AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kaybetmekten mi kaybolmaktan mı yok olmaktan mı bilmiyorum. Korkmam çok cesurum her şeyle yüzleşirim sandım ama olmuyor
Yüzleşemediğiniz nedir?
Sustuklarım. Ne zaman dile getirmeye çalışsam zehirliyor beni
Konu ne
Korku gelecek kaygısıdır, sadece anlık yaşayan cahiller ve aptallar cesurdur yavrum
Gelecek korkusundan asla anı yaşayamazsınız ve bu sizi aptal ya da cahil yapmaz. Her istisnanın bir müstesnası vardır😉
Ay arkadaslar biriyle flört asamasındayken bile geleceğimi dusunuyorum. Maddi açıdan yetersizse soguyorum napicam ben
Sen kendin ne kadar yeterlisin ki
Gayet yeterliyim. Her istediğim benimle ve bende
herkes gibi gelecek kaygısı
Çünkü beni ezerler
Sen de ez
Hiçbişeyden korkmuyorum
Süper
ya bana çok bağlanırsa
Sen bağlanma o zaman
ben bağlanmıyorum zaten
O zaman sorun ne?
bana çok bağlanması
Bağlanmamasını söyle o zaman ona
söylemekle olur mu böyle bişey
Ne tür bi ilişki istiyosun ona bunu söylemelisin
söylemekle olmaz bu işler her zaman duygulara gem varamazsın
Karşındakine değer veriyosan kaçmazsın duygulardan bu seni aciz yapmaz
la olm ben kaçmıyorum reelist düşünüyorum
ya niye beni anlamak istemiyorsun
Anlamıyorum başkan anlat o zaman
bu kadar şey söyledikten sonra anlamamışsan daha da anlatmam
Anlamıyorum karışık sinyaller geliyor bağlanırsa bağlanır o onun problemi
ama işte o onun problemi olmuyo benim açımdam bu kadar bağlanır ve bitmesi gerekirse çok etkinlenir bende bunu yaşamasını istemiyorum
Sen bağlanmıyosan ve o bunu hissediyorsa zaten ortada bir şey yoktur ki saf değilse karşındaki çeker gider adam mı yok yani.
herkes senin gibi düşünmüyor ama
Ona açıkça söyle sevmediğini ben olsam beni sevmeyen birinin yanında durmam bitti
sevmemekle alakalı değil o çok bağlanan birisi
Sen karşındakine açık olur da söylersen benim beklentim böyle böyle diye olay biter sen de endişe etmezsin belki senin ona bağlanman için sana manipülasyon yapıyodur. Türk insanı sever acıtasyon
Neden sana bağlanmasını istemez ki bir erkek bir kızın? sevmiyosa tamam da sonuçta üzülmesini istemiyosun değer veriyosun demek
doğru acıtasyonu sever bizim millet ama sonunda gerçekten bağlanır kriterlerime uymazsa bitirmek zorunda kalırım ve sonrasında çok etkilenir bir kişinin benim yüzümden hayatını sekteye uğratmasını hiç istemem
Eee tamam o zaman söyle bunu ona kriterlerime uymuyosun sen de filan de falan de yaniii eminim o da seni anlayacak sen de kurtulacaksın yüklerinden demek ki açık değilsin
daha başındayken nasıl anlayabilirim kriterlerime uygun olup olmadığını
İlişki geçmişinizi bilmiyorum ki madem kazanova bir tipsin kıza ben açık serbest ilişkilerin adamıyım diyeceksin. Ha eğer amaç cinsellikse sevgili moduna sokup onu sonra bahane ile gönderebilirsin. Piyasa böyle tiplerden geçilmiyor kadın erkek farketmiyo
kazanova tiplerden değil bunu nereden çıkardın, demek istediğim tanışma anlama aşamasında çok bağlanmasından bahsediyorum
Korkaklık ama bi de bu ilişkinin başında böyle isen neyse ben bu özgüvenli erkek tiplerine bayılıyorum :)
bende bundan bahsediyorum anladın beni umarım
İyi de herkesin yapısı ayrı ilişkiyi yaşama biçimi farklıdır napacaksın üzülmesin diye hiç denemeyecek misin? Sende anlayamadığım eksik olan bişeyler var anlattıklarında bir eksiklik var
evet eksiklik var ukala görünmemek için daha kapalı konuşuyorum
Farkettim :) açık olabilirsin dost meclisinde hisset kendini. Ukala değilsin yoo herkesin karakteri farklıdır buradaki konuda halının altına süpürdüklerin neler var bana onları anlat ya da göster. Bu görünüş ukala gibi ama aslında değil.
