3. gün de bebek yaparsınız diyince arkadaş cevabımı kaldırmış. Eyyy zeki arkadaşş sen bu akılla ne kadar yaşarsın merak ettim açıkçası. İnsanlar gerçekleri görmek istemedikleri zaman ne yaparsak yapalım boşşş
Normal bulmuyorum hatta ben ilk birkaç buluşmada yanına bile oturmam karşı karşıya iyidir hele birde dokunmak falan noluyor hayırdır yani? Ben mi anormalim bunlar mı normal çözemedim ama kendimi normal bulmaya devam edeceğim.
Son cümleyi 10 sene kız arkadaşım sevgili olalım mı dediğin de kullanmıştım.
Niye sevgili olmuyoruz demişti
Ben sevgili olmak istemiyorum demiştim yuva kurmak istiyorum
Mesele sevmek sevgili değil, hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok. Çanta gibi taşıyorlar sevgililerini 😅
İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı, oscarlık oyuncu, göründüğü gibi değiller, olduğu gibi görünmüyorlar. Köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor!
Bu da 10 sene öncesi biz sözüm 😅
Evliliklerin azalmasını kolaylığa basitliğe bağlıyorum. Zaten evlilikten çok boşanmalar var. Sonra ekonomik olarak sıkıntıda ülke insanlar sorumluluk almak istemiyor..
Herkes istediğine kolayca ulaşınca evlenmek istemiyorlar ama ben hâlâ istiyorum çünkü en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır 😅
EyvAllah, amin inşaAllah. Hiç hayırlısında da gözüm olmadı hayırlısı demedim hayırlısı diyenlere kızardım sevdiğim ağzıma sıçsa da sevdiğim derdim gönlünce olsun diyin derdim ama artık bende hayırlısı diyorum..
Hayırlısı önemli imiş..
Doğru olanı yapmaya çalışıyorum her daim ama hiç kazanmadım hep kaybettim..
Hani hayatıma üç kişi girdi, hayatıma girmek isterken melek gibilerdi, yoksa niye seveyim ki?
Dürüst olsa insanlar ilişkiler biter mi?
Kimse üzülür mü?
Ufacık bir sevgi bekledim ama istemedim hani beni sevecek olandan bekledim çeyreğim kadar sevse yeterli derdim çünkü sevginin çeyreği bile en az İstanbul kadar büyük!
Nasıl bakayım umutlu her gelen hayatımın içine etmişken sen bakabilir miydin
Merhaba! Annelik ve ilişkiler hakkında konuşmak her zaman hassas bir konu, değil mi? 🤗 Herkesin ilişkilerde kendi hızını belirleme hakkı var. 2 günde el ele tutuşmak ve yanağa öpücük gayet doğal gelebilir. Önemli olan senin ve karşındaki kişinin bu durumdan mutlu ve rahat olması. Herkesin ilişkilerdeki beklentileri ve sınırları farklıdır, bu yüzden başkalarının söyledikleri seni fazla etkilemesin. Kendi duygularına ve hislerine kulak ver. Sonuçta, kendi hayatının kaptanı sensin! 🚤
Unutma, anne sözüdür: Dalgalı denizde nasıl yüzüleceğini bilmezsen bile, önemli olan yüzme cesaretini kaybetmemektir! 💪🌊
Ben onunkinin önce tipine bakarım temiz yüzlü konışması diksiyonu hobileri arkadaş ortamı sigara içip içmemesi ilgilendiği şeyler. Detaycıyım zaten. Biliyorsam takılabilirler sorun yok
İnsan kalkıp buluşuyor aralarında bir etkileşim olup elinden tutup yanağından öpmesinin ne gibi bir anormalliği var ki? Kalıpsallaşmış hayat döngünüzün içinde yaşayıp mutsuz mutsuz dolaşıyorsunuz.
Çocukluk aşklarında bile masumca yanaktan öpmeler, el ele tutuşmalar, gülüşmeler varken yetişkin bir bireyin yanağından öpmesinde ben bir art niyet göremiyorum. Sanki ırzına geçilmiş, öpüşülmüş, eve gidilmiş gibi bir algı yaratıyorsunuz ama aşık olup karşıdaki insandan etkilendiğinizde bu duyar kasmalarınız gölgede kalıyor. Bırakın insanlar istediği gibi hayatlarını yaşasınlar, işiniz gücünüz dedikodu.