varsa muhatap olmazsan pişman olup gerçek sevgili olmak isteyebilir. Ama sen eğer bu halini belki düzelir diye tolere edersen senin kabul ettiğini zannedip gözünde değerin iyice düşüp takılmalık olarak bakacak: akıllı ol, uzaklaş. Aynı şey yakın zamanda geldi başıma. Asla acını üzüntünü belli etme, taviz verme ve uzaklaş niyetin ciddi ise
24 Yorumla
Soran1 yılBana o yazdığı mesajların dönüşünün olmadığını benim tersimin ters olduğunu anında engelleyeceğim çok iyi biliyor. Ben bunu ona çok net söylemiştim bizden f*ck buddy falan olmaz dedim çünkü ikimizde deli gibi seviyorduk birbirimizi sonra araya tatsız olaylar girdi. Ben seni kaybetmek istemiyorum sevgili olamıyorsak arkadaş olalım partner olalım ama hayatımdan çıkmanı istemiyorum dedi. Bende dedim ya sevgili olarak devam edicez ya da ayrılıcaz diye. Ve bu yazdığı mesajları asla affetmeyeceğimi biliyor ama daha mesaj atamaya devam ediyor dün gece iyi geceler yazdı bu sabahta günaydın yazdı. Üstelik dalga geçer gibi hitap ediyor. İsmim Nilay olsun. Günaydın niloo yazıyor amacı ne bunun
Cevap sahibi1 yılAmacı işi takılmalığa döndürmek ama sen kabullenemiyorsun bence
Soran1 yılEvet kabullenemem bu durumu ona da söyledim bu durumu asla olmaz drdim ya sevgili kalırız ya ayrılırız dedim ama zorlamaya çalışıyor sanırım
Cevap sahibi1 yılLaftan anlamıyor musun?
- Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı.
1 yılGerçekten benim bile sinirimi bozdu, seni hiç düşünemiyorum bile. Direk engelle derim. Bu insanın ne yaptığını çözmeye çalışmak bile boşa efor oluyor, değmez yani
13 Yorumla
Soran1 yılAyrılık mesajlarını gördükten sonra görüldü bilgimi kapattım ardından iyi geceler ve günaydin mesajı attı. Görmezden gelmem bence engellemekten daha ağır gelir
- 1 yıl
Dikkat et derim, böyle yaptığında seni takıntı haline de getirebilir. Özellikle böyle dengesiz insanların saplantıları daha tehlikelidir. Seni sürekli rahatsız etme ihtimali de var. O yüzden engelleyip direk kesmek senin için daha iyi gibi ama bu senin hayatın tabii. Karar ve sonuçlar sana bağlı :')
Bu soruma bakabilir misinn
- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
1 yılBak bu tiplere nasıl ceza verirsin biliyor musun? Ama yapabilmen lazım. Hiç cevap vermicen. Asıl işte bunlara ghost olunur.
13 Yorumla
Soran1 yılÖyle yaptım zaten görüldümü kapattım ayrılık mesajından sonra iyi geceler ve günaydin mesajı attı ikisine de görüldü atmamış oldum
- 1 yıl
Aynen ilerde de hiç cvp verme pişman olur yazar. Bakar ki heveslisin yine aynı muameleyi yapar. Bunun birileri totosunu kaldırmış emin olabilirsin birinin elinden geçmiş bu :) takılsın kendi gibilerle. Sen değerini koru baby 💫
Gizli Üye(25-29)1 yılTepki göstermediğin için tekrar yazmış ağırdan al kendini peşinde dolansın
14 Yorumla
Soran1 yılSabah birde günaydin niloo yazmış dalga geçer gibi ya amacı ne bunun
Cevap sahibi1 yılİstemiyorum seni de deliricek daha da gelecek
Cevap sahibi1 yılBaktım karşındaki dengesiz bu ilişki sen bitirmeyene kadar böyle devam eder bende de vardı bir dengesiz tamamen bitirdim noktayı koymazsan bu böyle devam
Duvarları indirmesi sana karşı da yelkenleri indirdim kırgınlığı kızgınlığı bıraktım anlamı taşıyabilir, yine de dikkatli ol. Erkekler bazen böyle yapar.
