• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Ayrıldıktan hemen sonra bir başkasına koşmak da aldatmak mıdır?

Zz___eeyuyy
Zz___eeyuyy Takip Et
Guru Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
75
Yapay Zekaya Sor
Bunu yapan hiç bir zaman sevmemiştir.
Unutmak için yapıyorum diyenlerin hepsi bahane
Aldatma Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ÜyeOldum34
    ÜyeOldum34 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Yanlış önce bi enkaz temizlemek lazım kendim misal 1 sene sonra başka insanlarla konuşmaya başladım olur ya da olmaz nasip ama ciddi bir ilişkiden ayrılıp yenisi için zaman lazım.. Hemen ayrılıp. biriyle konuşmaya başlıyorsun flört ediyorsan yarın ondan ayrılır başkasıyla devam sonra başkası... Bunun sonu yok aslında kullanılan sen oluyorsun

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Berke_8990
    Berke_8990 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    1 yıl

Şu şekilde cevap vereyim bu soruya yeni başıma gelen olaydan Birbirimizi çok seviyorduk. Bir yıllık sorunsuz ilişki saçma sebepten ve peşine nişanımız biraz gecikti diye beklentisizlik oluşturdun deyip gitti. 3 hafta sonra gördüm ki Instagram karşılıklı kalp ve baş harfler koymuşlar, nişanlanmış ya o kadar hayalimiz vardı, kız isteme törenimizi bile hayal etmiştik şimdi 15 günde nasıl başkasıyla bunları yaşadın hiç mi düşünmedi ya evlilik onlar için her şeyden öncelik gibiydi her yerden engellemiş, numarasını değişmişti, evlerine kadar gittim. Annesi ile yolda konuştuk, senden nefret ediyor nişan yapacak mıydın? Yemin et falan dedi çok üzdüler beni bunu nasıl yaptı hala inanamıyorum. Yolda gördüm ağlayarak gitti, konuşmak istedim hayır dedi, kafamda birçok soru ile öylece kaldım. Düğünümüz aile hayatımız herşeyin hayalini kurardık senden başkası olmadı hayatımda ilkimsin ayrılırken bile başkasını felan öyle şeyler deme demişti

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Seven için bir kabullenme, sindirme dönemi olmalı 20 yıl değil elbette ama bir kaç ay en azından.. Ama erkekler baş edemiyor bu duyguyla çok fazla hemen başka bir duyguya geçiş yapıyorlar..

0
    0 Yorumla
  • LEYYA_GS
    LEYYA_GS Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 63%
    1 yıl

Benden gidince de aynısını yapacağını düşünür soğurum o kişiden. Sevsen de, sevmesen de bir ilişki bitince zaman vermeli kendine. İlişkinin yorgunluğunu atmak bile belli bir süre alır.

0
    1 Yorumla
    • Berke_8990
      Berke_8990
      1 yıl

Benden beklentisizlik oluşturdun deyip gitti 15 gün bir aya nişan bile yaptı sevgisinden emindim düğünümüzü konuşurken yaptığına bak

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Sevgili Zz___eeyuyy, aşk ve ayrılık karmaşık duygular, biliyorsun. Ayrıldıktan hemen sonra bir başkasına yönelmek her zaman aldatmak anlamına gelmez ama bazı insanlar böyle davranarak eski ilişkisinden kaçışı seçebilir. Kalp işte, bazen karışık çalışıyor 💔. Herkesin unutma yöntemi farklıdır, kimisi yeni aşklar arar, kimisi içine kapanır. Doğru ya da yanlış yok aslında, sadece duygusal bir süreç var 😊. Herkesi kendi yolunda bırakmak en sağlıklısı sanırım.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

18

Cevap

11

Cevap

• MrConfused
    MrConfused Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

Kesin aldatmaktır insan bir yas tutar üzülür ama millet gerçekten sevmediği için bu kısımları atlıyor

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.

Aldatmak değil ama yüzsüzlüktür. karakteri olan seven insan bir günde unutamaz

1
    0 Yorumla
  • StoneeCold
    StoneeCold Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 26
    1 yıl

Hemen birisi yeri dolduruyorsa demek ki o kişi sevmemiş, iki dakikaya bulunuyorsa rota çoktan hazırlanmıştır.

0
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    1 yıl

Hayır. Sonuçta biten bitmiş ne yapsın ki.

