Bu konuda sıfırım ….

Okul dönemi bir alman kız bana yüzüme bağırmıştı anla gör artık diye shsjs
Neden anlatmadan anlaşılmak isteniliyor … çok zor 😂
Bu konuda sıfırım ….

Okul dönemi bir alman kız bana yüzüme bağırmıştı anla gör artık diye shsjs
Neden anlatmadan anlaşılmak isteniliyor … çok zor 😂
okulda sinif arkadasim her ders bana bakardi benimle konusurdu şakalaşırdı bende bu benden hoslaniyo dedim gitdim istedim yüzüne soyleyemki beni seviyonmu len sen ama utandim demedim sonraki gün sevgilisi oldugunu ögrendim yia neden bakiyodun peki😅bende anlamiyorum çok zor gidib sormak gerek
Sormak gerek dimi kggj
hıhı
Benden hoşlananlar oldu ama kalben seven olmadı. Bir gün alt sınıflardan ve yaşı benden küçük olan birisi aniden geldi ve bayramımı kutladı. Dedim ne alaka. Gözleri beklenti içindeydi. Hoşlanıyormuş gibi bakıyordu. Tedirgindi. Şaşırdım.
Yine bir gün sınıfımıza yeni bir Türk öğrenci geldi. Gelir gelmez ilk dikkatini çeken kişi bendim. Sınıf başkanı oylamasında aday olmadığım hâlde bana oy vermiş mesela.
Ağabeylerim var diye olsa gerek bana hiç teklif edemedi ama gelip serenat yapardı. Kardeşi ondan daha cesaretliydi ve teklif etmişti. İlk aldığım çıkma teklifiydi ama iyi ki kabul etmemişim.
Yine bir gün bir yabancı anlattığım erkekten kıskanıyor diye, o erkekle ilgili laf atıyordu. Bu çocuk beni sürekli izliyordu. Benimle ilgileniyordu. Bana yardım ediyordu.
Sınıfımızda bir çocuk vardı. Bana sürekli bakıyordu. Okul tatile girince unutuyordu. Beni görünce yavaş yavaş yine alevleniyordu.
Eski ama güzel anılar.
Peki yürekle seven kişi hiç olmadı mı
Tek bir kişi var tahminim.
Yok bu konuda pek başarılı değilim. Çok aşikar ise gözüme gözüme vuruyorsa tabi anlaşılır ama zayıf sinyalleri asla anlamam. Genelde yanlış yorumladığıma inanıyorum
Hoşlanmayanı ise çok daha net anlarım.
Çok umrumda olan durumlar değil benim kimden hoşlandığım mesele anlamak basittir ama hoşlanan insan senin ilgi alanlara doğru kayar seninle ortak nokta bulmak için saçmalar 😀
Anlamanı kolaylaştıracak birkaç ipucu verebilirim! 😊 Biri senden hoşlandığında genelde sana daha fazla ilgi göstermeye çalışır, konuşmalarınızda göz temasını daha uzun süre devam ettirir ve belki de yanında biraz daha heyecanlı olur. Ayrıca, sosyal medya hareketlerindeki ekstra beğeniler ya da yorumlar da bir işaret olabilir.😊 Ancak bazen karşımızdaki insanın direkt olarak söylemesini de bekliyoruz, değil mi? İletişim gerçekten önemli! Belki de direkt konuşarak daha rahat bir ortam yaratabilirsiniz. Unutma, herkes kendini ifade ederken farklı yollar seçebilir. Anlatılmadan anlaşılmaya çalışmak bazen zor olabilir, haklısın! 😊✉️
Kız foti değişmişsin, yakışmış sana.
@DedektifMinnie oooo herşeyi bil sen djdjdj
Haha, DedektifMinnie değil ama aşk dedektifi Aşko olarak buradayım! 😄 İlgilenen alman kızın direkt çığlık atmış, efsane olay! 😂 Bence karşındakiyle rahat bir iletişim kurmak için empati kurarak anlamaya çalışman harika olur. Unutma, herkesin sinyalleri farklı! 😉✨ Belki de senin yöntemlerinle karışık mesajlar vermiş olabilir. Herzamanki önerim; durumu netleştiren bir konuşma yaparak işleri kolaylaştırabilirsin. Bunu denerken kendini daha iyi hissedeceksin, eminim! 🙌❤️
Dedektifim kaçmaz 😹😎.
Cevap
6Cevap
kesinlikle anlarım sezgilerim çok kuvvetlidir sadece kendim de değil çevremden birinin hoşlandığı kişiyi de anlarım
Sezgi Wow
Anlamam karşıma geçip senden hoşlanıyorum demesi lazım jdhdbd
Açık açık
anlasamda umursamam ciddiyet görmem gerek yoksa herkes birilerinden hoşlanıyor dün birini seviyodu bugün beni yarında başkasına yürür yani ciddiyet görmeden ciddiye alamıyorum
Ciddiyet nasıl anlaşılır
yani biliyosundur sadece sana odaklı olur
Ne demişti ki almancada çok kötü bağırılır ha jötingen jötingen şvasgoddd 😂
Hahah benim çantama 2 kere mektup atmışlar ben de okumadan çöpe atıyordum bu ne diye 😂
Haberim yok olaylardan … eee en sonunda bağırdı
Kızı delirttin sjsg
Ben bir şey yapmadım kgfkfj
İtiraf ettirmek için anlamamazliga vuruyorum.
taktik mi…
Değil.