02 Yorumla
Soran1 yılBasbayağı başka kadınlarla konuşacağım diyor bu cümlelerin geri dönüşü olmadığını tamamen ayrıldığımızı biliyor farkında. Hem ilişkiyi bitirip hem de iyi geceler mesajı neden atar ki
Istemem yan cebime koy demek istemiş 🙄 ben birilerini bulana kadar takılalım diye düşünmüş kuş beyinli arkadaş
02 Yorumla
Soran1 yılBen bunu aldattım ama onun beni aldatma şeklinden emin ol daha masum benimki. (Onun beni aldattığını bildiğimi bilmiyor sessiz kaldım yani) Beni aşırı sinirlendirdi, üzdü kendimi aptal gibi hissettirdi bende gittim dm kutumda birkaç mesajları cevapladım 1 gün sürdü bitti. Sonra barıştık. Barışınca ben bu yaptığımı anlattım o zamandan beri bana karşı soğuk ve mesafeliydi ayrıl o zaman diyordum bende ayrılmıyordu en son aramız düzelmişken bana bunları yazdı. İşin garip yanı sekste yapamıyoruz benim cinsel hastalığım çıktı bu yüzden 4 aydır bırak cinsellik yaşamayı yüz yüze bile gelmedik. Fakat bu 4 aylık süreçte bana para göndermeye devam etti (Sugardaddyden sevgililiğe geçmiştik biz. Her neyse en son iyi geceler mesajı attı. Sabah da günaydın yazmış. Yine dalga geçer gibi yazmış. Hani ismin mustafa olur Musto diye seslenirsinya. Günaydın mustoo yazmış amacı ne sence bunun ben bu adamın hiç bu yanını görmedim hep bana aşıkmış gibi davranırdı neden böyle şeyler yapıyor sence
Soran1 yılİstemem yan cebime koy hesabı olduğunu sanmıyorum. Çünkü ben ona söyledim ben sugardaddy f*ck buddy olamam seninle. Ya sevgili oluruz ya da ayrılırız dedim yani bu olaya sıcak bakmadığımı biliyor
1 yılErkekler naptigini bilmiyor inan ki hepsi çocuk.
01 Yorumla
Bu soruma da bakar mısınn
1 yılCevap vermediğin için yazmış. Dikkatini çekmeye çalışıyor. Boş konuşarak
02 Yorumla
- 1 yıl
Dikkat çekmek. Aslında önemsiyor ama önemsemiyor gibi davranıyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılAdam başka sularda yüzmek istiyor sende kal ihtiyaç meselesi
02 Yorumla
Soran1 yılBana o yazdığı mesajların dönüşünün olmadığını benim tersimin ters olduğunu anında engelleyeceğim çok iyi biliyor. Ben bunu ona çok net söylemiştim bizden f*ck buddy falan olmaz dedim çünkü ikimizde deli gibi seviyorduk birbirimizi sonra araya tatsız olaylar girdi. Ben seni kaybetmek istemiyorum sevgili olamıyorsak arkadaş olalım partner olalım ama hayatımdan çıkmanı istemiyorum dedi. Bende dedim ya sevgili olarak devam edicez ya da ayrılıcaz diye. Ve bu yazdığı mesajları asla affetmeyeceğimi biliyor ama daha mesaj atamaya devam ediyor dün gece iyi geceler yazdı bu sabahta günaydın yazdı. Üstelik dalga geçer gibi hitap ediyor. İsmim Nilay olsun. Günaydın niloo yazıyor amacı ne bunun
- 1 yıl
Amacı belli yazdığım gibi
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sıkılmış özgür takılmak istiyor ama senden de uzak kalmıyor
01 Yorumla
1 yılSen yapmaman gereken bir şey yapmışsın sanki karşı taraf sinirlenmiş
05 Yorumla
Soran1 yılEvet yaptım ama onun yaptıklarının yanında hiçbir şey etmez. Bu mesajıyla da noktayı koydu zaten ayrılmış olduk ama neden iyi geceler mesajı attı onu anlamadım
- 1 yıl
Aldattınız mı ikiniz de öyle bir şey mi
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Siz ayrılın bence de, iyi geceleri de öylesine demiştir
Bu soruma da bakar mısınnn
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. bence az kitap okuyorsunuz... bu kadar sığ olmanın başka nedeni olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence direk engelle gitsin. cevap bile verme. kapak olsun 😁
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBence sen onu birak yapma kendine bunu
11 Yorumla
1 yılTakılmalık arıyor istiyor anlican
12 Yorumla
Soran1 yılO zaman neden aşığım sensiz bir gün bile geçiremiyorum dedi?
