Birinden hoşlanıyorum karşılıklı hatta ama yaştan dolayı ve acemiliğinden çekiniyor ne yapmalıyım sizce?

Ben 18 im o ise 30 yaşında. Yolda karşılaştık işte bakıştık sonra bu hızlandı yürüdü biraz gitti geri baktı hemen kafasını çevirdi ben görünce işte.

Sordurdum tanıyan çıktı işte. Çekinmiş yani yaşımı bilmiyormuş ama yaş farkından dolayı sapık veya pedofilli sanabilirmişim diye çekinmiş. Diğer sebep ise sevgilisi olmamış hiç hatta normal kız arkadaş kankası filanda olmamış. Hep erkek arkadaşları takıldığı ortamlar filan öyleymiş. Bu iki sebepten adım atmak istememiş. Dönüp baktın mı kıza diye sormuş o da şöyle demiş belki bir daha göremem diye düşündüm şansımı denesem mi diye iç geçirdim ama sonra vazgeçtim sapık filan sanar belki zaten ağzım lafta yapmıyor yanlış anlaşılırım yaş farkından diye vazgeçmiş.

Tanıyandan duyduğum şu şekilde. Kendi halinde sakin biriymiş. Alkolü sigarası kötü alışkanlıkları yokmuş.

Birinden hoşlanıyorum karşılıklı hatta ama yaştan dolayı ve acemiliğinden çekiniyor ne yapmalıyım sizce?