Boşanmak isteyip çocuklardan dolayı bosanamiyorum klişesi bana saçma geliyor hatta aslında Boşanmak istemeyip sadece çocuklar için duruyorumun arkasına sığınmak olarak görüyorum tabiki bu benim görüşüm farklı düşüncelere saygım var ama ben katılamıyorum bu görüşe bende boşanmış çocuklu bir anne olarak söylüyorum medeni bir şekilde ayrılıp çocuklar müşterek olduğundan herkes çocuğuna zaman ayırabilir Boşanmak çocuklardan bosanmakla karıştırılıyor halbuki mutsuz bir evlilik ortamında çocuklar daha mutsuz olur insan önce kendi mutlu olmalı ki çocuklar da mutlu olsun mutsuz bir evlilik sürdürerek çocuklara daha fazla kötülük yapılıyor mutsuz evlilikte hangi çocuk ne derece mutlu olabilirki Boşanmak kötü bir durum değildir kendi hayatınızı zamanınızı neden kötü giden bir evlilik surdurerek ziyan ediyorlar bu arada sormanız ya da düşünmeniz gereken sonrasında beni beğenen olur mu değil nasıl ayaklarimin üstünde sağlam durabilirim nasıl düzen kurabilirim sağlıklı bir hayat kurarsanız kendinize güvenirseniz sizi begeneni değil kendi beğendiğinizi seçersiniz nacizane kendi görüşüm budur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılSeni ancak senin gibi evlenip boşanmış çocuklu biri kabul edebilir, Türkiye de zihniyet bu yönde. Başka konuşanlara bakma onlar nadir örneklerden bahsediyorlar. Türkiye de normal olan dışındaki şeyler birazda sartlar gereği olursa olur. Bi yaştan sonra kisiler sadece cinsel olarak kullanırlar. Diğer türlü kendinizi idare edecekseniz maddiyatli durum olacak ya da kendi denginiz olacaktır. Dışarıdan başka görürler
04 Yorumla
Soran1 yılKimse sevmez ancak kullanır diyorsun yani
- 1 yıl
Arada zevk için bende cinsel birliktelik yaşıyorum ama sadece iş görmelik. Karşınızdaki kişi de sizi böyle görmesin?
- 1 yıl
Seviyorum seni deyip yatakta güzel zaman geçirirler bilgin olsun
Soran1 yılDoğruu benimde en çok korkum bu. Ama her seviyorum diyenin koynuna girecek değilim. Evlenmeden böyle şeyler yaşanmasına karşıyım
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Insan kalbi her yaşta atar. Ancak arzu edilen sevgiye denk gelmek de bir kader, rastlantı demek lazım. İnsanın fikirleri her yaşta gelişiyor. Belki o yaşa geldiğinde artık ikiniz de daha durulmuş ve beklentilerinizi düşürmüş olacaksınız. Büyük ihtimalle de duruma karşı alışkanlık daha da artmış olacak. Şu an o zamanları düşünmek yerine mevcut yaşının ve zamanının keyfini çıkarmanı tavsiye ederim.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılNe düşünüyorsan doğru düşünüyorsun evet çoğu erkek sana yanlış gözle bakacak maalesef seni yadırgayacaklar maalesef sana cinsel gözle bakacaklar maalesef sana kötü gözle bakacaklar maalesef bu ülke de aklı şeyinde insan çok olduğu için hep sana bu gözle yaklaşacaklar
02 Yorumla
Soran1 yılBende kendi nefsime güvenemiyorum. Güvenebilsem evlenmek istemem yer içer keyfime bakarım. Ama evlilik dışı bişey yaşayacak birisi de değilim
- 1 yıl
Kardeşim karar senin kararın saygım sonsuz lakin ülkemizde dula bakış açısını göze alarak bir karar al. Eğer ki göreceğin tavirlari ve muameleleri kaldırabileceğine inanıyorsan ayrilman en mantıklısı zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u 1 yılSevilebilir neden olmasın
00 Yorumla
1 yılBöyle şartlandırmayın kendinizi kader kısmet bu işler bir tanıdığım ikinci eşi öldükten sonra ilk aşkını buldu şu an onunla beraber ve çok mutlular. Seviyor seviliyor. Asla kötü düşünmeyin sadece emin olun ki sevmek de sevilmek de nasip. Siz ne kadar olacağına yürekten inanır dilerseniz o kadar hayatınıza sevginin gelme potansiyeli artar. Önce siz inanın yoksa olmaz.
31 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim ♥️
Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Yeterli değer bilen, kıymet veren birisi olsun, sanki bir çiçek gibi herkes sevilir. Yaş sadece bedenin bir eskimesi. İnsan ruhu daim genç.
