Haftada bir buluşma sizce nasıl?
Bana az geliyor ona yetiyor (işi yoğun değil genelde izinli) buluşmamak için sebebi yok yani
Bana az geliyor ona yetiyor (işi yoğun değil genelde izinli) buluşmamak için sebebi yok yani
Cevap
6Cevap
onunla konuş o zaman bence
Haftada 1 nedir ya, ikimizde çalışıyoruz ona rağmen hergun buluşuyoruz... hiç vakit olmasa öğle arası buluşuruz
Kızım, hayır farklı yerlerde çalışıyoruz
3 yıl oldu, evlerimiz yakın değil ama orta bir nokta belirleyip orada buluşuruz, bazen o gelir, bazen ben giderim... planımıza göre hareket ederiz zor değil
ikimiz de desem yalan olmaz genelde o yazar ama surda şu var hadi gidelim, arkadaşlarla şurdayız hadi gel sonrasında birlikte gezeriz diye, benim arkadaşlarımla buluşmalarıma gelir arada. İkimizde seviyoruz birlikte gezmeyi sorun olmuyor bu. Mesela geçen hafta çok hastaydı işten izin aldı dinlenmek için onda da evde buluştuk oyun falan oynadık bu onun teklifiydi mesela işe başlamadan biraz vakit geçiririz diye... sen haklısın tabi ki ya hemde fazla fazla haklısın
Bizde genelde tartışmalar ben her fırsatta görüşmek bişeyler yapmak istediğim için o da evde durmak istediği için çıkıyor ben onu özlüyorum görmek istiyorum bi hafta yetmiyor ona kalsa bi ay bile evde durur sorun değil küçük sürprizler yapıp ince düşünmüyor plan yapmıyor mutlu değil gibi bazen yanımda, benim anlamadığım evlilik teklifi etti geçen 3 hafta önce, sevmediği halde neden yaptı bunu benim sevgimden emin olduğu için mi?
Hisler genelde yanıltmaz... tartışma tabi ki çıkabilir önemli olan düzeltmek 3 senede bir kez aşırı büyük kavga ettik ve ben baya onun telefonunu kırdım bilerek olmadı ama neticede benim sinirim yüzünden kırıldı baya onu itip kalktım hani yarım saat sonra şey demişti acıktım hadi yemek yemeye gidelim hsjanajzjjxj senin bunları yapmadığı için kırıldığını bilerek yapmamaya devam ediyorsa semi düşünmüyor, önem vermiyor demektir. Evlenme teklifi etme sebebi seni düşünüyor gibi gözükmek olabilir ya da dediğin gibi senin sevginden emin zaten ben ne yaparsam yapayım beni bırakmıyor diye düşündüğü için olabilir, ya da sevmiyor ama mantık evliliği yapmak istiyor olabilri
Ayrıldım bi kaç kere bundan buluşma sıklığınız arttı çabaları arttı sürprizler arttı sonra beni ne zaman mutlu gördü yine her seferinde bekledim buluşalım demesini hiç istekli değil beni görmeye hayta bu sebepten çok tartışıyoruz be tartıştık şu ana kadar ben özlüyorum onda bu duygu ve bu istek yok sorsan seviyor ama
Ya zaten sana gelip seni sevmiyorum demez ki tabi ki yalan söyleyecek, insanlar değişmez sen değiştiğini sanırsın ama değişmez o ilgisini artırmış seni kendine bağlamış tekrar aynı kişiye dönmüş, yine kavgalar çoğalınca yine ilgisi artar birkac hafta sürer yine başa döner insanlar değişmez... sevgi şüpheye düşen bir şey değildir eğer sevilmediğini hissediyorsan sevilmiyorsun konu tartışmaya kapalı çünkü gerçek sevgi şüphesiz olur
Dediğim gibi kendisini seven birisini bulmuş o yüzden olabilir senin duygularını kullanıyor yani, ya da seninle mantık evliliği yapmak istiyor sevgi olmadan o kadar. Evlenmek için sevgiye ihtiyaç olmadığını düşünüyor olabilir
Yani evet şey gibi düşünüyor olabilir ben sevmesem bile bu kadın beni düşünüyor, bana değer veriyor ve iyi olmamı istiyor ben bununla evlenince de böyle olur zaten onun sevgisi o evi ayakta tutar gibi
yani yazabilir tabii sonuçta o kadar geçmişiniz var ama sen kabul edersin barışırsınız mesela birkaç ay değişir seni yine kendine bağlar sonra yine aynı evreye dönersiniz sen yine pişman olursun. boyle devam eder bir sure sonra seni cepte gorur şey dusunur " ne zaman gidip dönsem bu kadın beni kabul ediyor her turlu yanimda zaten " diyerek surekli dusuncesiz davranip seni uzer
İkinizde asker siniz herhalde
Bence çok yetersiz, ilişkinizde bir yerlerde bir yanlışlık var gibi. Olgun bir erkeğin fikrini almak istersen detaylı konuşabiliriz.
