Kız kardeşimin telefonunda gördüm. Adam buna sana zaafım var, yıllardır bu haldeyim mahvettin beni demiş. Bizim akıllı da sana artık asla yazmayacaktım ama benim de sana zaafım var, ondan cevap yazdım demiş. Adam da tamam işte ikimizin de birbirine zaafımız var demiş. Bizimki sende değişmiyorsun bende değişmiyorum olmaz bizden demiş. Adam hep senin yüzünden, sen böyle davranmasan böyle olmayacağız demiş. Birbirlerini engellemişler. Ne bu? Aşık mı bunlar birbirilerine? Hoşlanıyorlar mı? Ne ayak bunlar?
(Not: Whatsabı bilgisayarda açık unutmuş, bilinçli gidip okumadım mesajları ama önüme düşünce de okudum napim? :)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok dikkatli ol kardeşinle konuş kim olduğunu öğren karşıdaki kişi kim ne değil onu bilmek önemli yıllardır o haldeyse takıntı olmus
Eski iş yerinden arkadaşı, adam bir ara bunu sevdiğini söylemişti hatırlıyorum. Devlette ikisi de nerde olduğu yeri yurdu belli yani
yaş 18 altı ise elemanın yaş kaç ona göre düşün
18 den büyük ise skilmediği sürece ilgilenme
35 36 yaşında ikisi de büyükler,
sana ne be?
Merak 😄 zaafım var sana filan demişler ya birbirilerine merak ettim ne demek zaaf. Seviyorum hoşlanıyorum değil de neden zaaf
zayıf nokta
takıntı
öncelik vs
Sevgi aşk değil yani sağlıksız bir şey mi
değil daha çok ihtiyaç giderme
Cinsellik yani bunların arasındaki
O kardeşimin değişmem muhabbetleri filan ne acaba? Olmaz mı diyor , olmuş oluş şeklinde mi sorun var
sadece cinsellik değil sosyal şeyler de var cinsellik ise bile kime ne
Demi yetişkin insanlar ama kardeşim eskiden bahsetmişti bu adamdan , artık hiç bahsetmiyor , ondan merak ettim
karar değişebilir
Nasıl yani
5 sene önceki ben başka biri mesela
Muhtemelen ikisininde alıngan yapısı var ikiside aslında güzel ask yaşayabilir ama egolarının kurbanı olmuşlar gibi
Seviyor mu yani sence bunlar birbirini
Seviyormu bilmiyorum ama hoşlandıkları belli. Biraz zaman geçirseymisler belki farklı olabilirmiş
Eskiden aynı yerde çalıştı bunlar
İkisinde burcu yengeç falan mı acaba. Anlaşamamislar galiba
Kardeşim yay, çocuk nisanın son haftası doğmuş ne oluyor o , boğa mı? Burçla ilgisi var mı?
Hayatımdan üç dört tane yengeç tanıdım hepsi çok aşırı alıngandi hayat hiç çekilmez onlarla o yüzden sordum. İkisinde biri alingansa muhtemel ilişki yürümemistir yaşlarda baya varmış engellemeye kadar gittiyse bitimisler kararında. Sen boş ver görmemiş gibi davran 😃
Sordum bile kıvırdı, sonra sana ne filan diyip kaçtı 😄
Hatırlamak istemiyordur belki aklına sokup üzme kızı 😃
İyi be tamam
😄
Sende yengeç burcusun galiba 😂
Akrebim ben
Sen
O yüzden merak ediyorsun demekki bunları 😃
Nasıl yani
Meraklı ve araştırmayi severler diye biliyorum akrep ben teraziyim
Ben burçlara inanmam
Bende çok onemsemiyorum ama özellikler biraz tutuyor genelde.
hıc bısı yapma adam dedıgın kac yasında? kardesın kaxçc yasında
35 yaşlarında ikisi de bildiğim kadarıyla
kardesım dıyodun
Evet
Bunların sonu son değil
Nasıl yani
Bunlar kızışmış lar 😂
Nasıl yani? Sevgi aşk olsa öyle derler demi? Başka bir ayak var burada
Sorrr
Kardeşine
Sordukça kıvırdı, sana ne işine bak diye tersledi
Kaç yaşında kardeşin