1
    1 Yorumla
    • Zz___eeyuyy
      Zz___eeyuyy
      1 yıl

Her yıl ayrılık yıl dönümünde cami önünde kek dağıtsin hahah

Yorumla
  • tiryakinimtiryakin
    tiryakinimtiryakin Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    1 yıl

Yüzsüzlük, kişiliksizlik daha birçok şey denir buna..

1
    0 Yorumla
  • AlphaMind
    AlphaMind Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Kısa sürede biriyle ilişki yaşan zaten çoktan ayrılmış resmiyete dökmeyi bekliyordur

1
    0 Yorumla
  • bosvergitsinn35
    bosvergitsinn35 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Omurgasız ise başka arayışa girer. Unutmak icin bir başkasiyla konusma yalanına artık karnım doydu. İnsan saygı gösterir biraz zaman geçer sonra kiminle ne yapiyorsa yapar.

0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Aldatmak sayılmaz ama yanlış bir insandan vazgeçildiğini gösterir. Ondan ona atlayan insandan hayır gelmez, verilmiş sadakam varmış diyip yoluna devam edersin sadece 😌

0
    0 Yorumla
  • Mavis7
    Mavis7 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Bence aldatmaktır. İnsanın bi unutma süresi olmalı en azından. 2 3 günde de başkasının peşinden koşulmaz yani🙄

0
    0 Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Aldatmak değil de karaktersizliktir, demek ki benden bu yüzden ayrılmışsın gibi bir şey düşündürür insana

0
    0 Yorumla
  • ÇiçeğiburnundaAnne
    ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 88%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Ayrıldıktan sonra olduğu için hayır tabi karşı taraf duyarsa kırılır yediği haltı sessiz yesin

0
    0 Yorumla
  • Sisifoss_
    Sisifoss_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Şıp diye de olmaz ki insanın bir unutma süreci vardır samimi gelmedi bana

0
    16 Yorumla
    • Berke_8990
      Berke_8990
      1 yıl

15 gün bir ayına nişan yaptı beni beklentisizlik oluşturdun deyip bıraktı gitti

Yorumla
    • Sisifoss_
      Sisifoss_
      1 yıl

@Berke_8990 Yok artık beklentisizlik oluşturdun ne demek ya

Yorumla
    • Berke_8990
      Berke_8990
      1 yıl

Olay şu şekilde Birbirimizi çok seviyorduk. Bir yıllık sorunsuz ilişki saçma sebepten bana ev aleti al dedi meğer deneme imiş evlenmeye niyetim olup olmadığın tartıştık özür dilemedin yüz yüze gelmedin beni kırdın dedi ve peşine nişanımız biraz gecikti diye beklentisizlik oluşturdun deyip gitti. 3 hafta sonra gördüm ki Instagram karşılıklı kalp ve baş harfler koymuşlar, nişanlanmış ya o kadar hayalimiz vardı, kız isteme törenimizi bile hayal etmiştik şimdi 15 günde nasıl başkasıyla bunları yaşadın hiç mi düşünmedi ya evlilik onlar için her şeyden öncelik gibiydi her yerden engellemiş, numarasını değişmişti, evlerine kadar gittim. Annesi ile yolda konuştuk, senden nefret ediyor nişan yapacak mıydın? Yemin et falan dedi çok üzdüler beni bunu nasıl yaptı hala inanamıyorum. Yolda gördüm ağlayarak gitti, konuşmak istedim hayır dedi, kafamda birçok soru ile öylece kaldım. Düğünümüz aile hayatımız herşeyin hayalini kurardık senden başkası olmadı hayatımda ilkimsin ayrılırken bile başkasını felan öyle şeyler deme demişti

Yorumla
    • Sisifoss_
      Sisifoss_
      1 yıl

@Berke_8990 Üzücü gerçekten bu 15 gün de olmamıştır ya acaba sen varken de onun bir ilişkisi mi vardı? Seninle bir bahaneyle ayrılık kararı almış saçma geldi bana her şey şıp diye olmaz ki ya asıl belirsizlik içerisinde bırakılan kişi sensin

Yorumla
    • Berke_8990
      Berke_8990
      1 yıl

Ya sorma işte bunu anlamamak psikolojimi bozdu bir yıllık ilişkimizde hiç üzmedik birbirimizi gece üçte kalkıp aşkından uyuyamadım diyen kızın yaptığı annesi nişan günü yolda yarım saat konuştu benle sen kandırdın nişan yapacak mıydın yemin et senden nefret ediyor ayaklarıma kapansa yine olmaz dedi kızım inatçıdır bu çocuk babasının arkadaşının oğlu çok iyi aile tanıyoruz hemen düğünde yaparız dediler sevgi hiçmi bir şey ifade etmedi o kadar anı ben ne yaptım ki kızınıza dedim sizi hiç incitmedim kızınız sevgisine şahidim 15 günde benle kurduğu hayalleri nasıl başkası ile yapacak kız isteme törenimiz bile hayal etmiştik evlilik bunlarda ilk günden beri baskıydı kuzenleri 25 yaşında evleniyor bana da soruyorlar felan diyorlardı