Bizde genelde tartışmalar ben her fırsatta görüşmek bişeyler yapmak istediğim için o da evde durmak istediği için çıkıyor ben onu özlüyorum görmek istiyorum bi hafta yetmiyor ona kalsa bi ay bile evde durur sorun değil küçük sürprizler yapıp ince düşünmüyor plan yapmıyor mutlu değil gibi bazen yanımda, benim anlamadığım evlilik teklifi etti geçen 3 hafta önce, sevmediği halde neden yaptı bunu benim sevgimden emin olduğu için mi?
Çok az. Biz haftada en az 6 günü buluşuruz. Hatta 2-3 defaada cinsellik yaşarız bazen
Valla. Tabi bazen 3-4 günde buluşuruz ama hani ortalama haftanın 5-6 günü
Biraz garantiye almış gibi ya da asosyal biri. Cinsellikte mi hiç olmuyor
Cinsellikte var ve hala böyleyseniz evlenirseniz daha kötü olur ilişkini bi düşün derim.
Cinsellikte nasılsın niye seni arzulamiyor
Bi arada sadece bu olacağı zaman yanıma geliyordu bi olay sonrası artık bunun sıklığını azalttık belki ondan bile zevk almıyor olabilir birde söyle bi detay yakaladım yanımda hiç konuşmuyor konu bulamıyor gibi sanki ben hiç susmazken o hep susuyor genelde konuş deyince de sen anlat falan diyo arkadaşlarının yanında baya konuşkan ama
İlişkiniz her anlamda monotonlasmis evlenirseniz daha bi sıkıntı olur
Evet evlenince daha salarsiniz. Önceden 4 yıllık ilişkiyi bu yüzden bitirdik. Çok az buluştuk çok az konuştuk cinsellik azaldı ilişkimiz bitti
E tamam güzelim heyecan vs kalmadı ilişkinin ondan böyle
Az ama ne yapacaksın be
2 olabilir
Senin zorunla ise sana öncelik vermiyorsa istediğin ilgiyi görmüyor alamıyorsan ayrıl gitsin hiç canını sıkma
Yetmiyor bu konuyu dile getir konuş eğer umursamaz tavır sergilerse ayrıl yorulmana değmez
Sana tavsiye direkt bitir değerini anlasın, yine aynı senaryo yaşanılacak
Sevginden emin olduğu için yapmış niye vakit ayırmıyor maç senden daha mı önemli ya da evde oturmak senden daha mı önemli? Konuş sorunlarını dile getir bunaldığını söyle tine aynı cevapları verirse sen iyi olacak olan seçimini yap
Manipüle etmiş seni
Ayrıl knk sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Her ilişki farklı ve herkesin ihtiyaçları başka, biliyorsun. Eğer bu durum seni mutlu etmiyorsa ve daha fazla vakit geçirmek istiyorsan, bunu açıkça ve tatlılıkla konuşabilirsin 😊. Belki bir yanlış anlamadadır ya da başka bir nedeni vardır. Ama kesinlikle duygularını paylaşmaktan çekinme; önemli olan ikinizin de bu ilişkide mutlu ve tatmin olmuş hissetmesi 💕. Konuşarak her şeyi çözebilirsiniz!
Şu ana kadar hep bu sebepten tartıştık, ben dışarıda vakit geçirmeyi seviyorum onunla o evde bilgisayar oynamayı seviyor durum böyle olunca değersiz hissediyorum ve sevilmediğimi hissediyorum o da böyle bi durum yok diyor ben genel olarak böyleyim diyor ama seven insan sevdiğini görmek istemez mi ya da sevdiği için değişmez mi
Hey Melis! 🌸 Belli ki biraz kalbin kırılmış gibi, üzgün hissettiğini anlıyorum 😔. Tam da senin gibi hissettiğim zamanlar da olmuştu. Bence biraz daha detaylı konuşmayı dene. Belki ufak kompromilere gidebilirsiniz. Örneğin, seninle dışarıda vakit geçirmek için belli günlerde anlaşabilirsiniz. Aşk, iki tarafın da birbirini anlaması ve ufak fedakarlıklar yapmasıyla güçlenir 💕. Konuşarak pek çok sorunu çözebilirsin, inan bana!
Ben bu konuyu dile getirmekten çok sıkıldım hep bu sebepten tartışıyoruz 4 yıldır ayrılık noktasına geliyoruz tam değişti artık görüşüyoruz dediğim noktada tekrar evden çıkmak istemiyor sencede haftada bir çok az değil mi ikimizde boşuz çalışmıyoruz