Elbette art niyetliler de çıkacaktır. Dikkat etmek gerekir.12 Yorumla
Soran1 yılÖyle tarif ettiğin birisi de zorr
1 yılEvet mutlu olabilirsin tabi ki. Her ne kadar erkeklerin çoğunluğunun beyni tek şeye çalışsa da , boşanmış kadınlar hakkında her ne kadar kötü düşünen ezikler olsa da yine de gönlüne göre bulabileceğin birileri illaki çıkar. Neyse ki Rabbimin verdiği beyni , iradeyi mantıklı kullanan erkekler de var dünyada. İçinde bulunduğun durumdan umarım en kolay şekilde kurtulursun.
10 YorumlaBoşan...
Başkası ile evlen...
Neden?
Tek seçenek bu mudur? Hayatta tutunacak dalınız yine bir erkek midir?
Ülkem kadını neden böyle?
2023den beri kadın erkeğe eştir bu ülkede.
Devlet okulları ücretsiz eğitim verir ve istediğiniz sürece istediğiniz yere kadar okuyabilir ve meslek sahibi olabilirsiniz.
Bu Ortadoğu kafasından umarım bir gün kurtulacak bu ülke...25 Yorumla
Soran1 yılBi eş istememim sebebi ekonomik değil. Kendi gelirim var şükür. Mevzu sevilmek, birisini sevmek.. Ya da evlilik dışı bişey yaşamamak istememle alakalı.
Soran1 yılHaklısın. Göreceğiz bakalım
Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Nie sevilmesin heryasta insan sevilir sen 40 ina gekdiginde 40 yasinda ki bi erkek senden neden hoslanmasin buna engel nedir? Yasin bi onemi yok ruhlarin kendini bulmasi olay. Şu an ki turkiyede zaten hangi evlilikler mutkuki ozellikle kadinlar tarafindan cocuk icin ya da bisandiginda aile evine dinememek ya da gecinememek kaygisi oldugunda cogu kadinlar mutsuzluga mecbur maalesef
02 Yorumla
Soran1 yılNe bileyim. Toplum algısı mı ya da tanıdığım insanlardan mı kaynaklı bu düşüncem bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
1 yılBence boğam sevilmiyorsun hayatı kendine ızdırap edersin hem çocuklar büyüdü diyelim sen 40 dan sonra birini bulmaya çalıltın buldun vs adam da 45 ve üstü olur tahminen o da artık nasıl çıkarsa vs zaman hiçbir şekilde kazanılmayan bir olgu sen şimdiden en güzel 10 yılını satıyorsun çocuklar yolunu bulur korkma
00 Yorumla Sevilir aşık olunur aşk yaşanır her şey olur
13 Yorumla- 1 yıl
Yaşın 40mi
Soran1 yılYok dahq 40a var
- 1 yıl
Yine de güzelmiş very seksi milf woman
- Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.
1 yılÇocuklar büyüyünce de o adamı istemeyebilirler iyi düşün
12 Yorumla
Soran1 yılAnnelerinin mutluluğunu istemezler mii. Onların istekleri hepsinden önemli. Feda ettim zaten artık ömrümü
- 1 yıl
Zor olur çocukların psikolojisi bozulur
Gizli Üye(45 üstü)1 yılMutsuzluğun nedenini iyi anlamanızı bundaki sizin payınıza düşenin muhasebesini iyi yapmanızı öneririm. Çünkü ortadan sizden de kaynaklanan önemli şeyler varsa bu sorun ileride yaşayacağınız diğer ilişkilerde de mutluluğunuza engel olacaktır. Erkeksiz, ilişkisiz bir hayat sizin için zor olmayacaksa ayrılmanız büyük sorun olmayabilir. Ama bu durumu deneyimlemeden emin olamazsınız.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 772 cevap paylaştı. Herkes her yaşta sevilebilir bence bunun onla bunla alakası yok da, mesele şurada başlıyor. O kadar zaman insan sevilmediği yerde kalabilir mi? Sırf çocuklar hatrına bir evlilik ne derece devam eder. Bilemiyorum çok
01 Yorumla
Soran1 yılKalıyor bee anne olmak çok acayip. Hayatta rol yapabilen birisi değilken onlar için rol yapmayı öğrendim
- Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
1 yılŞu boşanma olayına millet ne kadar meraklı ya menapoza girince boşan çünkü ne kadar dul tanıosam hepsi onla bunla düşüp kalkıo bi yien bida yemeden duramıo demekki kendilerini mahvediolar sora evleneceğin kişi bakalım nasıl olcak oda var
10 Yorumla Tamda öyle gelen giden seni kullanmak isteyecek sakın inanma güvenme bende tam bu soru gibi bir soru sormuş boşluğa düştüğüm için çok hatalar yaptım sen yapma
13 Yorumla
Soran1 yılUmarım yapmam. Umarım kanmam kimseye
Soran1 yılTamam şuna vazgeçtim. Ekonomimi düzeltip keyfime bakim en iyisi. Tekrar evlenip te başımı yakmayiö
1 yılYani açıkçası benim bir tanıdığım evlenmeden önce evleneceği adam kendi kızı gibi sevdi ilgilendi. Evlilikten sonra ve adam kendi çocuğu olunca 180 derece döndü.
