bende senin yaşlarındayken bir çok kız arkadaşım evlenmeyi düşündü okumadı ve evlendiler. Şu anda ben hayatımı yaşarken ne gibi gezerek, gençliğimi dibine kadar yaşarken ev işi, çocuk, işte bunun düğünü var gitmeliyiz, kışlık hazırlığı gibi şeyler yapıyorlar. Okuyan arkadaşlarımda var şu an üniversite mezun birisi mesela diyetisyenlik okudu kendi kliniğini açtı kız geziyor tozuyor para desen dehşet kazanıyor, başka örneklerde var
evlenmeyen arkadaşlarım fabrikalarda birilerinin emirleri altında sürünüyorlar :) Aldıkları 3 kuruş maaşı da fabrikalarda 6 gün çalıştıklarından yiyemiyorlar bile :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
bence okuyun alışırsınız
Bir kadın olarak ayaklarının üstünde durabilecek konuma gelmek için
☹️
bende senin yaşlarındayken bir çok kız arkadaşım evlenmeyi düşündü okumadı ve evlendiler. Şu anda ben hayatımı yaşarken ne gibi gezerek, gençliğimi dibine kadar yaşarken ev işi, çocuk, işte bunun düğünü var gitmeliyiz, kışlık hazırlığı gibi şeyler yapıyorlar. Okuyan arkadaşlarımda var şu an üniversite mezun birisi mesela diyetisyenlik okudu kendi kliniğini açtı kız geziyor tozuyor para desen dehşet kazanıyor, başka örneklerde var
Ben evlenmeyeceğim zaten 😔
evlenmeyen arkadaşlarım fabrikalarda birilerinin emirleri altında sürünüyorlar :) Aldıkları 3 kuruş maaşı da fabrikalarda 6 gün çalıştıklarından yiyemiyorlar bile :)
Ühüüğ
Her şey çok zor ama ya..
knk daha yaşın küçük
Napiyim 🙄
Dert etme bu kadar yani
Meslek sahibi olman için okuman gerekir, fiziğin iyiyse durumu iyi koca bulursun ama
Benim sevgilim var
Sevgilin fakirse sürünürsün evlenince
İnşallah zengin olurr
Seni sanayiye verelim. Oto tamirci bi abi var. Eti senin kemiği benim dicem orada çalış
Olur
Elin yüzün kir pas icinde olsun sonra seni kimse beğenmesin
Benim sevgilim var zaten 😄
🙂 Ayrılır ozaman senden. arabasını tamirciye getirdiği zaman sana bi ezikmişsin gibi davranır artık
Bu ne ya film mi çekiyoruz 😄
Tamam ben okumayı seviyorum yeterki şu sacmalikları anlatmaktan vazgeç dicen sandim bi an 😂
Okulda bul aşkını çok mu zor
Buldum benim aşkım var zaten
Hayırlı olsun o zamannn
İleride rahat etmek için
Belki ben zengin koca bulurum
Ahaha birinin eline bakacan yani
Yoo çaktırmadan cebime koyucak
Ahaha tabi sonra günün birinde ona bir şey olsa batsa sersefil gezersin artık
Servetini yerim ben de
İflas edince neyin serveti? Sen kendini parayla satmayı düşünüyorsan buna halk dilinde rospuluk diypruz biz
Saçmalama öyle bir şey demedim
Kendi hayatını zengin diye servet yerim diye satıyorsun gayet öylesin
Yaa hayır
Öyle valla hayır falan deme
Neyse öylesine dedim zaten zengin koca falan aramıyorum 🙄 sevgilim var görüp yanlış anlayacak şimdi shhd
Sevgilin burdan mı
Evet o da burada
Çok hatalı bir ilişki
Niye ya bilmiyorsun tanımıyosun bile
Buradan sağlıklı bir ilişki çıkma ihtimali 0
Gerçekte tanıştık
İkiniz de buradan başta tanışıp sonra buluştunuz sonuçta demi?
Hayır tam tersi
Biz gerçekte tanıştık o zaten kullanıyordu ben yeni geldim
Burayı kullanan bir erkekle ciddi düşünmek valla pes :D neyse mutluluklar paragöz kız
Silecekti ama 🙄 ben yapma ben de geliyim dedim sjdjd
Paragöz değiliiim
Belli canım hiiiiç paragöz değilsin ;)
Zor değil sana göre değil öyle düşün
Öncelikle sakin ol bu ne sinir bu ne öfke
Evet gerçekten çok zor ben iyi ki bitirdim diyroum
Ne guzel iste ask iyidir
Mecburiyet
Biraz dertleşelimmi