Aşk İlişkileri Aşktan yana çekilen acının tarifi ve telafisi sizce olabilir mi? By_EkseLanS Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Aşk ilişkileri bölümüne yazdım pratik lezzetllere atmış soruyu sonunda site kafayı yedi 😱😱😱😱😱😅😅😅😅😅 Aşktan yana çekilen acının tarifi ve telafisi sizce olabilir mi? Cevapla Aşk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
fransız Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 73% 1 yıl Olur. Tarifi harabat, telafisi nebatat. Gübre güzel yeşillendirir. 1 7 Yorumla By_EkseLanS 1 yıl Gübre ne alaka fortcumusun 😅😅😅😅 Yorumla fransız 1 yıl Gübreyle fortculuğun bağlamını kurabilecek kadar değilim Yorumla By_EkseLanS 1 yıl Hmmm. Güzel bir bakış açısı fakat gübre ne alaka hala söylemedin konuyla Yorumla fransız 1 yıl Aşktan tükenen kişi zihnen toprağa karışır. Zihindeki tecrübi bilgi, tıpkı gübre gibi toprağı besler. Patatesten talan olan tarla, bir anda binbir çeşit mahsul verir. Yorumla By_EkseLanS 1 yıl 🙏🙏🙏🙏🙏 Teşekkür ederim güzel bir anlatım oldu bana az önce yazdıklarım icin sakın kırılma canım sıkkın belki anlıyorsundur belkide anlamiyosundur Yorumla fransız 1 yıl Est. Kırıldığımız yerden buluruz. Bu böyledir Yorumla By_EkseLanS 1 yıl 🙏🙏🙏🙏 Yorumla
tarihizle Takip Et Master Yaş: 61 , eic 99% 1 yıl Olur 1 1 Yorumla By_EkseLanS 1 yıl Anlat bizde bilelim ozaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olur. Tarifi harabat, telafisi nebatat. Gübre güzel yeşillendirir.
Gübre ne alaka fortcumusun 😅😅😅😅
Gübreyle fortculuğun bağlamını kurabilecek kadar değilim
Hmmm. Güzel bir bakış açısı fakat gübre ne alaka hala söylemedin konuyla
Aşktan tükenen kişi zihnen toprağa karışır. Zihindeki tecrübi bilgi, tıpkı gübre gibi toprağı besler. Patatesten talan olan tarla, bir anda binbir çeşit mahsul verir.
🙏🙏🙏🙏🙏 Teşekkür ederim güzel bir anlatım oldu bana az önce yazdıklarım icin sakın kırılma canım sıkkın belki anlıyorsundur belkide anlamiyosundur
Est. Kırıldığımız yerden buluruz. Bu böyledir
🙏🙏🙏🙏
Olur
Anlat bizde bilelim ozaman
olmayabilir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!