12 Yorumla- 1 yıl
Yani bu tanıdığım kadının kızından bahsettim ordaki "kız" Kelimesiyle
Soran1 yılİşte korkuyorum güvenmek çok zor
1 yılTabiki evlenir o yaşlarda aile kurmak isteyen çok insan var
20 Yorumla
1 yılAnnem 43 yasinda 7 cocugu var cogu bekar kiza taş cikariyor hatta annemi bekar zannedip arayan kadinlar oldu evlendirmek için demek istediğim mutsuzsan cocuklarin icin katlanmana bile gerek yok kendini sev kendine bak bunlar onemli
00 Yorumla
1 yılNeden 40 yaş? Sanırım boşanıp evlenmeden bir şey yaşamak istemiyorsunuz anladığım hocam bulursanız güvenilir birisini 2-3 sene icinde boşanıp evlenin derim mutlaka zamanı boşa geçirmeyin hak etmeyenler ile 👏🏻
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılDurumun iyi ise 40 yaşını bekleme giden zaman geri gelmeyecek
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılNeden evlenmesin kalpten seviyorsa evlenir ve çocuğuna da babalık yapar o kadar nokta
11 Yorumla- 1 yıl
Her gün binlerce aynı yazıyı okuyorum buna benzer yok yaş farkı yok bilmem ne yahu ben yazmaktan yoruldum sevmenin yaşı yoktur daha kaç defa, ben kendim için söylüyorum 49 yaşındayım 27 yaşında bir bayanla tanıştım tango uygulaması diye bir yer var şu anda konuşuyoruz neden olmasın, insan anlaşabiliyorsa bence olur. Biraz arayı çok açıyor ama olsun gülünü seven dikenine katlanır üç dört günde bir yazıyor en büyük sorun zaten mesafe o Türkiye'de ben Almanya'da
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sevilir tabii ne münasebet bizi sevmeyen kim köpek
10 Yorumla
1 yılçocuklar için boşanmamak seni yıpratacağından ilerde çocuklarına da iyi bakamayacaksın boşuna 40'ını bekleme abla
14 Yorumla
Soran1 yılKızlarımı başka bi babaya emanet edemem ama şu an
- 1 yıl
onlar baba sevgisini alacak diye sen yıpranacaksın sonra da onlara davranışın ister istemez değişecek büyüdükçe en ufak bi tartışmada onları suçlarsın ben sizin için boşanmadım neler çektim diye, baba sevgisinden mahrum kalsınlar ilerde mutlu olurlar her türlü ve neden başka babaya emanet edemeyesin onu anlamadım
Soran1 yılBu devirde kimseye güvenilmiyor. Yabancı bi adam ne bileyim iştee bi dünya düşünce var aklımda. Anne olmak çok zor. Bütün düşüncemi dengemi bozuyor
- 1 yıl
evet yabanxı birisi o konuda haklısın 🥹
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence her zaman kendinize güvenin. Tabiki çocuklarınızı düşünmeniz çok kıymetli güzel ama sizin de bir varlığınız var. Siz de bir insansınız. Kendinizi de önemseyin ne olur
00 YorumlaSiz ne içiyorsun karşim. Daha boşanmadan kafada erkek sever mi plan projeleri çiziyorsun. Zaten mutsuz bi evliliğin içindesin hâlâ erkek diyon. Biz bekarlar böyle planlar yapmıyoruz
00 YorumlaMutsuz olmanı sebebi nedir abla? Bunları düzeltmeye gayret edebilirsin denemediysen. Hemen boşanmaya dönmeyin.
01 Yorumla
Soran1 yılTabiki denedik. sevmiyorum sevilmiyorum temelinde bu yatıyor
Ne alakası var her şey kısmet ılı ay sonra 38 yasındayım oglum var goremıyorum yıllardır kaçırıyor annesi ama evlensem inanın onlarda evladım olur. en azından tek cocuk olmaz kardesı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHer yaşta seviliriz ayol ❤️ toplumun saçma normlarına uymak zorunda değilsin kendini şartlama
32 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
- 1 yıl
Çok doğru bir söz
zor ya net bıleyım allah hayırlı birini nasip etsin
13 Yorumla
Soran1 yılAminn. Bazen bana da zor geliyor. O yaştan sonra duygu olacak, güveneceksin falan
Soran1 yılSevilme isteğimi bastırabilirsem o yaşa kadar benimde düşüncem o.
