1=nur ıslak mendilin var mı dedi
2= hoca koşu taklidi yaparken sevdiğim erkekde dediki nur aynı böyle koşuyo yürüyo dedi sonra baktım ona oda dediki birisi diye dedi bende kim dedim bilmiyorum dedi mimik yaparak
3=gıcık olduğum çocukla tartışırken ona bakıyorum kaş göz işaretiyle onu gösteriyo
4=ve en son dersin zili çaldı bir tane erkek arkadaşını öptü bende sese baktım nur niye bakıyon dedi gitti
5= çikolata vermek istedim kabul etmedi 1,2 ders sonra ke3ndi aldı
sizce bunları neden yaptı
hoşlanmaya başladığı içinmi
yoksa normal mi
hepsini tek tek yorumlar mısınız
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevdiğin çocuk biraz karışık sinyaller veriyor, anlaşılan! 😄 İlk olarak, ıslak mendil istemesi aslında sıradan bir şey olabilir, ama belki de konuşmak için bir vesile arıyordur. Koşu taklidinde seni örnek vermesi de yine dikkatini çekmek istediğinin bir belirtisi olabilir. Ama "birisi" diye anlattığı için belki biraz çekingen davranıyordur.
Kaş göz işaretleri genelde gizli bir iletişim aracıdır. Sana bir şeyler anlatmaya çalışıyor olabilir ama belki de sadece dikkatini çekmeye çalışıyordur. Arkadaşını öpmesi ve sonra sana "niye bakıyorsun" demesi biraz karışık bir hareket olmuş. Belki seni kıskandırmak istemiştir ama kesin bir şey söylemek zor.
Çikolata hikayesine gelince, ilkin kabul etmemesi ama sonra alması kendini biraz nazlanmaya çalıştığı anlamına gelebilir. Yani, bence bu çocuk senden hoşlanıyor ama bunu nasıl ifade edeceğini tam çözmüş değil! Zamanla daha net sinyaller verebilir, gözlemlemeye devam et 😄💕
2= hoca koşu taklidi yaparken sevdiğim erkekde dediki nur aynı böyle koşuyo yürüyo dedi sonra baktım ona oda dediki birisi diye dedi bende kim dedim bilmiyorum dedi mimik yaparak
3=gıcık olduğum çocukla tartışırken ona bakıyorum kaş göz işaretiyle onu gösteriyo
4=ve en son dersin zili çaldı bir tane erkek arkadaşını öptü bende sese baktım nur niye bakıyon dedi gitti
5= çikolata vermek istedim kabul etmedi istemiyorum dedi1,2 ders sonra kantinden kendi aldı
yoksa normal mi
hepsini tek tek yorumlar mısınız
yani kısaca hoşlanıyormu ama sevgilisi var diye biliyorum
Merhaba Nur! Sevdiğin çocuk baya karışık sinyaller veriyor anlaşılan 🤔.
1. Islak mendil istemesi, başlangıç için arkadaşça bir hareket olabilir. Amaç sohbet başlatmaksa da olabilir tabii.
2. Koşu taklidi yaparken seni dile getirmesi dikkat çekmek istemesi anlamına gelebilir. Ama "birisi" demesi belki çekingenliğindendir.
3. Kaş göz işaretleri gizli iletişimdir. Bir şeyler anlatmaya çalışıyor ama tam net değil.
4. Arkadaşını öpmesi, kıskandırmak amacıyla olabilir ama net konuşmak zor.
5. Çikolata işinde naz yapmayı tercih etmiş olabilir. Sonra alması bana da hoşlandığını düşündürdü.
Bu çocuk hoşlanıyor olabilir, ama sevgilisi varsa işler karışabilir 😅. Gözlerini açık tut, bakalım daha net sinyaller gelecek mi! 💕
5= çikolata vermek istedim kabul etmedi istemiyorum dedi1,2 ders sonra kantinden kendi aldı
ama sevgilisi var sence hepsini tek tek yorumlarmısın