peki öyleyse
insanlara güven veren birisiyim kadın veya erkek fark etmez 10 dk oturalım en özelini anlatabilir bana insanlar,
Güven veriyorsun ama kendinden ne kadar veriyorsun onu söyle bana. Ee anlat şimdi de sen bana anlat
az veya çok hoşlandığım kızla konuşmaya başlayınca çok sürmeden bir kaç güne aylarca görüşmüsüz gibi samimi olabiliyolar sonra zaten kendini daha yakın hissediyo her şey netleşmiş sevgili olmuşuz gibi davranmaya başlıyolar
Sınırın yok mu senin?
bu sınırla alakalı bi durum değil
neyse onu söylüyorum karşımdaki kişiye abartmıyorum allayıp pullamıyorum
Yoo sınırla alakalı sevgili gibi davranmazsan öyle algılanmazsın. ya da iyi pazarlamacısın
kız erkek bunu herkesten duymuşumdur güven veren birisin şu an içim çok rahat derler
Bana pek güven vermiyorsun ama
tabi ki sevgili gibi davranmıyorum ama soğuk nevele gibide değilim ya da normal arkadaşımla buluşmuş konuşuyo gibi de değilim
Bence işin garip kısmı burada. Neyse peki her kadına mı böylesin özellikle unutmaya çalıştığın birisi oldu mu? Derin olamıyor musun hiç
ben şöyle sezinliyorum, bende pek tahammül yok yanlış bişey gördüysem bu yanlış olan şeyinde ucu açıksa direkt bitiriyorum yani iyi olmam ama aynı anda bir anda bitirebilmem cazip geliyo diye düşünüyorum uç durumlarda olduğu için
sana güven vermiyo olmam şu an gayet normal ve doğal değil mi
derin olmakla sorunum yok derin olmuşken yanlış görmüşsen sineye çekmem
Peki sana kim tahammül etsin bütün kadınlar egolarını tatmin edebiliyorlar sanırım. Sana sevgiyle yaklaşmamalı bence salt cinsellik olmalı seninle başka da bi mevzu olmasın zaten
bak sende anlamadın beni
egoyla tatminle işim yok cinsellikle de işim olmaz eğer uyumlu değilsem
Peki ne arıyorsun? Zeka mı? Sohbet edebilme yetisi mi? Güven mi? Anlıyorum pek ala merak etme ben benim açımdan olanı söylüyorum
kadının bana aşırı bağlanması egomu okşamıyo aksine rahatsız ediyo beni süper üst düzey birisi değilim vaz geçilmez değilim bulunmaz Hint kumaşı da değilim e neden benden kopamıyo sadece olması gerektiği gibi davrandığım için mi
gerektiği gibi olan birisi olması yeterli bir ya da bir çok konuda yeterli bilgiye görüye sahip olsun kâfi
Kadının sana aşırı bağlanmasının temel sebebi senin de ona bağlanmış olmandır normalde eğer karışık sinyaller vermediysen gayet dümdüz olabildiysen net o zaman kesinlikle kopar hatta kendi bırakır
hiç bir zaman karışık sinyal vermem olmayacağını düşünüyosam söylerim tanımam gerektiğini düşünüyosam da söylerim
Söylersin belki tamam da şimdi şöyle kadınlar eğer gerçekten hoşlanıyorsa sonuna kadar denerler genellikle öldürülen dayak yiyen tipler her zaman kendilerine kötü davranan tipleri sever bu gerek duygusal gerek fiziksel farketmez.
