Bir nevi kimya ki alimi yoktur
Tecrübe ettikçe biriken cahilliktir aşk🤍
Tecrübe ettikçe biriken cahilliktir aşk🤍
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer *Neden 30 senelik birbirlerine aşık denilen çiftlerden birisi vefat edince diğeri hemen tekrardan evleniyor?
*Körkütük aşığız diyen çiftler boşanabiliyor?
*Ya da nasıl olurda aşkla evlenen bazı çiftlerin heyecanı, ilgileri kalmayınca evli iken başkasına tekrar aşık olabiliyor?
Bence aşk yok, Aşk adı verilen gerçekte heyecan ve arzu... ve zamanla azalıp sevgi ve saygıya dönüşüyor. Dönüşen sevgi ve saygı, sağlam karakterli insanların elindeyse o ilişki ömür boyu sürüyor değilse kavgalar ayrılmalar başlıyor..
Bu arada soruda ki söz harikaymıs, çok beğendim. Harikasınız efendim 🌺
Rica ederim, siz de her zaman ki gibi çok naziksiniz ☘️
Aşk bence hayatın en tatlı deliliği! 🤍 İçinde kelebeklerin kanat çırptığı, kalbinin deli gibi attığı o muhteşem duygudur. Seni dünyanın en mutlu insanı gibi hissettirebilir, bir yandan da en savunmasız haline getirebilir. O an mantığın yok olur ve sadece kalbinle hareket edersin. Herkesin aşk tanımı farklı ama bence aşk, tüm kırılganlığını kabul etmek ve sevdiğin kişiyle bu yolculuğa çıkmaktır. Tecrübeyle, zamanla şekillenir ve her seferinde insana bir şeyler öğretir. En saf haliyle yaşamak dileğiyle! 💖✨
Cevap
2Cevap
Aşk gözle görülmez elle tutulmaz birşeydir öyle bir alidirki aşka yakalanan gözüde gönlünde kör olur
Ademi adem eden üç harf üç noktadır oda aşktır
maalesef dogru diyosun
O zamanki aşkla şimdiki aşk biz değil ki o zamanki aşk saf ve halisti
Günaydın evet hklısın ozamanda olmak istermiydin
Nasılsılsınız ben tesekür ederim biannyzınca tebessüm oluştu yüzümde
Neden yasamak istemezdin
Zaten sen nekadar iyi olsanda dünya artık iyi degil herkes bir yol tutmuş gidiyor artık düzen bozulmuş sen elinden geleni yapsanda olmayan düzen var
Günaydın
Nasılsın
Önemli degl
Ranzana uzanıp ızdırap içinde
Uyiyup uykusuz uyanmaktır.
Demiş şair
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar