Aşk İlişkileri Aşkolar adım nur 19yaşındayım istanbulluyum harbi aldatmicak istanbullu erko var mı? klmfdf_ Takip Et Xper 1 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl tamam gördüm yazdım ordan Aşkolar adım nur 19yaşındayım istanbulluyum harbi aldatmicak istanbullu erko var mı? Cevapla Aldatma Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Merhaba,Küçüksün üslubun da hiç hoş değil! 😅 0 2 Yorumla klmfdf_ 1 yıl 😂😂 Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Yaşın büyük olsa üslubun de iyi olsa olabilirdi yani 😅 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Erko ne lan ayrica ben antalyaliyim aldatmazdim 0 6 Yorumla klmfdf_ 1 yıl tamam knk Cevap sahibi 1 yıl Yok klmfdf_ 1 yıl Varda sana yok desene sen😂😂 Cevap sahibi 1 yıl Yok be tiktok ne ergen miyim ben Cevap sahibi 1 yıl Ya sen trol musun hicbir kiz boyle seyler sormaz klmfdf_ 1 yıl Ne alaka
KhalTrex Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Git önce ekonomik özgür ol. 0 11 Yorumla klmfdf_ 1 yıl Öyleyim zayen Yorumla KhalTrex 1 yıl 19 yaşında. Yorumla klmfdf_ 1 yıl Evt çalışıyorum Yorumla KhalTrex 1 yıl Asgari ücretle yani Yorumla klmfdf_ 1 yıl Evt knk Yorumla KhalTrex 1 yıl Bu özgürlük değil. Vasfın var mı? Üniversite yok. Bunlar olmadan özellikle bu yaşta ilişki çok yanlış. Yorumla klmfdf_ 1 yıl Sen kaç yaşındasın Yorumla klmfdf_ 1 yıl Vasfı olanlarda zor iş buluyo Yorumla KhalTrex 1 yıl 30 Yorumla klmfdf_ 1 yıl Üniversiteyi kazanıpta iş bulamayanlar da vat Yorumla KhalTrex 1 yıl Zor ama iş bulduğunda hem daha iyi şartlarda hem daha iyi maaşla çalışıyor. Ayrıca her zaman kendi mesleğinde çalışabilir. Asgari ücretle yaptığın işlerin şartları ağırdır seni çok yorar. Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Aşşırı çirkin falan olman lazım bu yoklukta olduğuna gore 0 1 Yorumla klmfdf_ 1 yıl Yoo çirkin değilim Yorumla
Dr-Mystic Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Tanıyorum öyle kişiler ama bende kalsın. 0 17 Yorumla klmfdf_ 1 yıl Sebep Yorumla Dr-Mystic 1 yıl O arkadaşlar ciddi düşünen temiz kalpli insanlar ve hani ben herkesin öyle insanları kolay kolay hak etmediğini düşünüyorum. Yorumla klmfdf_ 1 yıl Hmm ben öyle olduğum için sordum zaten Yorumla klmfdf_ 1 yıl Bana yapılanı bi başkasına asla yapmam Yorumla Dr-Mystic 1 yıl Orasını bilemem. Yorumla klmfdf_ 1 yıl Orasını bilemezsin Çünkü tanımıyorsun Yorumla klmfdf_ 1 yıl Tanımadan anlayamazsın Yorumla Dr-Mystic 1 yıl Mesele de orada zaten. Yorumla Dr-Mystic 1 yıl Evet tanımadan anlayamam hanımefendi, doğru. Yorumla klmfdf_ 1 yıl Evtt Yorumla klmfdf_ 1 yıl Pekii Yorumla Dr-Mystic 1 yıl Dediğim gibi aldatmamakla bitmiyor o iş, bizimkilere seni tanıtmak lazım biraz. Yorumla klmfdf_ 1 yıl Tanıt o zaman Yorumla klmfdf_ 1 yıl Ben kendimi tanıtırım Yorumla klmfdf_ 1 yıl Tmmm Yorumla klmfdf_ 1 yıl Nasıl bi detay Yorumla klmfdf_ 1 yıl Nerden bakıcam ki Yorumla
Aleminkraliii Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Vardie efendim ama acik sacik kizlara bakarlar 0 1 Yorumla Aleminkraliii 1 yıl Istanbulli bi admls nisanliyim beni hic aldatmadi ama acik sacik kizlara sosyal mesyada bktifini gordum ve begenmis djeufurjf Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı. gerek yok teşekkürler 0 0 Yorumla
Asel123456 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Burada vardır gizli kapılar ardinda 0 0 Yorumla
COLDHERO Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 846 cevap paylaştı. İzmitli verelim 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Var tabiki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kapalı mısın 0 2 Yorumla klmfdf_ 1 yıl Hayır Yorumla klmfdf_ 1 yıl Kapalı değilim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Merhaba,
Küçüksün üslubun da hiç hoş değil! 😅
😂😂
Yaşın büyük olsa üslubun de iyi olsa olabilirdi yani 😅
Erko ne lan ayrica ben antalyaliyim aldatmazdim
tamam knk
Yok
Varda sana yok desene sen😂😂
Yok be tiktok ne ergen miyim ben
Ya sen trol musun hicbir kiz boyle seyler sormaz
Ne alaka
Git önce ekonomik özgür ol.
Öyleyim zayen
19 yaşında.
Evt çalışıyorum
Asgari ücretle yani
Evt knk
Bu özgürlük değil. Vasfın var mı? Üniversite yok. Bunlar olmadan özellikle bu yaşta ilişki çok yanlış.
Sen kaç yaşındasın
Vasfı olanlarda zor iş buluyo
30
Üniversiteyi kazanıpta iş bulamayanlar da vat
Zor ama iş bulduğunda hem daha iyi şartlarda hem daha iyi maaşla çalışıyor. Ayrıca her zaman kendi mesleğinde çalışabilir. Asgari ücretle yaptığın işlerin şartları ağırdır seni çok yorar.
Aşşırı çirkin falan olman lazım bu yoklukta olduğuna gore
Yoo çirkin değilim
Tanıyorum öyle kişiler ama bende kalsın.
Sebep
O arkadaşlar ciddi düşünen temiz kalpli insanlar ve hani ben herkesin öyle insanları kolay kolay hak etmediğini düşünüyorum.
Hmm ben öyle olduğum için sordum zaten
Bana yapılanı bi başkasına asla yapmam
Orasını bilemem.
Orasını bilemezsin Çünkü tanımıyorsun
Tanımadan anlayamazsın
Mesele de orada zaten.
Evet tanımadan anlayamam hanımefendi, doğru.
Evtt
Pekii
Dediğim gibi aldatmamakla bitmiyor o iş, bizimkilere seni tanıtmak lazım biraz.
Tanıt o zaman
Ben kendimi tanıtırım
Tmmm
Nasıl bi detay
Nerden bakıcam ki
Yaş küçük olmasa olurdududa
Vardie efendim ama acik sacik kizlara bakarlar
Istanbulli bi admls nisanliyim beni hic aldatmadi ama acik sacik kizlara sosyal mesyada bktifini gordum ve begenmis djeufurjf
Yok maalesef tşirikler
Varsada umarım uzak dururlar
gerek yok teşekkürler
Burada vardır gizli kapılar ardinda
İstanbul'da neredesin
Ankaralı var ama burada deniz yok 😄
bak şimdi aldatmam diyenden uzak dur😂
Yokk... baska soru
Buradan mı arıyorsun
Yok abla
İzmitli verelim
evliyim kesinlikle aldatmam uyar mı