Gizli Üye(25-29)1 yılMerhaba üzgünüm ama haklısın genelde insanlar kullanmak için yaklaşıyor bir evlilik ysptım 1 yıl oldu ayrıldım hayatıma kimseyi almak istemiyorum kullanma amaçlı o kadar çok kişi var ki etrafta çocuğumda yok yaşım genç ama sevgiye dair bi inancım yok :) ama mutsuz giden bir evlilik çocuklarına zarar verir boşanmalısın onlar için katlanıyorum deme boşan
24 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAnlaşmazlık ailesi bir çok sebep var
Cevap sahibi1 yılYazdım
1 yılBilemem başıma gelmedi. Ama bir boşanmış kadın ve erkekle muhatap ol derim. Ben kadını filmlerden tanıdım hepsi o
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı.
1 yılTabikide sevebilirsin ve sevilebilirsinde ama bekarlık gerçekten de sultanlıktır ben olsam kafamı dinlerim
01 Yorumla- 1 yıl
@Diferente_05 yasıyor musun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılMutlulugu bir erkege baglamak sacma. Bütün hayatini o zamana kadar bekleyip öyle birile tanismayinca ne yapacaksin?
00 Yorumla
1 yılBen boşanmış çocuğu olan birini severim sorun yaşamam neden sevmeyeyim sonuçta eşiyle yaşamış ne yaşadıysa ortalık malı gibi yaşamamış namuslu sayarım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılÖnyargıların ve klişelerin duygularını ele geçirmesine izin vermeyin insan Sevmeden yaşayamaz bu kaçınılmaz bir gerçektir.
00 Yorumla Benim 3 kuzenimden boşandı hepsi 40 yaş üstü hepsininde çocuğu var üçüde ikinciye evlendi tekrar. Asla deme bu hayatta her şey olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ozaman çocuklarını hayatlari etkileyecek diye bisanmayacaksin
09 Yorumla
Soran1 yılEe ben hiç boşanamıcam mı yanii
Soran1 yılOffff ölürse mi tek kurtuluş. O da beni gömecek bi tip
Soran1 yılBenim için öyle. Rahat rahat yatıp kalkma özgürlüğümün bile olmadığı bi evlilik
Soran1 yılYok yaa sıkıcı mevzuları konuşmayı yasakladım kendim2
1 yılOlabilirsin ama mal mulk varsa cocuklarina pay edip de evlensen daha iyi
01 Yorumla
Soran1 yılŞimdilik çok bişey yok. O zamana bakalım
Sevilesi bir karakter olsa, bu yaşa kadar gôt korkusuyla evli kalmazdı. Boş beklentileri olmasın
01 Yorumla
Soran1 yılNeyin popo korkusu? Annelik diye bişeyden haberin var mı?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılBence bosanmadan mutlu olmaya calis. Senin gibi erkekte cok.
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle yapmacık mutluluklara ihtiyacım yok
- 1 yıl
Yapmacik mi? Senin evliliginden daha gercek. Yapmacik olan senin evliligin.
Aşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı. Öyle bir olursun ki bir insan hayatını bile değiştirir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı.
1 yılİnsan her yaşında sevilip mutlu olabilir kendini sevmekve iletisiminin kuvvetli olması ile denk bence
06 Yorumla
Soran1 yılNe bileyim. O yaştan sonra ancak kullanılmak istenirmişim gibi geliyoe
- 1 yıl
Olumsuz bakmayın insanların hayatlarına değil de kendi hayatiniza odaklanın o yastayken size 16 18 yasindakiler gelmez daha olgun ne istediğini bilen yastakiler arkadaşlık kurmak ister
Soran1 yılBakalım umarım dediğiniz gibi olurda ölmeden sever sevilirim
- 1 yıl
Bana güvenin hislerim de yanilmam kendinizi de olumsuz hazirlamayin
Soran1 yılPeki teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılÇocuklar sevilmeye engel mi bence değil. İnsan her yaşta sevip sevilebilir. 😌
00 Yorumla
1 yılYani ben evlenmem başkasının olmuş biriyle ama belki başkası evlenir bilemem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Hiç belli olmaz on yargıli olmayın. Sevilebilir çok da mutlu olabilirsiniz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılNiye kendini yeni maceraya atacaksın. Evlatların ile mutlu olursun.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Seni her konuda anlayacak biri olursa mutluluk senindir o zaman.