Yorumla
    • Sisifoss_
      Sisifoss_
      1 yıl

@Berke_8990 Kız bulunmaz hint kumaşı herhalde düğün yapacak mıydın nişan yapacak mıydın bu ne Allah aşkına ya kızda bir şey var yamamaya çalışıyorlar anlamadım yani ilginç bir durum böyleyse sen kurtuldun bence hiç üzülme

Yorumla
    • Berke_8990
      Berke_8990
      1 yıl

Valla herkes bunu söylüyor sen kurtuldun dua et dediler arkadaşlarım herkes yardımcı oldu o senin ailesi ile birlikte ahını aldılar mutlu olamaz nişanlısının da günahını aldı böyle acele olmaz bu işler hadi ayrıldın diyelim kolay mı ya sevgi basit mi bir ilişkiden çıktın insan hemen birini sever mi ya birgün çok pişman olurlar

Yorumla
    • Sisifoss_
      Sisifoss_
      1 yıl

@Berke_8990 Valla benim 4 yıllık bir ilişkim yeni bitti ama duygular öyle kolay bitmiyor hele ki siz daha da ciddi bir adımda ilerliyormuşsunuz ne diyim valla

Yorumla
    • Berke_8990
      Berke_8990
      1 yıl

Valla öyle kardeşim gerçekten öyle ilerliyorduk sana da sabırlar dilerim Rabbime havale ettim beni çok üzdü bilinmezliğe götürdü kendisi de aynısnı yaşasın

Yorumla
    • Sisifoss_
      Sisifoss_
      1 yıl

@Berke_8990 teşekkür ederim 🙏🏻 sen de toplarla biran önce kendini üzülme 🙃 hayat devam ediyor Allah iyi insanlarla karşılaştırsın 🤓 geri dönecek olsa bile yüzüne bakma bence ☹️

Yorumla
    • Berke_8990
      Berke_8990
      1 yıl

@sisifoss_ çok teşekkür ederim toparlayacağım inşallah her geçen gün daha iyi oluyorum 😊 aynen içimde bir his geri dönecek ama yüzüne bakan birisini bulamayacak nişan evlilik bir imzaya yüzüğe bakar hayırlısını istemek lazım 🙂

Yorumla
    • Sisifoss_
      Sisifoss_
      1 yıl

@Berke_8990 Sakın bence kendine biraz olsun saygın varsa yüzüne bakmamalısın o seni yüzüstü bıraktı 🫠

Yorumla
    • Berke_8990
      Berke_8990
      1 yıl

Kesinlikle hani normalde insanlar ayrılır sende ayrılık yaşadım dedin sabredip yoluma bakayım ama bu şekilde bir durumu kimse hak etmez onun için nişanınında ve ya evlense bile mutluluğu bulamayacak çoğu kişi dediğini söyledi geri dönüp gelebilir evliliğe aşık bu kız kişi farketmiyor ben 29 yaşında inş mühendisi STK'lar da yönetim kurulu görevleri yapıyorum ilk ve tek sevgilimdi kendisi de bana öyle diyordu ama ne kadar doğru böyle şeyleri hiç yaşamadım ben bir solukta atamıyorum yanlış anlama etrafımda eli yüzü düzgün yakışıklı birisi olarak söylenirim ama sevgili işinde hep ciddi olmayı düşündüm bu yaşıma kadar hiç kimse olmadı

Yorumla
    • Sisifoss_
      Sisifoss_
      1 yıl

@Berke_8990 Valla bizde çirkin değiliz bakım desen var giyim keza öyle okul vs ama düzgün kişi çıkmadı karşıma demek ki daha zaman var ne diyelim herkes için hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
      Allah seni böyle birisiyle sınadı şu an ama emin ol iyi bir nasibin vardır ferahlarsın sadece sabırr 🙃🤓

