Seni umursamayan sevgiliyi umursamak aptallik mı?

Kisa sure once tanistigim birisi var. Canımsın cigerimsin diyen, beni her sekilde anladigini soyleyen biri ve gercekten ruhuma dokunan her an yaninda olmak istedigim ve kaliteli vakitler gecirebiliyoruz. Cok iyi anlasiyorduk. Ama gunumun buyuk bir kismini birlikte geciriyoruz. Ona ragmen Her defasinda bana biz cok az konusuyoruz falan diyirdu şaşırdım. Cunku ben yazmasam kendi hayalet gibi asla yazmaz konusmaz. Bi gun bekledim bana yazmasiji ama 5 6 gun ortada yok. Yazdigimda ise cok soguktu. son zamanlarda her lafimdan bir mana cikartip surekli art niyet ariyor. En sonunda hic ummadigim sekilde tartistik. Bana sanki beni tanimiyormus gibi ithamlarda bulundu. Ve soyledigi seyler cok agrima gitti. Ben kendimi geri cekip neler diyorsun agirima gidiyor. Ne istiyorsan onu yapalim ama bu kadar uzerine gelme dedigimde daha da saydi. En sonunda aglayacak olunca ise "ben alindim sana noluyor. Bosuna agliyorsun. Vs. Dedi.

Bense basite alinmamak icin uzaklasip sessizlesmeyi tercih ettim. Ama bugun sinava girdi. Bense ona iyi dileklerde bulunup nasil gectigini sormak istiyorum. Ama sizce aptallik mi olur?

Güncellemeler
1 yıl
Ben ona yuzu dusse noldu neyin var dedim. Ölümden döndü ailesi yaninda yokken ben vardim. Canimi ortaya koydum. Ama o ben kotuyken bi kere bile nasilsin demedi. bile bile gormezden geldi. Sanki iliskiyi hep ben ilerletmisim gibi. Bi kerede kirildigimi bilsin. Beni basite almasin istiyorum. Sessizlige büründüm Ama sinavini da sormak istiyorum. Sorarsam da beni basite indirgerse diye korkuyorum.
Siz olsaniz naparsiniz?
Seni umursamayan sevgiliyi umursamak aptallik mı?