Sen birini sevebiliyor musun mesela? Merak ettim bak
dediğin doğru ama kötü davranan birisi değilim kızacağım bişey yaparsa kızarım yeri gelirse bağırırım ama öyle şiddet psikolojik baskı benlik şeyler değil
neden sevemeyeyim seni bunu sormaya hangi düşünce itti, seviyorum diye yanlışa yanlışlara katlanacak değilim
İşte netlik çizmemen de kötü bir durum demek ki bağlanmalarının sebebi bu muhabbet olsun diye belki kızcağızlarla konuşuyorsun falan filansa. Bu seni kötü yapmaz ama net olmaktan kastım bu işte
sen birisiyle sevgili olur musun sadece senden hoşlandı diye
Fazla realist ve henüz bir kadın tarafından gerçekten sevilmediğini ya da sevildiğin bir ilişki de yaşadığını düşünmedim. Erdemlisin sadece. Ama kötü olan kısmı şu bu fazla realizmin seni aşırı kasması dır. Duygular bastırılmamalı cinsellik te hiçbir şey baskılanmamalı. Şayet ki hayat kısa.
aşırı reelizmin beni kasması konusunda çok haklısın
Hayır karşılıklı hoşlandığım biri olursa ve bunu kendim seçerim her hoşlndığımız kişiyle konuşacak ta halimiz yok
e tamam bende bundan bahsediyorum
daha tanışma aşamasında gelin güvey olunması beni çok rahatsız ediyo
Kıvranıyorsun seni hissediyorum yani yaşadıkların her neyse. Bastırmak zorunda kaldığın şeyler nefsine psikolojik baskı yapmıyor mu? Mantık nedir biliyor musun Kalp … Love değil ama Ruh ve Beyne komut veren tek şey onu dinlemeyi öğreniyor musun?
kendine gel yav hayal dünyan geniş anladık tamamda bunlar ne alaka
Eee o saçma zaten tanışma aşamasında saçmalık olur ne canım
kalbi bu kadar abartma tamam önemli bir organ ama beyin olmazsa bitkisel hayatı kimse istemez
Aşırı realist insanlar bu taraflarını hiç bilmezler kendilerine dahi itiraf etmek te zorlanırlar bu yanlarını içten içe törpülerler. Uykuyla aran nasıl çok iyi değildir
evet anlamya başladın beni tanışma aşamasında 6 aylık sevgili gibi davranmak olmaz
uyumak istemem ama uyuduğimda uyanmak istemem
Seninle bence arkadaş olunmalı önce seni iyi anlamak için önce kapıyı açmalı ayaküstü konuşmalı orada hemen içeri girmemeli. İçin duvarlı senin. Hayal dünyam elbette geniş 6. hislerim gibi
bak bu yorumuna şapka çıkarırım cidden şaka yapmıyorum doğru tespit
Beyin sadece zihin diğer işlevlerini kalpten alıyor emri. Adrenalin bile neyse abarttığım şey kalp değil kendini bilmek yaniii
kolay kolay derinlemesine arkadaşlık veya sevgililik kurmam benimde çok iyi anlamam lazım karşımdakini, yalnızlığı çok severim
Reel dünyadan kopamıyorsun çünkü kopmak istemiyorsun ama uykuda dinleniyor zihnin. Demek ki onu çok yoruyorsun güzel kafası çalışan birisin demek ki sessiz sakin alelade biri olmalısın
hakaret mi ettin iltifat mı pek belli değil
iyi güzel başta sonunda alelade demen düşündürücü
Şapka çıkarılır türden tespitlerim vardır anlamaya gayret gösteririm sen onu yanlış anlarsın ben kapıdan girmem kapıyı zorlarım sadece anlayana dek :)
bak bu güzel beğendim
