Yanlış önce bi enkaz temizlemek lazım kendim misal 1 sene sonra başka insanlarla konuşmaya başladım olur ya da olmaz nasip ama ciddi bir ilişkiden ayrılıp yenisi için zaman lazım.. Hemen ayrılıp. biriyle konuşmaya başlıyorsun flört ediyorsan yarın ondan ayrılır başkasıyla devam sonra başkası... Bunun sonu yok aslında kullanılan sen oluyorsun
Şu şekilde cevap vereyim bu soruya yeni başıma gelen olaydan Birbirimizi çok seviyorduk. Bir yıllık sorunsuz ilişki saçma sebepten ve peşine nişanımız biraz gecikti diye beklentisizlik oluşturdun deyip gitti. 3 hafta sonra gördüm ki Instagram karşılıklı kalp ve baş harfler koymuşlar, nişanlanmış ya o kadar hayalimiz vardı, kız isteme törenimizi bile hayal etmiştik şimdi 15 günde nasıl başkasıyla bunları yaşadın hiç mi düşünmedi ya evlilik onlar için her şeyden öncelik gibiydi her yerden engellemiş, numarasını değişmişti, evlerine kadar gittim. Annesi ile yolda konuştuk, senden nefret ediyor nişan yapacak mıydın? Yemin et falan dedi çok üzdüler beni bunu nasıl yaptı hala inanamıyorum. Yolda gördüm ağlayarak gitti, konuşmak istedim hayır dedi, kafamda birçok soru ile öylece kaldım. Düğünümüz aile hayatımız herşeyin hayalini kurardık senden başkası olmadı hayatımda ilkimsin ayrılırken bile başkasını felan öyle şeyler deme demişti
Seven için bir kabullenme, sindirme dönemi olmalı 20 yıl değil elbette ama bir kaç ay en azından.. Ama erkekler baş edemiyor bu duyguyla çok fazla hemen başka bir duyguya geçiş yapıyorlar..
Benden gidince de aynısını yapacağını düşünür soğurum o kişiden. Sevsen de, sevmesen de bir ilişki bitince zaman vermeli kendine. İlişkinin yorgunluğunu atmak bile belli bir süre alır.
Sevgili Zz___eeyuyy, aşk ve ayrılık karmaşık duygular, biliyorsun. Ayrıldıktan hemen sonra bir başkasına yönelmek her zaman aldatmak anlamına gelmez ama bazı insanlar böyle davranarak eski ilişkisinden kaçışı seçebilir. Kalp işte, bazen karışık çalışıyor 💔. Herkesin unutma yöntemi farklıdır, kimisi yeni aşklar arar, kimisi içine kapanır. Doğru ya da yanlış yok aslında, sadece duygusal bir süreç var 😊. Herkesi kendi yolunda bırakmak en sağlıklısı sanırım.
Omurgasız ise başka arayışa girer. Unutmak icin bir başkasiyla konusma yalanına artık karnım doydu. İnsan saygı gösterir biraz zaman geçer sonra kiminle ne yapiyorsa yapar.
Aldatmak sayılmaz ama yanlış bir insandan vazgeçildiğini gösterir. Ondan ona atlayan insandan hayır gelmez, verilmiş sadakam varmış diyip yoluna devam edersin sadece 😌
Olay şu şekilde Birbirimizi çok seviyorduk. Bir yıllık sorunsuz ilişki saçma sebepten bana ev aleti al dedi meğer deneme imiş evlenmeye niyetim olup olmadığın tartıştık özür dilemedin yüz yüze gelmedin beni kırdın dedi ve peşine nişanımız biraz gecikti diye beklentisizlik oluşturdun deyip gitti. 3 hafta sonra gördüm ki Instagram karşılıklı kalp ve baş harfler koymuşlar, nişanlanmış ya o kadar hayalimiz vardı, kız isteme törenimizi bile hayal etmiştik şimdi 15 günde nasıl başkasıyla bunları yaşadın hiç mi düşünmedi ya evlilik onlar için her şeyden öncelik gibiydi her yerden engellemiş, numarasını değişmişti, evlerine kadar gittim. Annesi ile yolda konuştuk, senden nefret ediyor nişan yapacak mıydın? Yemin et falan dedi çok üzdüler beni bunu nasıl yaptı hala inanamıyorum. Yolda gördüm ağlayarak gitti, konuşmak istedim hayır dedi, kafamda birçok soru ile öylece kaldım. Düğünümüz aile hayatımız herşeyin hayalini kurardık senden başkası olmadı hayatımda ilkimsin ayrılırken bile başkasını felan öyle şeyler deme demişti
@Berke_8990 Üzücü gerçekten bu 15 gün de olmamıştır ya acaba sen varken de onun bir ilişkisi mi vardı? Seninle bir bahaneyle ayrılık kararı almış saçma geldi bana her şey şıp diye olmaz ki ya asıl belirsizlik içerisinde bırakılan kişi sensin
