Aşk İlişkileri Ev işlerini yapmayı kabul etsem, beni çalıştırmayacak kız var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evcimenim evde vakit geçirmeyi seviyorum , dışarıyı iş ortamını falan sevmiyorum napicam Güncellemeler1 yıl Neden kimse istemiyor Ev işlerini yapmayı kabul etsem, beni çalıştırmayacak kız var mı? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
zengogörl Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl İllaki vardır ama eninde sonunda çoluk çocuğa karışıcaksınız ve sen çalışmak zorunda kalacaksın (tabi köşede birikmiş yoksa)Çünkü anne bebeğe bakmak zorundaEmzirmek bez falan derken ohooo 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Çalışan annelere ücretli dogum izni veriyorlar Yorumla
Kirazz34210 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Nahh bulursun öyle bir kız. Sanki gebe kalıp bebe bakabilirsin de yaptığın yemekten kıl çıkar mk 3 22 Yorumla Soran 1 yıl Hayır çıkmaz güzel yemek yaparım , gebe kalamam ama çocuğumuza bakarım Yorumla Kirazz34210 1 yıl Dayı git işine az erkek ol para kazan Yorumla Kirazz34210 1 yıl Böyle boynuzlanırsın Yorumla Soran 1 yıl Niye boynuzlanayim ne alaka Yorumla Kirazz34210 1 yıl Karı gibi erkeği ne yapalım biz para verecek erkek arıyoruz 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ev işlerini yaparım işte Yorumla Kirazz34210 1 yıl Canım erkek bize para versin biz 10 evin işini yaparız anlamıyon mu Yorumla Soran 1 yıl Bende yaparım 10 evin işini , çocuğa da bakarım Yorumla Kirazz34210 1 yıl İşte ben de para isterim eşimden anladın? Yorumla Soran 1 yıl Sen çalışmayacak mısın Yorumla Kirazz34210 1 yıl Hayır tabiki eşim çalışmalı Yorumla Soran 1 yıl Keşke kız olsaydım bende senin gibi Yorumla Kirazz34210 1 yıl Kestir zaten i bne ruhlusun 🙂 Yorumla Kirazz34210 1 yıl Ama tıro olduğunu anlarlar evlenen olur mu bilmem Yorumla Soran 1 yıl Yer değişelim Yorumla Kirazz34210 1 yıl Jvjvucy ben kendimden memnunum Yorumla Soran 1 yıl Çok iyi demi kiz olmak Yorumla Kirazz34210 1 yıl Ol gör ne bilim Yorumla Soran 1 yıl Erkek olmak zor ya Yorumla Kirazz34210 1 yıl Eee çalışıp karına bakıcan sende üzgünüm Yorumla Soran 1 yıl Yer değişelim seninle Yorumla Kirazz34210 1 yıl Yok ben seviyorum kendimi Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Gel seni karım yapım kanks :D 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ciddi misin Yorumla psychoparadıse 1 yıl He dışarıya salmam :D Yorumla Soran 1 yıl Salma ben çıkmam zaten pek Yorumla psychoparadıse 1 yıl Böyle kadın bulamazsın kanks. Takıldım ama dalga geçmiyecem. Allah acil şifa versin... Vardır sebeplerin. Yorumla
acayipadamm Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. erkek olduguna emin misin :d 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet erkeğim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kız mı çalışıp bakcak sana aç kopek 3 12 Yorumla Soran 1 yıl Bende ev işlerini yapacam Yorumla Kirazz34210 1 yıl Bence sen hayal kurma erkekle zaten para için oluyoruz para vermeyen erkeği ne yapalım evi bizde temizleriz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çocuk olunca ne olacak aç mi durcaniz Yorumla Soran 1 yıl Çocuğa da bakarım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sütün de geliyor mu puhahha Yorumla Soran 1 yıl Hayır ama zaten çoğu anne sütünü sagip gidiyor işe Yorumla Kirazz34210 1 yıl Travesti olsun alt önünden süt akıtır amcalara Yorumla Kirazz34210 1 yıl Kusura bakma çalışıp karına bebeğine bakacaksın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Kirazz34210 cidden ya böyle erkek düşman başına Yorumla Soran 1 yıl Ne dedim ki kızlar Yorumla Kirazz34210 1 yıl Amin amin Allah düşmanım olan kıza bile böyle erkek vermesin dünyadaki en rezil şey pasif parasız karı kılıklı erkek Yorumla Soran 1 yıl Kızlar neden öyle diyorsunuz ya ne yaptım ben Yorumla
