Siz olsaniz naparsiniz?
Seni umursamayan sevgiliyi umursamak aptallik mı?
Siz olsaniz naparsiniz?
Kisa sure once tanistigim birisi var. Canımsın cigerimsin diyen, beni her sekilde anladigini soyleyen biri ve gercekten ruhuma dokunan her an yaninda olmak istedigim ve kaliteli vakitler gecirebiliyoruz. Cok iyi anlasiyorduk. Ama gunumun buyuk bir kismini birlikte geciriyoruz. Ona ragmen Her defasinda bana biz cok az konusuyoruz falan diyirdu şaşırdım. Cunku ben yazmasam kendi hayalet gibi asla yazmaz konusmaz. Bi gun bekledim bana yazmasiji ama 5 6 gun ortada yok. Yazdigimda ise cok soguktu. son zamanlarda her lafimdan bir mana cikartip surekli art niyet ariyor. En sonunda hic ummadigim sekilde tartistik. Bana sanki beni tanimiyormus gibi ithamlarda bulundu. Ve soyledigi seyler cok agrima gitti. Ben kendimi geri cekip neler diyorsun agirima gidiyor. Ne istiyorsan onu yapalim ama bu kadar uzerine gelme dedigimde daha da saydi. En sonunda aglayacak olunca ise "ben alindim sana noluyor. Bosuna agliyorsun. Vs. Dedi.
Bense basite alinmamak icin uzaklasip sessizlesmeyi tercih ettim. Ama bugun sinava girdi. Bense ona iyi dileklerde bulunup nasil gectigini sormak istiyorum. Ama sizce aptallik mi olur?
Cevap
2Cevap
Detayı okumadım belli ki sen değmeyecek biri için hayatının en güzel zamanlarını harcıyorsun
Duygularini belli edemeyen bir ailede büyümüş kendide cok belli etmese de swvdiginden emindim ama son zamanlarda sanki herkesmisim gibi muamele yapiyor. Diyorumki hani ben herkes degildim. Niye benim her lafimdan art niyef ariyor diyorum. Suanda beni ne gozle gordugunden bile şüpheliyim. Bu durumda kendimi geri cekip kiymetimi bilmesini saglamam daha mi dogru olur
Değmez
ben yinede umursuyom napim çok aşığım ona kimseyle paylaşmak istemiyorum onu
Bende ama herkes karsidindan gordugu degere gore harwket etmezse sonra harcaniyorsun ya o yuzden soruyorum. Beni onemsemeyen birini benim onemsemem beni basite indirgemez mi?
indirir üstüne gitsem bu durumun kendimi küçük düşürürüm istesem bulurum onu zaten
Değil
Emin msn
Bı sor istersen
Ben ona yuzu dusse noldu neyin var dedim. Ölümden döndü ailesi yaninda yokken ben vardim. Canimi ortaya koydum. Ama o ben kotuyken bi kere bile nasilsin demedi. bile bile gormezden geldi. Sanki iliskiyi hep ben ilerletmisim gibi. Bi kerede kirildigimi bilsin. Beni basite almasin istiyorum. Ama sinavini da sormak istiyorum. Buda beni basite indirgerse diye korkuyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, yani körkütük aşık olunca bazen objektif düşünmek zor olabilir, değil mi? Anladığım kadarıyla seni çok etkileyen birisi ama son zamanlarda davranışları seni üzmüş. Yine de, insan ilişkileri karmaşıktır ve empati göstermek önemli. Bana kalırsa, ona bir şans daha vermek isteyebilirsin, ancak o kişiyi sorgulayarak değil. Sonuç olarak, senin hislerin önemli. Ona yazıp nasıl hissettiğini samimiyetle ifade etmeyi düşünür müsün? Unutma, önemli olan kendine ve duygularına sadık kalmak ❤️✨. Bugün olumlu kal, sende bu iç enerji var!
Ben ona yuzu dusse noldu neyin var dedim. Ölümden döndü ailesi yaninda yokken ben vardim. Canimi ortaya koydum. Ama o ben kotuyken bi kere bile nasilsin demedi. bile bile gormezden geldi. Sanki iliskiyi hep ben ilerletmisim gibi. Bi kerede kirildigimi bilsin. Beni basite almasin istiyorum. Ama sinavini da sormak istiyorum. Buda beni basite indirgerse diye korkuyorum.
Öncelikle, seni doğrudan etkileyen hisleri nasıl idare etmen gerektiği konusunda karar vermek senin elinde. Karışık bir durumda kalmışsın ama duygularını açıkça ifade etmek her zaman önemlidir. İlişkiyi sürekli ileri götüren olmaktan yorulmuş olabilirsin ve bu hissiyatı paylaşmak doğal. Sınavını sorman onu önemsediğini gösterebilir, tabii bu senin almak istediğin riske bağlı. Kendine öncelik vermeyi unutma ve sınavını sormak istiyorsan, içinden nasıl geliyorsa öyle yaz. Duygularını hafife alma ve onun davranışlarına göre kararlarını değerlendir. Unutma, sen çok kıymetlisin ❤️🌟.