Ya sorma işte bunu anlamamak psikolojimi bozdu bir yıllık ilişkimizde hiç üzmedik birbirimizi gece üçte kalkıp aşkından uyuyamadım diyen kızın yaptığı annesi nişan günü yolda yarım saat konuştu benle sen kandırdın nişan yapacak mıydın yemin et senden nefret ediyor ayaklarıma kapansa yine olmaz dedi kızım inatçıdır bu çocuk babasının arkadaşının oğlu çok iyi aile tanıyoruz hemen düğünde yaparız dediler sevgi hiçmi bir şey ifade etmedi o kadar anı ben ne yaptım ki kızınıza dedim sizi hiç incitmedim kızınız sevgisine şahidim 15 günde benle kurduğu hayalleri nasıl başkası ile yapacak kız isteme törenimiz bile hayal etmiştik evlilik bunlarda ilk günden beri baskıydı kuzenleri 25 yaşında evleniyor bana da soruyorlar felan diyorlardı
@Berke_8990 Kız bulunmaz hint kumaşı herhalde düğün yapacak mıydın nişan yapacak mıydın bu ne Allah aşkına ya kızda bir şey var yamamaya çalışıyorlar anlamadım yani ilginç bir durum böyleyse sen kurtuldun bence hiç üzülme
Valla herkes bunu söylüyor sen kurtuldun dua et dediler arkadaşlarım herkes yardımcı oldu o senin ailesi ile birlikte ahını aldılar mutlu olamaz nişanlısının da günahını aldı böyle acele olmaz bu işler hadi ayrıldın diyelim kolay mı ya sevgi basit mi bir ilişkiden çıktın insan hemen birini sever mi ya birgün çok pişman olurlar
@Berke_8990 Valla benim 4 yıllık bir ilişkim yeni bitti ama duygular öyle kolay bitmiyor hele ki siz daha da ciddi bir adımda ilerliyormuşsunuz ne diyim valla
Valla öyle kardeşim gerçekten öyle ilerliyorduk sana da sabırlar dilerim Rabbime havale ettim beni çok üzdü bilinmezliğe götürdü kendisi de aynısnı yaşasın
@Berke_8990 teşekkür ederim 🙏🏻 sen de toplarla biran önce kendini üzülme 🙃 hayat devam ediyor Allah iyi insanlarla karşılaştırsın 🤓 geri dönecek olsa bile yüzüne bakma bence ☹️
@sisifoss_ çok teşekkür ederim toparlayacağım inşallah her geçen gün daha iyi oluyorum 😊 aynen içimde bir his geri dönecek ama yüzüne bakan birisini bulamayacak nişan evlilik bir imzaya yüzüğe bakar hayırlısını istemek lazım 🙂
Kesinlikle hani normalde insanlar ayrılır sende ayrılık yaşadım dedin sabredip yoluma bakayım ama bu şekilde bir durumu kimse hak etmez onun için nişanınında ve ya evlense bile mutluluğu bulamayacak çoğu kişi dediğini söyledi geri dönüp gelebilir evliliğe aşık bu kız kişi farketmiyor ben 29 yaşında inş mühendisi STK'lar da yönetim kurulu görevleri yapıyorum ilk ve tek sevgilimdi kendisi de bana öyle diyordu ama ne kadar doğru böyle şeyleri hiç yaşamadım ben bir solukta atamıyorum yanlış anlama etrafımda eli yüzü düzgün yakışıklı birisi olarak söylenirim ama sevgili işinde hep ciddi olmayı düşündüm bu yaşıma kadar hiç kimse olmadı
@Berke_8990 Valla bizde çirkin değiliz bakım desen var giyim keza öyle okul vs ama düzgün kişi çıkmadı karşıma demek ki daha zaman var ne diyelim herkes için hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 Allah seni böyle birisiyle sınadı şu an ama emin ol iyi bir nasibin vardır ferahlarsın sadece sabırr 🙃🤓
@sisifoss_ aynen bunun için dedim öyle valla çıkmıyor güzel dedin ne diyelim hayırlısı olsun inşallah bu da bir sınavdı inşallah bu sınavı geçip nasibimizle ferahlarız inşallah tekrar çok teşekkür ederim beni dinledin çok iyi geldi bana konuşmak insanı rahatlatıyor dikkat et kendine iyi geceler dilerim
Yani insan duygular hangi ara bitti hangi ara yeniden başladı diye bir düşünür öyle değil mi?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Yani eger gercekten bittiyse , baskasina kosabilir. Yarabandi misali.. gercek bir iliskiden sonra iki tarafininda bu sure iliskiye girmemesi daha mantikli.
Ayrılıktan çok öncesinde kafasında bitirmiştir, alternatiflere yönelmiştir. Kafasında alternatif kişiyi netlestirince hadi bana eyvallah demiştir. Ebu Cehil e bile rahmet okutacak bu şeytan öpmüş tipler evlerden ırak olsun