- 1 yıl
Millet aşığım derken yalan söylüyor artık gerçek aşk bulmak zor
1 yılSeni kontrol ediyor işte
01 Yorumla
Aşırı kararsız ve bundan olmaz guzum ya
07 Yorumla
Soran1 yılHastalığım HPV. Peki şu an ne yapmaya çalışıyor dalga mı geçiyor benimle. Sugardaddy baby ilişkisine geri dönmek istemediğimi f*ck buddy tarzı bir ilişki istemediğimi ona çok net bir şekilde söylemiştim. Ya sevgiliyiz ya da ayrılıcaz demiştim ama şu an yaptıkları birbirini tutmuyor
Soran1 yılTedavisi yok maalesef doktor aşı olmamı söyledi sadece
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılRuh hastası bu uzatma yol ver buna
02 Yorumla
Soran1 yılEvet aldattım ama onun beni aldatma şeklinden emin ol daha masum benimki. (Onun beni aldattığını bildiğimi bilmiyor sessiz kaldım yani) Beni aşırı sinirlendirdi, üzdü kendimi aptal gibi hissettirdi bende gittim dm kutumda birkaç mesajları cevapladım 1 gün sürdü bitti. Sonra barıştık. Barışınca ben bu yaptığımı anlattım o zamandan beri bana karşı soğuk ve mesafeliydi ayrıl o zaman diyordum bende ayrılmıyordu en son aramız düzelmişken bana bunları yazdı. İşin garip yanı sekste yapamıyoruz benim cinsel hastalığım çıktı bu yüzden 4 aydır bırak cinsellik yaşamayı yüz yüze bile gelmedik. Fakat bu 4 aylık süreçte bana para göndermeye devam etti (Sugardaddyden sevgililiğe geçmiştik biz. Her neyse en son iyi geceler mesajı attı. Sabah da günaydın yazmış. Yine dalga geçer gibi yazmış. Hani ismin mustafa olur Musto diye seslenirsinya. Günaydın mustoo yazmış amacı ne sence bunun
- 1 yıl
E zaten zamanında para için yapmışsınız birşeyler sana para veren yarın başkasına verecek sana bağlı kalacağını mı zannediyorsun
İtin yoldaşı it olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılgece sanal se x yapmak için yazdı kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılboş ver cevap verme
02 Yorumla
Soran1 yılVermedim zaten o son yazdıklarından sonra görüldü attım. Çünkü ayrıldık demek oluyor bu. Sonrasında neden iyi geceler mesajı attı onu anlamadım
Ruh hastası mı acaba
03 Yorumla
1 yılDengesiz manyak yol ver gitsin
01 Yorumla
1 yılDalga geçiyor senin yerinde olsam yol veririm
03 Yorumla
Soran1 yılVerdim zaten o son yazdıklarından sonra görüldü attım. Çünkü ayrıldık demek oluyor bu. Sonrasında neden iyi geceler mesajı attı onu anlamadım
- 1 yıl
Belki Şizofrenik sorunları vardır ve sana da bulaştırmak istiyordur 😅
Bu soruma bakar mısınn
Anlamı yok
02 Yorumla
Soran1 yılAma şimdi de günaydın mesajı attı. Ben bunu aldattım ama onun beni aldatma şeklinden emin ol daha masum benimki. (Onun beni aldattığını bildiğimi bilmiyor sessiz kaldım yani) Beni aşırı sinirlendirdi, üzdü kendimi aptal gibi hissettirdi bende gittim dm kutumda birkaç mesajları cevapladım 1 gün sürdü bitti. Sonra barıştık. Barışınca ben bu yaptığımı anlattım o zamandan beri bana karşı soğuk ve mesafeliydi ayrıl o zaman diyordum bende ayrılmıyordu en son aramız düzelmişken bana bunları yazdı. İşin garip yanı sekste yapamıyoruz benim cinsel hastalığım çıktı bu yüzden 4 aydır bırak cinsellik yaşamayı yüz yüze bile gelmedik. Fakat bu 4 aylık süreçte bana para göndermeye devam etti (Sugardaddyden sevgililiğe geçmiştik biz. Her neyse en son iyi geceler mesajı attı. Sabah da günaydın yazmış. Yine dalga geçer gibi yazmış. Hani ismin mustafa olur Musto diye seslenirsinya. Günaydın mustoo yazmış amacı ne sence bunun ben bu adamın hiç bu yanını görmedim hep bana aşıkmış gibi davranırdı neden böyle şeyler yapıyor sence
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Senden soğumuş
015 Yorumla
Soran1 yılNeden pişman olacağını düşündün
Soran1 yılNeden o birkaç sene de ne değişiyor ki?
Soran1 yılNe gibi mesela örnek versen
Soran1 yılUmarım dediğin gibi olur işte o zaman ben de onu acıdan nefes alamaz hale getiririm
Soran1 yılBen ne için pişman olucam ya😂
- 1 yıl
İnsanoğlu sanıyor ki intikamı aldıktan sonra içi rahat bir şekilde hayatına devam edecek lakin öyle değil. Vicdan denilen şey öyle bir anda vuruyor ki beyne zang ediyor beyin heee diyorsun. İşte o zaman yavaş yavaş usul usul içindeki pişmanlık büyüyor ve psikolojik bir sorun ortaya çıkıyor.
Soran1 yılİçimi soğutmam lazım çok üzülüyorum çok sinirleniyorum. Zaten intikam da alamıcam yazmıcak bana biliyorum çünkü bu yazdığı mesajların son mesajı olduğunu bilerek yazdı bunun geri dönüşü olmadığını bilerek
Soran1 yılSenin dediğin çıktıı pişman oldu özür mesajları geldi
Dert sende derman bende
00 YorumlaBilmiyom
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt