Soru aşağıda lütfen düzgün yorum yapın?

Biz eşimle çok kötü tartıştık onu evden bir süre evden uzaklaşmasını istedim çünkü davranışları ben artık anliyamiyordum buyuzden biraz anlamasını istedim kendini yaptıklarını ama ters tepti ve beni bu durum 'dan suçladı onu gönderdiğim için bana gidersem dönmem dedi oysa sadece ben biraz kendini anlasın ne yaptığını bize ne kadar zara verdiğini görsün istemiştim ama tam tersi ben sizin için çalışıp ediyorum soğukta sıcakta şöyle böyle bir sürü şey sanki bu durum 'dan ben sucluymusum ben hataliymisim gibi artık çaresiz kaldım mecburdum git biraz demeye çünkü yaptığı şey canımı yakıyordu bende oyuzden gitmesini istedim daha da kötüye gitmesin her şey diye bana çocuklar dışında yazma etme dedi okadar şey soledi ki hala unutamıyorum dediklerini sonrada o kadar tartıştı benimle gene gitti o akşam evden bana dedi ki yarın gelirsem gelirim gelmezsen daha da gelmem tamm dedim saygı duyarım dedim ve sabahına eve geldi sırf beni manipülasyon etmek için yaptığını düşünüyorum bu arada ilk defa eşime evden bi sure uzaklaş dedim ve 11 yıllık evliyim sıkan boğan bi kadin degilim tek istedigim biraz davranışlarını düzelsin biraz tek kalsın nasıl beni üzüyor bu durum kırıyor görsün istemiştim niyetim onu kimsesizlestirmek ya da cezalandırmak değil di bana bunu bilerek mi böyle yaptı görüşlerinizi merak ediyorum

Güncellemeler
1 yıl
Alan tanıdım bitti bizim ilişkimiz diyerek onca şey bana soledi sonrada bisey yokmuş ortada gibi eve geldi sanki ben soledim onca sözü ona ortada onun bana karşi kullanacağı hiç bir sorun yoktu git demem dışında
Soru aşağıda lütfen düzgün yorum yapın?