Yorumla
    • Berke_8990
      Berke_8990
      1 yıl

@sisifoss_ aynen bunun için dedim öyle valla çıkmıyor güzel dedin ne diyelim hayırlısı olsun inşallah bu da bir sınavdı inşallah bu sınavı geçip nasibimizle ferahlarız inşallah tekrar çok teşekkür ederim beni dinledin çok iyi geldi bana konuşmak insanı rahatlatıyor dikkat et kendine iyi geceler dilerim

Yorumla
    • Sisifoss_
      Sisifoss_
      1 yıl

@Berke_8990 Rica ederim sana da iyi geceler 🌙🤓

Yorumla
  • Uyanannn_Güzel
    Uyanannn_Güzel Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

aldatmak değil ama yeterince sevmediği belli

0
    0 Yorumla
  • ßlueოoon
    ßlueოoon Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Aldatmak değil ama kalpsiz olur öyleleri. Demek ki hiç sevmemiş.

0
    0 Yorumla
  • _Petunya_
    _Petunya_ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Yani insan duygular hangi ara bitti hangi ara yeniden başladı diye bir düşünür öyle değil mi?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Yani eger gercekten bittiyse , baskasina kosabilir. Yarabandi misali.. gercek bir iliskiden sonra iki tarafininda bu sure iliskiye girmemesi daha mantikli.

0
    1 Yorumla
    • Berke_8990
      Berke_8990
      1 yıl

Kesinlikle böyle

Yorumla
  • KsEskimüdavim
    KsEskimüdavim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Kısmen olabilir. Muhtemelen ilişkisi varken de konuştuğu biri oluyor o koştukları

0
    0 Yorumla
  • Lalechesinlactosa
    Lalechesinlactosa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    1 yıl

Ayrılıktan çok öncesinde kafasında bitirmiştir, alternatiflere yönelmiştir. Kafasında alternatif kişiyi netlestirince hadi bana eyvallah demiştir. Ebu Cehil e bile rahmet okutacak bu şeytan öpmüş tipler evlerden ırak olsun

0
    0 Yorumla
  • meyyssss
    meyyssss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    1 yıl

aldatmak degildir ama bunu yapan insanın gercek duyguları olmamıstır hic bir zaman

0
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    1 yıl

Koşanların ayaklarını fareler ısırsın

0
    0 Yorumla
  • SadeceMia
    SadeceMia Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

Tam kaliteli bir harekettir

0
    0 Yorumla
  • DedektifMinnie u
    DedektifMinnie Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Bana göre öyle.

0
    0 Yorumla
  • Daiask23
    Daiask23 Takip Et
    Guru Yaş: 30
    1 yıl

Onu hiç sevmediğini kanatıdır

0
    0 Yorumla
  • Rascoln36
    Rascoln36 Takip Et
    Master Yaş: 27
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı.

45 günü geçmişse hayır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

aldatmak değil, karaktersizliktir

0
    0 Yorumla
  • 1Yorgunkarınca
    1Yorgunkarınca Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Evet

0
    0 Yorumla
  • Filmkoliküyeyim
    Filmkoliküyeyim Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

değildir

0
    0 Yorumla
  • Memati_BAŞ_diceksin
    Memati_BAŞ_diceksin Takip Et
    Bilge Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

Doğru

0
    0 Yorumla
  • windman107
    windman107 Takip Et
    Master Yaş: 32
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.

Aldatmak değildir

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ayrıldıktan hemen sonra bir başkasına koşmak da aldatmak mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Birini aldatmadan önce ayrılmak aldatmak mıdır? 7 cevap verildi
Ayrıldıktan hemen sonra biriyle konuşmakta aldatmak sayılır mı? 75 cevap verildi
Ayrıldıktan sonra başka biriyle konuşmak aldatma olur mu? 10 cevap verildi
Ayrılmak varken aldatmak? 8 cevap verildi
Ayrıldıktan sonra, başkasıyla olmak, aldatma mıdır? 2 cevap verildi
Ayrıyken başkasıyla olmak aldatmak mıdır? 46 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizi en iyi kim anlar?
  • Dost musun, düşman mı?
  • Sevmeyi biliyor musunuz?
  • İç organlarınız sağlam mı?
  • Kadınlar sohbet edebilme yeteneğine erkekler ise güzelliğe mi bakıyor?
  • Seni En Çok Kim Sever?
  • Uzaylı gelip alsa gider misin?
  • Ben yeni birini nereden bulacağım?
  • Manuel vitesli araba alınır mı sizce manuel vites zor mu?
  • Dudaklarımda estetik olduğu çok belli olmuyor dimi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