02 Yorumla
Soran1 yılBakalım kaderimizde öyle bi mutluluk var mıı
1 yılMutluluğun yaşı yok ki her yaşta olabilirsin
15 Yorumla
Soran1 yılNe bilim belli yaştan sonra aşk sevgi güven falan filan bizden geçecekmiş gibi geliyor
- 1 yıl
Niye daha yaşın kaç ki henüz
Soran1 yıl30 olacam
- 1 yıl
Neden boşanmak istiyosun
Soran1 yılSevmiyorum sevilmiyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılBir erkek tarafından sevilmek çokta önemli bir şey değil aslında hele 40 yaşından sonra artık bir hiç olmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMutsuz bir evlilik te büyüyen çocuklar ne kadar mutlu büyür o konuda biraz düşün derim bunu çocuklara da yansıtırsın çünkü
00 YorumlaSizi iyi anlıyorum yaşanmışlık durumlar mutsuzluğa sebeiyet verir lakin üzülmeyin elbette mutlu olabilirsiniz yeterki size uygun sizi anlayacak bir arkadaş bulmanız henüz en iyi yasinizda sinz
03 Yorumla
Soran1 yılHayır teşekkür ederim
1 yılMutlu olacağın insanı bulurssn mutlu olursun. Öncelikle şu an neden mutsuzsun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen 42 yaşındayım ve 29 yaşında sevgilim var çok mutluyum
21 Yorumla- 1 yıl
Mutlu olursun tabi gencecik delikanlı iyi sevişir mutlu eder yazık size be
1 yılSevebılırsın neden olmasın. Hayat senın.. sevmıyorsan neden katlanıyorsun ona. 1 defa gelıyoruz dunyaya.. baska yasam sansımız yok
00 Yorumla
1 yılSevilir yeter ki karşısındaki adam olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılzor ama imkansız değil
10 Yorumla
1 yılMümkün. Mutsuz bir evlilik çağımızın ortak sorunu
10 Yorumla
1 yılSevilmez ancak kullanılır. Onun yerine eşinle konuşun sorunların kökünü bulup çözmelisiniz
00 Yorumla
1 yılSelamlar psikolojin nasıl
12 Yorumla
Soran1 yılŞuanda iyi. Neden sordun
- 1 yıl
Dertkselm
1 yılKadin bakimli vuducu iyiyse neden olmasin
16 Yorumla- 1 yıl
Bu ne saçma bir düşünce ya , sizin sevgi anlayışınız bu mu yani? 40-50 de olsa pörsümesin sizi doyursun yeter ki , siz de kıymetli sevginizden vereceksiniz. Tey Allahım , ne sanıyorsunuz acaba kendinizi , prens falan mı?
- 1 yıl
Bunun cvp size ozl yazdm
Soran1 yılKriter bu mu yanii. Tipime bakıp mı sevilme ihtimalim varr
- 1 yıl
Yaw benim şahsi görüşüm farklı ben oraya geneleme yaptım anladınız
Soran1 yılGenellemen de yanlış
- 1 yıl
Yanlış değil canım ben gerçekleri söylüyorum yap anket bakalım oylama ne cikcak
1 yılkimse kimseyi sevmiyor bacım
12 Yorumla
Soran1 yılSevilmeden ölüp gideceksin diyorsun yani
- 1 yıl
hepimiz öyle, salla
1 yılTabiki olabilirsin neden olmasın ki
19 Yorumla- 1 yıl
Senden önemli bişi var mı ki bu dünyada
Soran1 yılVaürr. Çocuklarım
- 1 yıl
Tabikii ona şüphe yok ama hayatının maf olması onlarında ileride gelişimlerine ve hayata bakışlaronı etkiler
Soran1 yılHayatımın mahvolacağı bi duurm yok. Sadece sevmiyorum sevilmiyorum
- 1 yıl
Sevgisiz bir evde büyüyen cocukların sonu çok ilgili olmuyor
Soran1 yılRolümüzü iyi yapıyoruz sıkıntı yok omda
- 1 yıl
Çocuklar aptal değillerdir
Soran1 yılKüçükler
- 1 yıl
Büyüyecekler ve biz neden burdan konuşuyoruz ki
- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!