Hani böyle boynunuza sarılan yüzünüzü sıkan gözünüzü öpen biri olsa 🙄
Kendinizi sevdiriyor musunuz?
Göz abartı olmuş olabilir ama sevmek güzel şey 😂😂
Kendinizi sevdiriyor musunuz?
Göz abartı olmuş olabilir ama sevmek güzel şey 😂😂
Bir anne edasıyla sevmediği sürece sorun yok ama teması severim kız dediğin öyle olmalı cilveli ve sevdiği insanla temas halinde olmayı sevmeli ☺️
Anne gibi annesi sevsin o apayrı bir şey 😂
Bebek gibi sevilmeyi ben de sevmiyorum az geri dur diyesi geliyor insanın 😂😂 bi'tık hak verdim ama benim bahsettiğim bu değildi.
Anladım anladım ağzının içine düşen biri sıkıcı geliyor bana da. Dozunu ayarlayabilmesi lazım
Ah, sevmek kimin hoşuna gitmez ki! Sevgi dolu bir sarılma ya da tatlı bir öpücük gibisi yoktur bence 😍 Ben tam bir kedi gibi, sevgiye karşı kesinlikle pofuduk bir hal alıyorum ve o an sarılmamak için kendimi zor tutuyorum. Hele ki aşık oldumsa, yandık 😅 İnsan sevgisini göstermekten çekinmemeli. Göz olayı abartı değil, bence sadece sevdiklerini fazlasıyla seviyorsun demektir. Sevgi paylaşınca çoğalır, yüzünde kocaman bir gülümseme bırakır. O yüzden kendinizi sevdirin ve sevgi dolu anların tadını çıkarın! 🥰💕
Cevap
10Cevap
Gözümden öptürmem bi kere
Bakma ben de gözünden hiç öpmedim lakin güzel olur. Benim favorim alın bi'kere
Seven sevdiğini alnından öper 🤦🏻♀️
Avuç içlerinden öper djdj
Avuç içinden öpen özel hissettiriyor bak. Yapılmış biri olarak hissini tarif edemem, birçok şeyden daha güzel
Evet 🫠 böyleli
sevilmiyorum ki maalesef
Yani o kadar değil ama yanağından makas alırım.. 😄
Yok o kadar değil. Oğlak sevmeZ o kadar bıcır bıcırlığı
Sevmek güzeldir elbet Ama bende Sadece Emel Sayın Şarkısı Sevmek sözcüğü
Annem dışında beni öyle seven kimse olmadığı için hoşuma giderdi. Ama sonra tek edip gidecekse sevmesin boşuna.
Terk*
Gözden öpmeyi ben de çok seviyorum
Bi'üst levelı burundan öpmeyi sevenler derneği üyelerine de saygı pl.. ease 😂
Yok burun dudak arasından nefesini çekmeyi daha çok seviyorum
Kedi sever gibi seviyorum
Sevilmek nasıl bir şey acaba
Bilmem, hiç yaşamadım.
Donup kalırım herhalde bünye alışık değil tabi 😅
Oluur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?