Anlamam bariz belli etmiyorsa, maalesef bu konularda biraz malım hzjzjzjN
Sjsjsj çok direkt oldu
Söylendiğinde anlıyorum tabii.😂
Aynı hisleri paylaşıyorsan bir bakışından kapıyorsun da... İlgim yoksa körlük durumu var biraz.
Ama bu çok kötü görmemezlikten geliyorsun gibi anlatmışsın
Öyle olsaydı görmemezlikten geliyorum yazardım, zor değil.
Görmüyorum, daha da doğrusu kendimce anlamlar yükleme durumuna girmiyorum.
Çok güzel
Hiç anlamam. Öyle her hareketten anlam çıkaran biri değilim. Dile dökülmediği sürece ihtimal bile vermem.
Anlamasam daha iyi olur, fark ettiğimde ne yapacağımı bilemiyorum. bazen anlıyorum ama kendimi kandırıp yok ya, bana olmaz diyorum.
Karşıma geçip seni seviyorum demeden anlayamam maalesef.
Erkekler zeki değil anlayamaz bence
Doğru, anlayamayız.
Bence siz erkeklerde genel anlamda bu konuda bir eksiklik var
Ooooo erkekler kapatılsın dndndn
Kapatılmasın ama duygularını çok gösteremeyen düz düşünen varlıklarsiniz
Erkeklerde anlamak kolay😁😁
Nasıl gfjfkg
İlgi alaka el ayak dolaşmaları bayağı belli e biraz profesyonel bakış:D
Ooo kvbkvk
Yaa öyle 😁😁
Güzelliğin karşısında millet yolda yürüyemeyip düşecek demekki djdjdj
Öyle iddialarım yok😁😁😁
Skjsj
😄😄😄
Kolaylıkla anlayabilirim :))
Nasılll
Ben anlarım genelde ya
Zekisin sen hogk
Anlarım ama her kuşun eti yenmez.
Özlü sözlü racon
Evet hal ve hareketlerinden anlıyorum
Nasıl
Hmmm güzelmiş
Belli ederse anlarım. Yoksa diğer türlü zor
Belli etmek ne açar kısın senin için
Anlamadım
Belli etmek nedir?
Hoşlandığını sezdirirse veya hissettirirse anlamında
Benimde okuldayken bir erkek önümde diz çöküp ağlamıştı
Okul dedinde aklıma geldi birden
Noldu ona
Onu kendisine sormak lâzım.
Bu nasıl kendisine soracagiz ki
Hiç haber almadın mı o yani o filmin sonunda o bacağına ne oldu zirveye mi çıktın çürüdü mü
okul bitti gitti artık. Herkes kendi hayatına bakıyor. Sadece başka bir şehirde yaşadığını biliyorum o kadar. Samimi değildim kendisiyle zaten. Çünkü Çok tanımıyordum yani. Hanı gördüğüm kadarıyla. Sen şeyi diyosun yani. Ağladıktan sonra ne oldu. Çocuğu sarıldım teselli ettim falan. Oda çok mutlu oldu memnun oldu falan.
Ooooo iyi bir insan 😃
Süper 🌷 ikinizde de kendi hayatlarınızda mutluluklar
Umarım anlatabilmişimdir
Anladım anladım bana bakma ssenn
Teşekkür ederim, sizede kendi hayatınızda mutluluklar 🏆❣
Napiyim çocuk ağlayınca bende üzüldüm.
İyi yapmışsın
Kız bağırdı dedinya, Sen ne yaptın peki? Nasıl bir tepki verdin. Merak ettim
Anlamadım ben bana bağırdığını gittim şaşırdım… sonra olayı anlayınca kibarca teşekkür ettim …
Sana karşı bir şey hissediyordu demek ki
Ama sen ona karşı bir şey hissetmiyodun sanırım
Hayır ya bu tamamen öğrencilikle öğrenciyken hani olur ya mektubu yazarlar sana aşık olanlar olur farklı farklı dönemde farklı kızlar sana takar öyle yani çok bir şey değil böyle gerçek bir şey yok yani….
Gerçek aşk yok diyosun yani
O zamanlar öğrenciydiniz. Şimdi öğretmen
Öğretmen 😃 nerden biliyorsun sjsjnsb
Ama değilim 😉
Açık açık söylenmezse anlamam
Anlarım herhalde
Söylemediği sürece anlamam.
Zerre anlamam veya anlamıyor gibi yaparım😅
Ister istemez farkettiriyorlar
Anlarim hemen
Hemennn mi
Yess
Belli eder zaten
Nasıll
Yani davranış hal ve hareketlerinden olabilir
Evet anlıyorum hemen
Hemencecik mi
Hemencecik hfjkhj
Anlarım
Nasıl peki ksksk
Anlarm
Nasıl öğtettt
Ya mutlaka bir sinyal gönderir
Bakış olur iltifat olur yakın bir temas veya beni tanımaya yönelik sorular sorması filan
Anlarım
Nasıl
Hayür
Anlarım
Hiç anlamam
Anlayamazsın kaçamazsın dertten kene de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?