Olurroylee Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Okurken sesli güldüm 😅 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Neden ya 😃 Yorumla Olurroylee 1 yıl Sanki bir kız gibi konuşmuşsun 😁 Yorumla Soran 1 yıl Keşke kız olsaydım Yorumla Olurroylee 1 yıl Neden ki Yorumla Soran 1 yıl Erkek olmak çok zor Yorumla Olurroylee 1 yıl Kız olmak daha zor bence Yorumla Soran 1 yıl Hayır ya erkek olmak daha zor Yorumla Olurroylee 1 yıl Nesi zor Yorumla Soran 1 yıl Nesi kolay? Yorumla Olurroylee 1 yıl Dm den yazar mısın Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Olurroylee 1 yıl Yorumla yazmakla uğraşamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İllaki vardır ama eninde sonunda çoluk çocuğa karışıcaksınız ve sen çalışmak zorunda kalacaksın (tabi köşede birikmiş yoksa)
Çünkü anne bebeğe bakmak zorunda
Emzirmek bez falan derken ohooo
Çalışan annelere ücretli dogum izni veriyorlar
Nahh bulursun öyle bir kız. Sanki gebe kalıp bebe bakabilirsin de yaptığın yemekten kıl çıkar mk
Hayır çıkmaz güzel yemek yaparım , gebe kalamam ama çocuğumuza bakarım
Dayı git işine az erkek ol para kazan
Böyle boynuzlanırsın
Niye boynuzlanayim ne alaka
Karı gibi erkeği ne yapalım biz para verecek erkek arıyoruz 😂
Ev işlerini yaparım işte
Canım erkek bize para versin biz 10 evin işini yaparız anlamıyon mu
Bende yaparım 10 evin işini , çocuğa da bakarım
İşte ben de para isterim eşimden anladın?
Sen çalışmayacak mısın
Hayır tabiki eşim çalışmalı
Keşke kız olsaydım bende senin gibi
Kestir zaten i bne ruhlusun 🙂
Ama tıro olduğunu anlarlar evlenen olur mu bilmem
Yer değişelim
Jvjvucy ben kendimden memnunum
Çok iyi demi kiz olmak
Ol gör ne bilim
Erkek olmak zor ya
Eee çalışıp karına bakıcan sende üzgünüm
Yer değişelim seninle
Yok ben seviyorum kendimi
Gel seni karım yapım kanks :D
Ciddi misin
He dışarıya salmam :D
Salma ben çıkmam zaten pek
Böyle kadın bulamazsın kanks. Takıldım ama dalga geçmiyecem. Allah acil şifa versin... Vardır sebeplerin.
erkek olduguna emin misin :d
Evet erkeğim
Kız mı çalışıp bakcak sana aç kopek
Bende ev işlerini yapacam
Bence sen hayal kurma erkekle zaten para için oluyoruz para vermeyen erkeği ne yapalım evi bizde temizleriz
Çocuk olunca ne olacak aç mi durcaniz
Çocuğa da bakarım
Sütün de geliyor mu puhahha
Hayır ama zaten çoğu anne sütünü sagip gidiyor işe
Travesti olsun alt önünden süt akıtır amcalara
Kusura bakma çalışıp karına bebeğine bakacaksın
@Kirazz34210 cidden ya böyle erkek düşman başına
Ne dedim ki kızlar
Amin amin Allah düşmanım olan kıza bile böyle erkek vermesin dünyadaki en rezil şey pasif parasız karı kılıklı erkek
Kızlar neden öyle diyorsunuz ya ne yaptım ben
Okurken sesli güldüm 😅
Neden ya 😃
Sanki bir kız gibi konuşmuşsun 😁
Keşke kız olsaydım
Neden ki
Erkek olmak çok zor
Kız olmak daha zor bence
Hayır ya erkek olmak daha zor
Nesi zor
Nesi kolay?
Dm den yazar mısın