Yalnızlığı seven insanlar elbet te kendisini tanıyan kendisini keşfetmiş insanlardır bak bu güzel
biraz önce şapka çıkartmıştım farkındaysan
sohbet için teşekkür ediyorum gitmem gerekiyor iş uyku falan malum durumlar uykusus kalıp sinir küpü olmak istemem
güzel sabahların olsun
Evet farkındayım şapka çıkarttın bilmukabele alelade doğal dümdüz anlamına geliyor ama orada kötü bişey demedim ama iltifat da değil alelade yaniii düz net bir ifade kullandım
anladım iltifat olarak söyledin teşekkür ediyorum
Yolun açık olsun :) iyi güzel esenlikte rüyalar gör
Teşekkürler 😊
teşekkür ederim seninde aynı şekilde rüyalar görmen dileğiyle
Ne ticarette istediğini bilmeyen alıcılar
derken
Kişiye göre
akıl sağlığımı kaybetmekten ve ölümden korkuyorum o zaman. ilkinden daha çok
Korkma kendinin farkındaysan asla onu kaybetmezsin
Delirmek felan diye düşünme depresyon ve diğer zihin hastlıklarıda dahil. Ve farkındalık zaten insanı bitiren şey. Stres gerginlik endişe yaptığımı hiç düşünmüyordum ama bedenime vurmaya başlayınca duygularımı içime attığımı anladım. Kısa ama bana göre cehennem olan bir depresif nöbete girdim. Ne zaman beni endişlendiren bişey düşünsem vucudum ısınıyor yanıyordu ama cehennem sıcaklığı diyorum buna hava ağır ve sıcaktı hep çok kötü geçti. Ama ilaçlarla iyi oldum şimdi ilaçsızda kendimdeyim. Yani aslen beni farkındalık bitirdi birazda kendimi saldığım bi dönemdi. Şimdi iyiyim ama bundan öncede bu tür şeyleri bilir ve korkardım hafife almazdım. O yüzden kendime tavsiye bile verdim bu hayatta naparsan yap delirme mücadelene devam et.
Olabiliyor bunlar en önemlisi ruh sağlığı zaten sana destek olacak birileri varsa kafana çok takmadan anlat eğer çözemiyorsan açıkça tüm soruların cevabını bulmaya çalış ucunda ölüm yok ya koy dötüne rahvan gitsin😊
aynı şeyleri yasamaktan
Ne gibi
aldatılmsk
Sen de aldat
İçimde sakladığımdan
Neyi?
Dişiliğimi
Saklama neyse o ol ama erkek gibi görün
Erkek gibi görünüyorum ama içimi gören kaçıyp
Erkek hissediyo musun
Zaman zaman erkek zaman zaman kız diyelim
Eee olabilir biseksüelsin demek
Evet öyleyim ama kızlar biseks erkek istemiyor
Gelecek kaygisi
Dereyi görmeden paçaları sıvama
sebebini ben bile bilmiyorum
Anksiyete...
Neydennn
Birinden
Kabul etmez mi tekrar dönsem ne der bir tane değil ki
Güzel bir üslup kulanırsan cevabını alırsın mutlu olmaktan bu kadar aciz misiniz ya
Yani değiliz ama ayrılma var sonra tekrar birleşme karışık be reisim
Seviyosan git konuş bence sözmxösösös
Aradım geçen gün sesi falan ayrı yıllar oldu da unutamadım ya olmaz gibi de geçen de yolda başka biriyle gördüm karışık ya durum
Belki arkadaşıdır bekar ise hala şansın var 😀
Anlatsam sende yok dersin
Anlat bakim bi yooo
Anlat bakalım burdan gizlisin zaten bende öyle sıkıntı yok
ölümden
Herkes ölecek
evet
Eee o zaman korkma
korkmayan mı var
Neden korkuyorsun
Ben korkmuyorum korkan kişilere soruyorum
Helal olsun