Aşk İlişkileri Hangi hayallere sevdiklerinizi dahil ediyorsunuz? s LastGuest Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Selamsss,Sevdiklerimin içinde olmadığı hiçbir hayali kurmak keyif vermiyor... Hangi hayallere sevdiklerinizi dahil ediyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Sevdiğim yok maalesef 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Benim hayalime sadece evlendiğim insan dahil olabilir 1 0 Yorumla
GölgeWise Takip Et Xper 6 Yaş: 39 1 yıl Hiçbir hayale. Tüm hayallerim yalnızlıkla ilintili. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Hayal kurmuyorum uzun zamandır kanka 1 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sevdiğim kişiler yok maalesef, yalnızım 1 0 Yorumla
Uyanannn_Güzel Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl çok hayal kurmuyoruum yakın hedefler sadece 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sevdiğim yok maalesef
Benim hayalime sadece evlendiğim insan dahil olabilir
Hiçbir hayale. Tüm hayallerim yalnızlıkla ilintili.
Hayal kurmuyorum uzun zamandır kanka
Onlarsız bir tane bile hayalim yok.
Sevdiğim kişiler yok maalesef, yalnızım
çok hayal kurmuyoruum yakın hedefler sadece
Keyifsiz artık hayaller
Bazı hayallere
Sadece ailemi
Haklısın doğru olanda bu